שלום לכם אנשי פורום פינק פלויד

שלום לכם אנשי פורום פינק פלויד

אני (כך מסתבר) יצור חדש בפורומכם. למעשה אני גם מעריץ חדש של פינק פלויד מסיבות פילוסופיות, ומטפיסיות שאותן קשה להסביר מהרמה הרוחנית הנמוכה בה אני נמצא. שלום לכולכם.

Miss CB

New member
את זה באמת לא צפיתי.

מעריץ? וואלה? מאלבום ש"כמה שירים בו טובים יותר וכמה פחות" (וסליחה אם זה לא מדויק)? וכך העלילה מסתבכת... אז ברוך הבא לפורום שאני בקושי כותבת בו, אבל היי אני טלי אם שכחתם

אני כתבתי בדינג דינג דונג

שאני מן הסתם אשנה את דעתי בימים הקרובים. ואכן. אני חושב שב-Dark side אין שירים בינוניים. יש רק שירים קצת פחות טובים מאחורים, ולא טובים כמו אביי רוד. אף פעם לא השמצתי את Dark side, פשוט היללתי את אביי רוד.

נימרודל

New member
שלום לך!

נראה לי (אם אני לא טועה) שאתה מעריץ של הביטלס גם נכון? חיחיחי זה פסדר גם אני. אז ברוך הבא מקווה שתהנה.

המממ... אני מאמין ש...

יצור בשם וויליאם יהיה מעריץ של הביטלס... אני יכול להזמין אותך רשמית (או בעצם לא) לפורום הביטלס אם אתה מעריץ שלהם. אכן אהנה (כנראה לפחות).

את יודעת...

לפעמים קשה לדעת את זה על סמך הודעה אחת. קבלי את התנצלותי הכנה והישרה. ומה לגבי תגובה לגבי האם תבואי לפורום הביטלס או לא?

annagr

New member
welcome!

אני גם דיי חדשה פה אבל לא משנה: ברוך הבא לפורומינו הקט! והאמ.... ביטלס זה גם טוב... הייתה לי תקופת ביטלס שכזו...

למעלה