שלום לכם בקשר לעבודה.. נא עיזרו לי

מקסימה1

New member
שלום לכם בקשר לעבודה.. נא עיזרו לי

למדתי במכללת הבית קורס עיצוב מיטבחים. אני ממש מיואשת כי אני לא מוצאת עבודה. פניתי לחנויות מטבחים וכל הזמן מעדיפים כאלה עם נסיון שלמדדו אדריכלות כמה שנים ולא כמוני... אולי תוכלו לייעץ לי לאן עוד אוכל לפנות (משרדי אדריכלים ייסתכלו עלי? אילו עוד דלתות יוכלו להיפתח בפני?). מאד חשוב לי כן לעבוד בתחום הנ"ל. מודה לכם מראש.

אין סיבה לייאוש

שלום לך, גם אני למדתי את הקורס הזה במכללת הבית, הייתי מאוד מרוצה ועוד לפני שסיימתי המכללה מצאה לי עבודה. לא היה לי נסיון קודם, רק המון רצון ומוכנות להשקיע כדי להצליח. גם תלמידים אחרים שלמדו איתי בכיתה קיבלו עבודה דרך המכללה, ורק לאחת מהם היה נסיון. זה שטויות שבחברות המטבחים עובדים רק אדריכלים או רק אנשים מנוסים. אני עובדת בחברה מאוד ידועה והיום, שנתיים אחרי שהתחלתי לעבוד שם, אני כבר מעצבת ראשית. אז אם את נתקלת בבעייה, יכול להיות אחד מהשניים - או שלא היית טובה בלימודים, לא הגשת עבודות וכו', או שהיום המצב יותר קשה מלפני שנתיים, ואז את לא צריכה לחכות שייפתחו לך דלתות, תפתחי אותם בעצמך. יש הרבה דרכים יצירתיות למצוא עבודה. גם אני עושה כל מיני עבודות כעצמאית מהצד. בקיצור, כאחת שמכירה את השוק אני אומרת לך שממש מוקדם להתייאש.

עבודה לכל דורש.

היי. שני דברים קטנים: 1. מאיזה איזור את? 2.אם תוכלי לשלוח לי עבודות, עבודה כלשהיא שביצעת שתראה על כישרון חבוי, לאו דווקא עיצובי המאה יש על מה לדבר. אני עוסק כיום בהרחבה ומחפש מעצבי פנים בתחום הרהיטים והמטבחים.

למעלה