שלום לכם , אפשר להצטרף ?:)

שלום לכם , אפשר להצטרף ?:)

שלום נעים מאוד , אני עלאא , נשוי כבר 4 שנים ויש לי ילדה בשם נור בת 3 , נשוי ליהודיה ככה שהבת שלנו מעורבת .. אשמח להתברג בפורום המקסים הזה , החלטתי לכתוב אחרי שקראתי אותכם תקופה לא מבוטלת :) .. האמת מה שמשך אותי שסופסוף יש מקום לאבא בתפוז , שבו הוא יכול גם לבטא את האבהות שלו , ולא חסר מה להגיד בנושא .. אז אשמח אם תקבלו אותי :) , תודה ! זאת הבובה שלי בתמונה אהובה עליי במיוחד מלפני שנה

aviah

New member
ברוך הבא :)

האמת, לא ממש מדברים פה על אבהות. יותר - אבות שמחפשים לדבר על הדברים הרגילים, רק לא לעשות את זה עם האימהות ההיסטריות מהפורומים האחרים.

ברוכים הבאים

מסכים עם אבי.....להודעות כאן (בניגוד לפורומי נשותינו) לוקח שבועיים לעבור עמוד וזה בהחלט מקום נעים לבלות בו מדי פעם.

ferdinand

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

כן, זה מה שכיף פה, מקום לאבא'ים, רגוע ושליו! ובטח גם יש לך מלא סיפורים מעניינים. אשמח לשמוע על ההתמודדות עם זוגיות/הורות מעורבת. ו- הבובה שלך, מתוקה אש!

hag70

New member
בטח שאפשר../images/Emo140.gif

כמו שאתה רואה לא יותר מדי צפוף פה
. ואכן והעניינים זורמים פה יותר לאט מאשר בפורומים אחרים. אתה מוזמן לכתוב, לשתף, לעלות הגיגים וכמובן לגלות שבסך הכל הצרות של האבות זהות לאלו של האמהות, אבל בלי השרשרופלצתים. וכמובן - תרגיש חופשי להשוויץ במתוקה שלך
. מתוקה אמיתית. ברוך הבא.

shno

New member
שלום שלום וברוך הבא!

איזה כיף לדעת שגם לפורום שלנו יש "סמויים"
נו, אין ספק שנור היא האור שלכם
ואכן - זה היה הרעיון - ליצור מקום מיוחד לאבות, שאפשר לדבר בו על מה שרוצים - מהזוית שלנו. גם על דברים "ייחודיים" לנו (ההשתתפות שלנו במהלך ההריון והלידה, למשל) וגם דברים שהם משותפים לכל ההורים - אבל בא לנו לדבר עליהם עם אבות כמונו. אז שוב - ברוך הבא, ותרגיש חופשי להשתתף בשרשורים קיימים וכמובן להעלות נושאים חדשים ככל שעולה על רוחך.

תודה לכל המברכים ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אכן .. בחרתי להיות במקום הנפלא והשקט הזה כי האמת איפה שלא יהיה תמיד יש "רוב נשי" , פורומים קומונות בלוגים .. וגם בגלל שבעיני העולם נתפס תמיד שהאישה היא "המיתוס המיתולוגי" כשמדובר בתינוק , רק אליה פונים, עליה מדברים , ובה יותר משקיעים , בזמן שהאבא הופך לשולי בכל העסק הזה למרות שהוא לא ! . בשביל ילד אבא ואמא הם שני חצאים שווים שהוא צריך אותם ביחד וכל אחד לחוד באותה מידה . ואני מאמין שיש לאבא תפקיד מאוד מאוד חשוב בגידול הילדים , ואפילו לפני בואם לעולם .. רק שנוח לעולם לשפוך את האור רק על מה שהאמא עושה ועל דמות האמא בעיקר . ועוד משהו יפה בפוןרום כמו שאמרתם שהוא פינה חמה בלי שרשורים מפלצתיים שבה אתה תראה כל אחת מדברת ואומרת דברים ללא שום קשר לשניה , כל אחת היא "עילוי" והכי חכמה, מבינה, גאונה וכל מה שתרצו בעולם .. חאלס .. גם לאבות יש מה להגיד :) תודה שוב על קבלת הפנים , ובהמשך אני אעלה כאן את סיפור הילדה של המתוקה שלי .. שבו השתתפתי מאל"ף עד ת"ו .. שיהיה לכולם יום נעים ומהנה

akavishon

New member
ברוך הבא

קח בחשבון שתצטרך לספר לכולם מה אתה מבשל לשבת... :)

אשמח לספר :)

אם כי בדרך כלל אנחנו אוכלים בחדר אוכל ( לא אמרתי שאנחנו גרים בקיבוץ??) .. אבל בהמשך אשמח לספר , ויש לי הרבה :)

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo214.gifאמיתית הקטנה שלך ../images/Emo13.gif ברוך הבא../images/Emo140.gif אכן פורומי האימהות מעיקים במלל הצפוף שלהם...לכן גם אני כאן... חייבת לציין, שאזרחי הפורום הזה הם ג'נטלמנים אמיתיים, ומקבלים אותי יפה ../images/Emo13.gif אגב- אתה מוזמן גם לפורום זוגות מעורבים../images/Emo20.gif

שלום לך שלומית :)

תודה על ההזמנה לפורום :) , ובכן אני ואישתי "יצאנו לדרך" מפורום זוגות מעורבים , אז הייתי בכינוי " נסיך האהבה" , ועדיין בו רק בקומונה שהקמנו , "זוגיות ערבית יהודית" , ככה שאני מכיר את הפורום מזמןןןןן .. אפילו מלפני שיעל נהייתה מנהלת :) .. שוב תודה על ההזמנה

schlomitsmile

Member
מנהל
זה אתה?../images/Emo13.gif שלום!../images/Emo20.gif מבקרת מדי פעם בקומונה המקסימה שלכם...../images/Emo198.gif../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif ../images/Emo140.gif

למעלה