שלום לכם אנשי סודי.

קטי23

New member
שלום לכם אנשי סודי.

סיימתי לראות את הסרט ממש לפני כמה דקות, ואז נכנסתי לכאן לפורום וקראתי את הטיפים היפים והחלומיים שלכם. אני חדשה כאן בפורום, וחדשה בסוד. הוא נגלה לי ממש עכשיו. אני בן אדם מאוד סקרן מטבעי ולאורך כל הסרט עלו לי שאלות, כמובן שרובן היו שליליות, התקשיתי להאמין שקיים בכלל סוד. יש הרבה דברים לא טובים בעולם והרבה רשעות וכל מיני מעשי חוסר צדק לאנשים וליצורים חפים מפשע וחסרי אונים, ואם אני אכן רוצה שינוי בחיי אני רוצה להרגיש משוחררת מהמחשבות האלה. עליי לדעת, להאמין, לחשוב ולנשום טוב ואושר ואהבה שלווה פנימית. אני רוצה להאמין שאני יוצרים את עולמנו. שאנו בוראים את חיינו ומציירים את חיוכנו. מה שאני מנסה לומר זה שאני צריכה אמונה חזקה בדרך כדי לצבור את הכוח לשינוי. אני רוצה לדעת שלא נכתב לנו מלמעלה גורלנו ומזלנו. אני זקוקה לעזרתכם. אנא שתפו אותי בסיפורכם האישי אם הלכתם בדרך של הסוד, אם האמנתם בעצמכם ועשיתם שינוי, אנא חזקו אותי ותנו לי כוח להגשים את חזוני. אני רואה בפנייה הזו שלי אליכם, כחלק מהצעד הראשון לבקשת משאלות חיי. אני זקוקה לחיזוק סביבתי מאנשים שהיו שם ועשו את זה. אשמח לתגובות, גם באישי אם תרצו. אני לא אשת טיפים גדולה, אבל אוכל לומר לכם דבר קטן על אומץ.....וכנות....בזכותם כתבתי לכם פה ועליהם אני מודה כעת: "אל תפחדו... תעזו, הושיטו את היד... מבעד לענן מעבר לאופק נמצא האור, נמצא הכוח, מחכה היד, שמשתוקקת למגע"

ע ו פ ר ה

New member
היי קטי, ברוכה הבאה

אני מציעה לך לדפדף בדפים של הפורום ולמצוא שרשורים שעוסקים בשאלות ששאלת. יש פה שרשורים רבים עם שאלות, סיפורים, מילים מחזקות ועוד. בהצלחה עופרה

pdan

New member
שלום קטי...../images/Emo24.gif

ראשית ואם אכן את "רק" בת 23 אז ההתגלות וההפנמה מתחילה אצלך בגיל פנטסטי!!אצלי אגב היא החלה בסביבות גיל 30 עקב אירוע אישי משמעותי,היום אני בן 36. כמה טיפים...ההפנמה לדרך נעשת בשלבים כך גם תהליך המדעות לעצמך עד פשוט אין סוף...ויישום יום יומי של התהליך. בפורום בטיפים שמתי מסמך מצויין שיעזור לך לא מעט קראי אותו ובנוסף כל הטיפים והאנרגיה מכלל האנשים כאן תעזור לך. והכי חשוב!!!תעבירי הלאה אנרגיות בעבודה,משפחה וחברים כי מזה את נטענת שוב באנרגיה וכוח...זהו אני בטוח כי המסע שלך יהיה מופלא.... יום נהדר! דן

קטי23

New member
היי,

תודה על התגובות. אני בת 22 ואני מקווה שבאמת אתמיד, ושאצליח להפנים את את הטיפים שאני מקבלת. מאוד פשוט להתמרמר בקלות ולהרים ידיים כשדברים לא הולכים.... אני מקווה שיהיהלי את הכוח להמשיך ולהאמין.

caticat22

New member
היי קטי

ברוכה הבאה חמודה
הסוד הוא לא "קסם" כפי שנאמר בסרט, הסוד הוא פשוט מאוד חוק ההימשכות. להטיל ספק בו זה כמו לא להאמין לכך שהעולם הוא עגול. זו עובדה קיימת. זה נמצא. בין אם יש לך ספקות ובין אם את מאמינה בזה
גם בסרט דובר על כך, שאנחנו לא יודעים איך החשמל עובד אבל אנחנו נהנים מיתרונותיו. לכן, את לא חייבת למצוא הוכחות לכך שזה באמת עובד. זה עובד- זו הוכחה. עכשיו נשאר לך להאמין בכוח ולשנות את תפיסת עולמך. מה שעזר לי להאמין בסוד היה העובדה שתמיד ראיתי דברים בדמיוני ואחר כך עברתי אותם בחיי המציאותיים. למשל, הייתי עם עודף משקל גדול בילדותי ותמיד דמיינתי את עצמי עם הגוף שיש לי כרגע. אימי לא הצליחה להרות, אך תמיד האמינה שתיכנס להריון. הרופא אמר לה פעם "רק אם יצמחו לי שערות על כף היד יהיו לך ילדים", אבל היא תמיד דמיינה את עצמה בתור אמא, ואכן היא נכנסה להריון וילדה אותי ואת האחים שלי
גם חברתי אמרה לי שהסוד קרה איתה. היא נולדה ברוסיה , ותמיד בתור ילדה היו לה דמיונות על כך שהיא עוברת לארץ אחרת ובאה מדי פעם לבקר את המשפחה ברוסיה. אחרי כמה שנים הוריה עברו להתגורר בישראל והיא הולכת לבקר את הקרובים פעם בשנה. אגב, לפני שצפיתי בסוד בכמה חודשים עברתי תקופה מאוד קשה, ושמתי לב שככל שהתלוננתי על חיי - כך נכנסו לחיי יותר ויותר בעיות.זו עוד עובדה לכוח ההימשכות. מה שאת חושבת עכשיו יוצר את חייך בעתיד. אני מקווה שתפנימי את זה וחייך ישתפרו מרגע לרגע
בהצלחה!

קטי23

New member
וואו....

תודה רבה על השיתוף בחייך.... נתת לי המון, הגישה שלך מקסימה... הלוואי שאני יוכל להפנים זאת ולחיות כפי שאני חולמת..... אני מפחדת להיכשל, או להדחיק מחשבות רעות ולהיות לא מציאותית....זה הפחד הכי גדול שלי מהסוד. עד עכשיו חשבתי שאם אקדים תרופה למכה.... אוכל לשלוט בחיי ולהימנע מסיכונים. איך נמנעים ממחשבות רעות? אין זאת הדחקה של דברים לא נעימים? ומה עושה בן אדם שמאמין באלוהים? איך האמונה של של להיות צדיק וטוב מסתדרת עם הסוד? הרי רשעים סופם רע...ואם הם היו רעים כל חייהם אבל חשבו מחשבות שקידמו אותם וכתוצאה מכך חיו חיים טובים....איפה פה הצדק? אולי אני נשמעת תמימה....אבל יש כל כך הרבה גורמים שחיינו תלויים בהם.....לא הכל זה אופטימיות ושלווה.... אני יודעת שברגע שזה יראה לי הגיוני יהיה לי יותר קל לפעול ומנגנוני ההתנגדות שלי פשוט יעלמו.... ברור לי שכוח ההימשכות הוא עובדה, אבל אני צריכה להניח לאמונות קודמות...עד היום חשבתי שאם אהיה טובה יהיה לי טוב ואם אעשה מעשים רעים אז יהיה לי רע...בסופו של דבר. אז אני מתחילה עכשיו. לאט לאט צעד צעד.... אם יש למישהו עצה איך לא להתייאש ולא לוותר מהתחלה קשה...אני אשמח.... תודה.

caticat22

New member
קטי

חמודה אני שמחה לעזור לך ובכל פעם בה תרצי הסבר או תמיכה את יכולה לשלוח לי מסר ולשתף
אני עברתי את מה שאת עוברת. ראיתי את הסוד לפני חודש והיה לי מאוד קשה לחשוב חיובי. אני בחורה פסימית והתרגלתי לחשוב שלילי תמיד, פתאום אחרי שצפיתי בסרט הייתי צריכה לעקוב אחרי המחשבות שלי ולחשוב רוב הזמן רק חיובי. היה לי קשה. הנה כמה דברים שיעזרו לך - 1. הוכח מדעית - כי מחשבה חיובית אחת חזקה פי 100 (!!) ממחשבה שלילית אחת. זאת אומרת המוח שלנו מטבעו - קל לו יותר לחשוב חיובי. 2. זה רק ענין של הרגל. בהתחלה זה קשה, לאט לאט את תתרגלי לחשוב חיובי. גם אני בהתחלה דאגתי, היום אני חושבת חיובי רוב הזמן. זה רק דורש זמן וסבלנות. 3. לגבי אנשים רעים - סביר להניח שאם אתה בן אדם רע אז אתה חושב מחשבות רעות שגורמות לך להתנהג בצורה כזו לאחרים. אז ככה שאין סיכוי שהם יגשימו את המשאלות שלהם. אם הם פועלים מתוך משהו שלילי, אז הם יקבלו דברים שליליים בחייהם. כדי להצליח את חייבת לנסות בובה, כל עוד את חושבת חיובי אין סיכוי שתיכשלי בזה ! כי הכל מתחיל מהראש! :) בסרט אמרו "הכוח בא מתוכנו ולכן הוא בשליטתנו" - זאת אומרת את אחראית על הכל

למעלה