שלום לכם, ברצוני לפתוח אתר הנצחה

anatdav

Well-known member
שלום לכם, ברצוני לפתוח אתר הנצחה

לאחייני. האם יש אפשרות לפתוח אתר הנצחה בחינם, כזה שאוכל לכתוב בו, שחברים יוכלו להגיב וגם לכתוב הספדים, להדליק נרות זיכרון. האם מישהו מכיר? תודה ענת

Guy Yafe

New member
אולי לא בחינם אבל במחיר יחסית זול

אתר מוקירים נותן תמורה טובה מאוד (השתמשתי בעבר בשירותיו).
עצם הקיום של אתר כלשהו, גוררת עלויות (אחסון, שרתים וכו'). באתר שציינתי מדברים על עלות חודשית של פחות מעשרה שקלים שזה בהחלט זול.
&nbsp
האם אחיינך חלל צה"ל? אם כן, משרד הביטחון גם מציע אפשרות הנצחה ברשת.

anatdav

Well-known member
בוקר טוב, קיבלתי את עצתך, ואתר מוקירים הוא בדיוק מה שאני

מחפשת, קל לתפעול, וגם התשלום הוגן.

יש לי שאלה נוספת, איך אני יודעת שזה אתר שישאר ברשת ולא יעלם מתישהו, כמו שקרה לי בעבר עם יומן הנצחה, ושאלה שניה, איך אני יודעת שהתשלום בכרטיס אשראי הוא תשלום בארת מאובטח, כדי שבעתיד לא תהיה בעיה?

תודה רבה

Guy Yafe

New member
את לא יכולה לדעת

אם AOL ויאהו איבדו את הרלוונטיות שלהם, אף אחד לא מבטיח שהאתר ישאר לנצח. אין מה לעשות בנדון.
אם אני לא טועה, האתר מאפשר לשלם בפייפאל וזו שיטה מאוד מאובטחת. היא מבטיחה שהאתר יקבל את הכסף, אבל פרטי התשלום לא יעברו אליו בכלל.
גם אם הוא מאפשר לשלם ישירות באשראי, את יכולה להיות די בטוחה שבמקרה הכי גרוע חברת האשראי תעלה על ההונאה הרבה לפניך ותחסום אותה.

anatdav

Well-known member
תודה רבה רבה

בלוג הוא סוג של אתר

בבחירה של מארח מתאים, יהיו גם אפשרויות לתגובות. אחת האפשרויות היא http://blogger.co.il - זו מערכת הבלוגים של גוגל (אאל"ט - אם יש לך חשבון GMAIL אז לא נדרשת כל פעולת הרשמה נוספת). העיצובים מוגבלים, אבל יתכן שיספקו לצרכיך. וכפי שגיא יפה כתב לך - אם מדובר בחייל, אז משרד הביטחון יעזרו לך ויקצו מקום על השרתים שלהם.

למעלה