שלום לכם ושאלה של מתחילים...

ללילילל

New member
שלום לכם ושאלה של מתחילים...

אולי תוכלו לעזור או להפנות אותי למידע שיעשה לי קצת סדר. אני מחפשת שיעורי יוגה וקצת הולכת לאיבוד בתוך כל השמות והסוגים. הייתי ב"חוג" יוגה בעבר אבל אין לי מושג איזה - היה שם שילוב בין תרגול לבין למידת נשימות, הרבה מאמץ גופני אבל בלי הרבה תנועה או הזעה - מאוד אהבתי. אני מחפשת משהו בתל-אביב, שיתאים גם לתקופות של לפני ותוך כדי הריון (לא קבוצה של נשים בהריון). לא יודעת אם מקובל בפורום לתת המלצות ספציפיות, אם כן אשמח, אם לא - מאוד תעזור לי גם המלצה על סוג יוגה או הסבר על הסוגים. תודה!

יוגי בר

New member
יוגה למתחילות

היי לך. אז ככה: 1. העקרון אצלנו, כל שאלה היא זכות וככזו היא זוכה להיענות. ולעיתים ביותר מסתם השתדלות. 2. שמות עזבי אותך מכל השמות הסוגים והכינויים. זה לא חשוב, לדעתי. מה שכן חשוב שתלמדי את היסודות של המדע הזה בצורה נכונה. ואחר כך- אחר תעשי מה שבראש שלך. 3. המלצה ההמלצה שלי למתחילים להתחיל במרכז ליוגה. ולכן, היא הולכת כך: בת-א נסי בהתחלה את "מרכז שיבננדה ליוגה וודנטה". ברח, לטריס 6 בת-א (ליד שדרות ח"ן) טל. 03-6961810 תטעמי תחווי ותראי. מסתדר? אהלן סבבה. לא מסתדר יש ימבה של מקומות אחרים (תוכלי למצוא את כולם בעכבר העיר ת-א) בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

noamyoga

New member
שעורי יוגה

אם אהבת את הקטע של הזיעה והאקשן וזה מה שאת מחפשת , כדאי לדעתי להתחיל עם יוגה אקטיבית יותר כמו איינגר או אשטנגה. כמורה שמגיעה משיבננדה, חשובות לי גם ההרפיות, המדיטציה ,הנשימות והתבוננות הפנימית. יש הרבה מורים שמשלבים שיטות וכך תוכלי להנות מ 2 העולמות : השלווה והאתגר. שיהיה בהצלחה עם היוגה, ההריון ובכלל נועם

tzurtzur

New member
דיעה אישית

כאחת שמתרגלת את שתי השיטות כבר מעל לשנה וניסתה לפני כחודש גם שיעור במרכז המפורסם לשיווננדה , אני רוצה לספר לך שמאד לא התחברתי לשיטה ואפילו סבלתי. לפי דעתי, זה (=השיטה שמתורגלת במרכז לשווננדה) לא מתאים לכל אחד. הצעתי אלייך, נסי איפה שבא לך אבל נסי כמה מקומות ושיטות ותראי למה את יותר מתחברת.

למעלה