שלום לכם, היום נתקלתי באתר שלכם לראשונה

דרומית73

New member
שלום לכם, היום נתקלתי באתר שלכם לראשונה

ברצוני להציג את עצמי, הנני רווקה בת 35,לקויית שמיעה (דבר שלא מפריע לחיי, אני אקדמאית ועובדת) ניסיתי לחפש רבות באתר אינטרנט וזה נשא כשלון, שכן אנשים נרתעים שהם שומעים על הליקוי , דבר זה גורם לי להתייאש ולא לנסות יותר. אך שאני שומעת שזה מראה על עצלנות או משהו אחר מצידי זה צורם לי, כמה אפשר לסבול דחיות, וככל שעובר הזמן זה נראה מוזר לאנשים שאני לא במערכת יחסים (אפילו אצל הפנויים שמחפשים). קראתי באתר שמי שמסתכל על חיצוניות הוא לא רוצה זוגיות, האם בהיותי מודעת לחיצוניות שלי (אני גבוהה ולרב אנשים נראים קטנים לידי וזה מפריע לי) זה אומר שאינני רוצה בזוגיות? ככל שהזמן עובר ברור שמתרגלים להיות לבד ובונים את החיים בצורה מסויימת שבה עוברים הימים. מה עליי לעשות? לא לספר על הליקוי? תודה מראש על ההקשבה

ברוכה הבאה דרומית73 ../images/Emo140.gif

שיתפת שהלקות עד לזוגיות לא הפריעה לחייך.
אני תוהה ושואלת האם את רואה את עצמך חיה בזוגיות? עידית

דרומית73

New member
אני יכולה לראות את עצמי כחלק מזוגיות אבל קשה

לי לדמות משהו שאני לא ממש מכירה

TaliaLev26

New member
בשבילך יש לי את אותה העצה!

אל תתיאשי! ומצד אחד גם אל תחפשי את זה יותר מידי! תשקיעי בעצמך, תרגישי טוב עם עצמך ותשיגי ביטחון עצמי ותשדרי שטוב לך עם עצמך והבחור הנכון יבוא לבד. בהצלחה!

לדמות משהו שאת לא מכירה

נסי לבדוק עם עצמך מה מונע ממך לדמיין? לא ממש מכירה זאת אפשרות אחת יש עוד אפשרויות?

דרומית73

New member
זה גם יכול לנבוע מהעובדה שאני רגילה לחיות לבד

ומסתדרת ככה, יש לי חיים פעילים, אני עובדת, לומדת ואף פעם לא הייתי ממש חיית מסיבות רק עם החברות הקרובות אליי ושגם שיחות במסנגר מספקים אותי

../images/Emo13.gif

מזמינה אותך להצטרף למעלית הזמן נסי לתאר יום אחד בתאריך 19/5/2038 בחייך. איך תרגישי ביום הזה? מהם יהיו מחשבותיך?

דרומית73

New member
זאת שאלה קשה, כי קל לענות שאני יכולה לדמיין

שאני מבוגרת וחיה עם מישהו בבית קשה לי להסתכל כל כך רחוק

המלצתי

תחשבי על השאלה מספר ימים. אולי שם תתחבא המוטיבציה לזוגיות ואולי ההשלמה שמתאים לך לחיות ללא זוגיות. מוזמנת לחזור ולשתף במחשבות.

דרומית73

New member
תודה על התשובות אבל זה נשמע מפחיד מדי להגיע

למסקנה שלהשלים שמתאים לי לחיות בלי זוגיות כי זה הכי קל.

למעלה