שלום לכם - התגעגתי!!!!

שלום לכם - התגעגתי!!!!

חזרנו אתמול מפראג, היה מקסים אך קצר.... ואני עמוסה עמוסה בעבודה, ואין לי הרבה זמן, ואני רוצה לעבור פה על כל מה שהפסדתי, אז בערב אני ישלים את החסר. אוהבת

danaziv

New member
שלום מתוקתי!

שמחה לשמוע שנהנתם מהחופשונת. למרות שהיה קצר הרגשנו בחסרונך. איך את מרגישה?

fila

New member
היי רויטל../images/Emo24.gif

מקווה שנהנית
ספרי חוויות

קרןש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

איך ההריון ??? שמחה שנהנתם בפראג המדהימה...

פראג אכן מדהימה, ולמרות שזו הפעם

השניה שלנו שם נהננו מאד מאד לראות אותה. ההריון בסדר , שם שווקא הרגשתי ממש טוב, בטיסה חזרה הייתי מאד עייפה, והרגשתי קצת בחילות אבל עבר בשלום. אהה ותשמעו קטע. בשדה התעופה שחזרנו היתה השעה בערך 5 לפנות בבוקר. כולם מחכים למזוודות , ואנחנו מאד עייפים, ואכן כל המזוודות מגיעות , ורק לירון ואני עדיין מחכים. ופתאום צצה לה מזוודה מאד דומה לשלנו אך היא לא שלנו , ואז עשיתי אחד ועוד אחד והבנתי שבעל המזוודה הזו בטח לקח את שלנו. ועל המזוודה שלו לא היה שם , ושום דרך להשיגו. וזה היה כ"כ מעצבן. וכבר מילנו טופס של אבידה לביטוח, וכבר עברה לה שעה וחצי והרגשתי שאני נרדמת בעמידה. ואז שיצאנו אנחנו רואים פתאום מישהי חוזרת מבחוץ עם המזוודה שלנו, היא פשוט קלטה שזה לא המזוודה שלה רגע לפני שהא שמה אותה במונית. סוף טוב, הכל טוב....

האמת שפראג כבר לא זולה כמו שהיתה

לפני שנתיים חזרתי עם מזוודה שלמה רק מפראג, אבל הפעם ממש אכזבה. אמנם מצאתי כמה מציאות קטנות. קניתי למשל שמלה יפייפיה ב- 90 שקל מ- C&A. (ועל זה כאב לי הכי הרבה הלב בזמן שחיכיתי למזוודה), וקניתי עוד כמה שטויות.

הילית*

New member
ספרי על השטויות שקניתם !

אני קניתי בפעם שעברה המון שטויות ובינהם מובייל של תוכי מעץ ופעמון מיוחד- בעלולי עדיין לא תלה אותו...וזה היה לפני שנה וחצי !!!! נראה לי שאקח יוזמה ואעשה את זה בעצמי....)

האמת היא שבפעם הקודמת קניתי

יותר בשבילנו, ועכשיו קניתי לאחיינים שלי בובות מעץ שיושבות על נדנדה , ויש להם קפיץ מחובר ותולים את זה ומושכים ואז הם עולים יורדים, וזה נורא הצחיק אותי.

kisses

New member
מזל שהיא חזרה אני מכירה כאלו שלא

שמחה לשמוע שחוץ מזה הכל עבר בשלום ושעשיתם חיים

jess ועוד

New member
ברוכה הבאה

טוב לנסוע וטוב לחזור לא ??? איך המרגש ואיך הבטן ההריון הבכלל וספרי מחכה לראות תמונות ...

בהחלט טוב לחזור, אבל מה קורה איתך

יקירתי?? יום לפני שטסתי התקשרתי לאחל לך בהצלחה, והנה אני וראה שיש לי הזדמנות נוספת.. אני בסדר תודה, הבטן לא ממש גדלה עדיין אבל יש לי זמן....

סרינה

New member
ברוכה הבאה לארצות החום ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שמחה לשמוע שהיה לכם נעים,

dorlim

New member
ברוכה השבה למחוזותינו (החמים ../images/Emo178.gif

איזה כיף לשמוע שנהנתם

למעלה