שלום לכם המרחפת ודני מיכאלי!

שלום לכם המרחפת ודני מיכאלי!

למה מחקתם את כל הודעות?? למה הכול ולא חלק?? אני מחכה לתשובתכם דחוף תודה מראש

LordNor

New member
לדקל ../images/Emo26.gif

אני אומנם לא מנהל הפורום, אך הייתי ממליץ לך לקרוא את הודעת המנהל
משם תבין למה כל השרשור נמחק לחולטין
ממה שראיתי, כל השרשור עסק בויכוחים\קללות\ועוד דברים רבים מיותרים שאינם קשורים לפורום ושעליהם ניתן לדבר במסרים או בצ´ט... זאת הסיבה לכך שהשרשור נמחק
מקווה שסיפקתי לך תשובה ברורה... בהצלחה

ללונדור...

הבנתי את מצב... אבל למה מנהלים לא עונים לי??מה הם מתחמקים ממני?? אני אבקש דעת של מנהלים פורום
מצפה תשובה

דקל, אתה לא ילד קטן נכון ? ../images/Emo13.gif

היית צריך לדעת בעצמך שאם הוויכוח יגלוש לפסים לא רלוונטיים אחרי שהוא יימחק.. לדעת המרחפת הוויכוח גלש לדיון שאפשר היה לנהל בצורה אישית יותר באמצעות מערכית המסרים כאן

LordNor

New member
דני רק אמר לדקל את סיבת מחיקת

השרשור.. וזו סיבה מוצדקת ואני לא רואה פסול. ולדקל, הרי לך תשובה של מנהל הפורום, בדיוק כמו שאני אמרתי... לסיום, זה לא צא´ט, זה פורום

המרחפת

New member
שלום דקל

ובכן, כבר ענו לך, אך בכל זאת. הדיון הנ"ל עסק בעיקר בד"שים ותחרות "מי יותר טוב" ו"ענייני בנים ענייני בנות". ההודעות המועטות שאכן עסקו בנושא שיכול לעניין קוראים נוספים, לא היו מספקות על מנת להשאיר את הדיון על כנו. כיוון שהזהרתי וזה נמשך, וכיוון שזהו כבר אחד הכללים של הפורום, לדבר לעניין, מחקתי. באשר למחיקת חלק מההודעות ולא כולן- מערכת הניהול של תפוז בנויה כך שמרגע שמוחקים הודעה, גם כל אלו שאחריה נמחקות. אין באפשרותי למחוק הודעה ראשית מבלי למחוק את התגובות לה. לא קיבלת תגובה מיידית ממני לשאלתך כיוון שבאותו זמן כבר יצאתי מהפורום על מנת להתכונן לשינה- אני קמה מאד מוקדם בבוקר כדי לצאת לצבא, ואני רוצה גם לישון. מקווה שכעת הסיבות ברורות לך. יום טוב.

למעלה