שלום לכם , ברכות .

נדב פ1

New member
שלום לכם , ברכות .

שלום לכם , שמי נדב ( כפי שאפשר להסיק משם המשתמש הלא מקורי במיוחד אשר משמש אותי בקהילות ספיציפיות משהו כאן ברחבי אתר התפוז ) . מעבר להתעניינותי בחוצנים ובמדע , אני אישית גם חבר בתנועה הראלית הבינלאומית , בהתאם לזאת אשמח עוד אשמח להתכתם עמכם ולענות על אי אלו שאלות שלכם , במקרה הצורך וסקרנות מהווה מנת חלקכם . נדב .

אתה מאמין בשטויות.

כמו האיסלם והנצרות, הדת ה"ראלית" שלך מבוססת על עדות של אדם אחד, לא כמו ביהדות שם העדות היא ממאות אלפים. אם נניח שאתה צודק, וחוצנים בראו את בעלי החיים בכדור הארץ, אז נשאלת השאלה מי ברא את כדור הארץ? התשובה היא שרק הבורא שהוא האינסוף ואין לו גוף ולא דמות גוף, ברא את הכל. השם הוא הא-להים. אין עוד מלבדו.

aok

New member
לך תעיין קצת בספר "שיעור קומה"

ואז תבין כמה מה שאמרת לא עומד בקנה אחד עם דברי קבלה. לפחות אל תנסה לשדר ידע קבלי מוטעה ומטעה.

J U B

New member
המדע כבר

לפי מה שאני יודע יכול להוכיח בצורה הגיונית הווצרות כוכבים בהסבר הגיוני בקשר לענין שאם יש חוצנים אז למה אלוהים היה חיב לברוא אותם? ולמה המשהו האינסופי הזה חיב להיות אלוהים של היהדות הנצרות או האיסלם? אין שום דת אמינה

UnderTown

New member
איזה שטויות

התנ"ך לא מבוסס על כלום!! זה כמו שעוד 2000 שנה אנשים יתחילו לחשוב שהסילמריליון זה התנ"ך, ויחשבו שאילובטור זה הבורא וכל מיני שטויות כאלה.. די! סתם ספר!! לדעתי היהדות היא לא דת, כי דת היא חופש, והיהדות היא כלא. לעומת זאת, ב"חייזרים" הרבה יותר קל להאמין, כי זה פשוט הגיוני, ויש לזה אפילו מספר הוכחות.

THE BIG BOSIT

New member
בעעע איזה השוואה

תורת אמת עם אלפי הוכחות לעומת עצם בילתי מזוהה כשמו כן הוא - נדא

UnderTown

New member
כן??

איזה בדיוק הוכחות יש שהתנ"ך התרחש?? תן לי אחת, ואני מעריץ אותך.

J U B

New member
התנך התרחש זה ידוע

הרבה מהמקרים בו מוכחים כאירועים הסטורים אבל בקשר למעורבות אלוהים אין

Blonde Devil

New member
חח בדיוק

גם אני מאמין שהאקעוים שכתובים בתנ"ך היו! זה ברור שמשה היה קיים ודוד ושאול המלך וכולם! אבל אין שום דבר שמוכיח את נוכחותו של אלוהים! כי הוא פשוט לא קיים! הספר הזה נכתב בידי אנשים ולא בדיד אלוהים(אני מדבר על תורה). ודבר שני, יהודים מאמינים שהעולם נברא לפני כ-6000 שנה נכון?! זה לא הגיוני! הראי הדנוזרואים היו חיים הרבה לנפני זה! ואת זה אי אפשר להכחיש! זה הוכח מדעית... נמצאו הרבה שרידי חיות שונות וגם של בני אדם שעל פי בדקיות היו בעולם הזה הרבה לפני 6000 שנה!

Fenix Girl

New member
כולנו פה בגלל האמונה בעבמים

אין כ"כ קשר לנצרות איסלאם יהדות או בודהיזם.. איש איש באמונתו יחייה..

Fenix Girl

New member
שמעתי על הקבוצה הזו ממש ממש מזמן

והפגישות הן פעם בחודש ביום השבת ה1 של כל חודש נכון?? ומה אם אין לי איך להגיע????????? איך מצטרפים??

supercellstorm

New member
כדאי להרחיק דת מהנושא אין כאן

קשר. ואני רק חייב לציין הערה אחרונה- התנ"כ רובו ככולו התרחש באמת- לגבי סיפורי הניסים ? זה כבר עניין של השקפה ואמונה.

לפני שמצטרפים לקבוצות מסוג זה

הייתי ממליצה קודם לבדוק היטב את הדברים, מהותם ואמינותם.

נדב פ1

New member
ובכן ,

ובכן , על אף שאנו בעלי אורינטציה מדעית מובהקת וברורה , איננו שוללים את הדתות , כי אם מציעים הסבר . התנ"ך כולל בתוכו די והותר רמזים ועדויות כתובות בנוגע לחוצנים , החל בספר בראשית בעל אי אלו עדויות נפלאות , כמו גם כלה בספר תהילים וחזון יחזקאל . עדויות רבות נמצאות גם בברית החדשה ורבות עוד יותר ישנן בקוראן ובטקסטים הינדואיסטים ובודהיסטים . לא די בטקסטים עצמם , אלא שהגרעין הבסיסי של אותה האמת המדוברת שרד בתרבויות רבות אצל אנשים רבים , אלא שסילוף ולדאבוננו גם מיסטיפיקציה שעבר עקב מחסור משווע בידע מדעי הולם גרם לנו להתרחק מאותו המקור , אלא שאני אישית בתור אדם שהתעניין ומתעניין הן בדתות , הן בחוצנים והן במדעים , פשוטו כמשמעו מצאתי יום אחד את הקשר . בנוגע לפירוט - אשמח , אך היות והנושא מורכב לחלוטין , אעדיף לענות על שאלות .

J U B

New member
שאלות

למה פתאום התחילה להתעורר הדת הזאת ולא שמענו עליה לפני? בהנחה שיש חיזרים והם אינטיליגנטים למה הם לא באים לכאן ומעירים את עיננו?

נדב פ1

New member
שלום .

לשאלותיך - הדת קיימת כבר משנות השבעים של המאה העשרים . החוצנים אבותינו שבשמיים לא יכולים להגיע הנה בבת אחת ביום בהיר אחד ולהצהיר בדבר היותם בוראינו , היות והדבר ייצור משבר עולמי חמור וטלטלה איומה ונוראה בעולם . מה גם שגם כך , בין כה וכה - חילות האוויר של צבאות העולם רודפים ומנסים ליירט כל עב"ם שנקלע לשטחן ללא הרף . בהתאם לזאת , גלי העב"מים אשר פוקדים את מחוזותינו הם בבחינת הכנה לאנושות ויידוע האנשים בדבר האפשרות , אנו הראלים אמונים על הפצת המסר ובסופו של דבר המגעים הרשמיים יבואו דרך שגרירות בשטח אקסטריטוריאלי , אחרת ככל הנראה עולמו המר והפרימיטיבי יגיב בשלילה לניסיונות ליצירת קשר רשמי .

למעלה