שלום לכם בקשר לטיפול שיניים

שלום לכם בקשר לטיפול שיניים

טיפול שיניים בהרדמה מלאה אני מתכוונת לטפל לבת שלנו אצל דר' אריק(הליצן) ממכביםויש אפשרות לעשות במרפאה הפרטית עם תור קרוב מאוד או בביח' תור לעוד מספר חודשים . דעתי האישית שהכי טוב בבי'ח שאם קורה מקרה אז טיפול נמרץ קרוב.....אך מצד שני בפרטי זה נעים יותר ותאריך קרוב יותר מה הייתם עושים????????

מיריאל1

New member
הי תפוזינה יקרה

אריק הליצן הוא מקסים ועובד נפלא עם ילדים, אבל - לדעתי ומנסיוני חשוב ביותר לילדים כמו שלנו ובכלל לילדים שעושים הרדמה סדציה - לעשות בבית חולים. אני גרה במודיעין (אם זכור לך) ואנחנו מטפלים בשיניים אצל דר' דייאנה רם בביה"ח הדסה עין כרם עם מרדים דר' גוזלי. אם תרצי בשמחה אפנה אותך אליה ותוכלי לתאם תור. ממש לא מציעה לך לקחת את הילד/ה לקלינקה פרטית וללא בטחון של ביה"ח. הצוות בביה"ח עין כרם מנוסה מאוד עם ילדים מיוחדים ויש להם גישה נפלאה. אשמח אם תצרי איתי קשר לפני שתקבעי תור אצל אריק ממכבים. רק טוב, מירי

Michal NS

New member
אנחנו עשינו במרפאה פרטית והיה טוב מאוד

רופאה עם נסיום של שנים בזה ועם מרדים מעולה גם עם נסיון. זה היה בהרצליה אני גם מוכנה להעביר לתפוזינה במסר אם היא מעוניינת יש דעות לכאן ולכאן ב ה צ ל ח ה

באופן נחרץ וחד משמעי!!! טיפול בהרדמה כללית

בבית חולים בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא שיקרה משהו ואולי אפילו רוב הטיפולים שנעשים במרפאות פרטיות עוברים בשלום אבל כבר קרו מקרים ולא הייתי לוקחת אפילו את הסיכוי הכי קטן שמשהו אולי ישתבש

haya or

New member
אני גם הייתי הולכת רק לבית חולים

בטוח יותר, אם היא לא סובלת מכאבים חכי לתור בבית החולים , מה זה נקרא הרבה זמן?

Michal NS

New member
כמה חודשים טובים זה הרבה זמן...

לנו היה נסיון טוב על משהי שסמכנו עליה ולא אוסיף יותר כלום....

haya or

New member
אצלנו ההמתנה -אם זה לא מקרה דחוף

כאבים וכו' היא כחודשיים ולפעמים יותר. אני לא חושבת שזה נורא להמתין במידה ואין כאבים.

היי לכולם,

בכל מקרה זה מפחיד נורא, עצם ההרדמה, מה אגיד לכם קטרין עשתה בתל השומר , אצל ד'ר שפירר, ( אשתו של מנתח העיניים שפירר) עם כל המתח עבר בשלום תודה לאל ,אני לא הייתי עושה במקום פרטי ,תחשבו על זה , חלילה וחס באמת משתבש משהו, אלוהים ישמור , זה בזבוז זמן יקר להגיע לבית החולים , אז ככה אתם כבר שם, וחוץ מיזה את ההרדמה קופת חולים מממנת כי נחשב ליום אישפוז,( ההרדמה אז עלתה אלף שקל ) וטופס 17 כיסה את זה, ורק את הטיפולים משלמים, אין הנחה אבל אני זוכרת שנתנו לי לשלם איזה שבעה צ'קים, הם בסדר שם,זה מה אני יודעת אין לי ניסיון בפרטי, שבת שלום

מכירה אותה (יפה נכון?) היא גם בדקה את סיון

אבל מי שעשה לה לפני כמה שנים הי ד"ר ראקוץ מנהל המרפאה שם, בקרוב יש לנו שוב טיפול שם.....
, וחוץ מזה את צודקת 100 %

היא יפה , יש לה גוף של דוגמנית,והיא לא כל כך

צעירה, אני פוגשת אותה לפעמים בבריכה ברמת גן,היא מאוד רצינית ואחראית בעבודה,ביום של הטיפול בקושי נתנה לי לדבר איתה , ראתה שאני בלחץ נוראי ורק דאגה להרגיע אותי, בשנה הראשונה עוד היינו הולכות לביקורת ,עכשיו מספיק הביקורת של בית הספר, כי קטרין שומרת יפה על השיניים,

תודה לכולכם כן היא נחמדה אך..

בפעם אחרונה שהיינו היתה פחות סבלנית ורק כמה שיותר מהר וכמה שיותר טיפולים להספיק וזה לא מצא חן בעיננו בכלל .

shohamye

New member
טיפולי שיניים

אנחנו עשינו ממש לפני פחות מחודש, וזה היה בבי"ח אסף הרופא. את ההרדמה קופ"ח שילמה, ואת הטיפול אנחנו. היו איתה איזה 5 אנשי צוות, בהרדמה מלאה, ונשארנו אח"כ להתאוששות מסודרת במחלקה. והיה ממש בסדר. הגענו אליהם דרך מרפאת שיניים באסותא (מדיקל סנטר) בראשון, והרופאה שבדקה אותה שם, אמרה שהיא תטפל בה באסף הרופא, בחדר ניתוח בהרדמה מלאה, והיא היתה ממש בסדר. בהצלחה

למעלה