שלום לכם גולשי נט יקרים

hilape

New member
שלום לכם גולשי נט יקרים

סטאר היי זמן רב לא שוחחנו הבטתי כי אשלח בעבורך מכתב אך לא היה לי פנאי כעת החלטתי להגיח ולכתוב לך ולדניאל ולאנשי הנט הנחמדים כאן דניאל אני רוצה מאוד לספר לך משהו שרת על אהבה פעמיים רבות הצלחת לגעת בהם בשירים לחוש את העומק שבה אך רציתי לספר לך על איש מסויים שהניגון הרגשי הזה של פעימות הלב לא נגע בתוכו ואז הוא בחר מציאות ולא הצליח להתמודד עימה הוא נטש את ביתו שבנה ואת המציאות שבחר לחיות והיתה לו אישה שהיתה לסלע בתוך החיים והתמודדה עם כל מה שהחיים טומנים בתוכם אינו ידע לחוש ואילו ידע מעניין איזה סוג של רגש לעיתים טען שהוא יער רגשות משותק אז קניתי לו את הדיסק שלך שבו השיר אהבה ואז משהו התחיל להתחדש בו תודה שאתה מי שאתה דניאל

hilape

New member
כמה תיקונים קלים

הבטתי = הבטחתי לגעת בהם לגעת בה תיקון

hilape

New member
דניאל רציתי לשאול משהו

בשיר אחרת אתה כותב הרחובות ניראים אחרת שאתה לא כאן בתוכם מי האישה שנעלמה בתוכם והפכה לכל כך אחרת ?? חטטנית שכמוני

hilape

New member
זו הפעם הראשונה בחיי

ששאלתי שאלה כזו מוזרה למען האמת אני מאזינה כעת לשיר אחרת זו היתה דרך להביע את נפשי ולומר התרגשתי :)

MooKuSh

New member
שוב התחלנו

עם תחושת תיבת הדואר. הוא ענה לך פה פעם שאת ממשיכה? [ובלי קשר, זה אכן חטטני.]

hilape

New member
את דואגת לכך יקירה

אל דאגה רבות הדרכים בעבורי למצוא את דניאל

אם זה יעזור במשהו

ובכדי אולי לספק במעט את יצר החטטנות שלך, כדאי שתצפי בדניאל מתארח בבלוג TV (יש פה קישור), שם שאלו אותו על השיר, ומי הבחורה... אלה

hilape

New member
יצר החטטנות

בתוך המילים שם לא מצאתי דבר בתוך המילה עניין מצאתי הרבה יותר

hodayoyo

New member
נמחקו כמה הודעות.

להבא תחשבו קצת לפני שאתם מגיבים גם בהודעות של לצחוק על זה וגם להעביר ביקורת על מי שכבר הגיב. תודה.

hodayoyo

New member
גם אני אוהבת אותך../images/Emo60.gif

ופעם המאה: כל מי שמתלונן שהפורום מת ובגלל זה הוא לא כותב- שיכתוב ויראה איך, כמה מפתיע, הפורום פתאום לא מת.

למעלה