שלום לכם, אף פעם לא הצצתי לפה

שלום לכם, אף פעם לא הצצתי לפה

אני חדשה פה לגמרי - בשר טרי ופעור עיניים הגעתי לפה בזכות 11 איי 2 ואני מכירה אותו ואת שקדי ואת אשורי לגמרי לא אישית אלא רק וירטואלית ממקומות לא כל כך נעימים כמו פה.... ברחבי הנט אוי אין סוף לפורומים שאפשר להתמכר להם.... טוב מעכשיו אדבר רק נוסטלגיה נושא אחלה שבעולם

11a2

New member
באטרפליי היקרה,טוב לראות אותך פה

ביחד עם ידידינו אשור ושקדי, כפי שהבנת גם אנחנו חדשים פה, קבלו אותנו כאן יפה מאוד, מי שגילה את הפורום הנוכחי הוא אשור שקדי ידידי כבר כוכב בפורום, אז,ביי בינתיים.

magy

New member
היי פרפרוששששששית......

לחיי המגלה.....התגליתן, מאגאלן......אשור...... שהביא אתכם לכאן....... למקומות..... היכון........ רוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ............ בלי עניבה או פרפר....חפתים מוכספים או כפפות .....ערב.... בואי , כנסי ....ותני לנו קצת משהו מן העבר.... העתיד סתום מאד.... ההווה......איך להגיד......לא איי איי איי.... אז לחיי הזיכרונות .....שגם אם אינם נעימים.... למזלנו....... אנחנו כבר לא זוכרים אותם ככאלה...... הם מצופים באיזה דוק של נוסטלגיה.....כאילו היו יפים...... ברוכה הבאה........בטרפלייייייייייייייייי

נתיבה

New member
מה שבאמת נהדר כאן זה פתיחה מהירה

של ההודעות כמו פתיחה בנשף גאלה. או יותר טוף כמו הפתיחה אגמונט של בטהובן. בכלל פתיחות כמו ´העורב הלקחן´ או פתיחות מוזיקליות אחרות הן נוסטלגיה כשב´קול ישראל´ היה מוזיקה קלאסית קלה בין 6-7 או שרק עשר דקות לפני שבע בבוקר.אני כבר לא זוכר. פעם הרדיו היה רדיו..גם גדול וגם איכותי.

למעלה