שלום לכם חברים יקרים

spectacular

New member
שלום לכם חברים יקרים

מצטערת שנעלמתי קצת, עברו עלי ימים מכבידים,פחדים ישנים השתלטו עלי, במבט לאחור,כל שנה בתקופה הזאת קשה לי , וקצת התפרקתי לי כאן,אני מרגישה מרוקנת ועייפה, התקופה הזאת בכל שנה קשה לי,כמו מחזוריות כזאת לפני היום הולדת שלי, יש תוכניות לעבור דירה וזה מעודד אותי מאוד,התחלה. אני שמחה שיש לי מקום בפורום הזה,התגעגתי אליכם...

בואי שבי

יש לי כאן מקום מיוחד עם כרים רכים ונעימים את יכולה להניח את הגוף בשקט, בלי לדבר, סתם כך, אפשר על הכתף נכין לך כאן משהו לשתות, חמים, נעים, מתקתק אם תרצי תדברי אם לא... גם טוב. לפעמים נעים לי להיות מרוקנת... יותר מזה, לפעמים אני מתגעגעת להיות מרוקנת אז מגיעים הרעיונות הכי טובים... ויש להם מקום מרווח להיות. בלי השוטר הפוסל בכניסה שיודע הכל וגם מה... אל תנסי להבין... כתבתי את זה כדי להיות איתך, זהו בלי הסברים ובלי סיפורים נשיקות

Deerest

New member
הרגשתי בחסרונך

אחרי שמתפרקים אפשר (תמיד אפשר) לחבר מחדש... אחרת.

spectacular

New member
זהו,שנגמר לי הדבק...

נראה לי שאני אותר על כמה חלקים, ואשיג לי כמה חדשים.
מה נשמע יקר?

Deerest

New member
רק

תדאגי שהלב והראש יהיו מקוריים הם ישמשו אותך כדבק כל השאר... לא, אה? היית רוצה להחליף גם את שני אלו. טוב, אי אפשר, אבל אולי קצת שינוי פה ושם יכול לעזור. בהצלחה במלאכת ההרכבה, טל.

spectacular

New member
אני רוצה נקיון.להשאיר מאחורי

כל מיני תוספות שנדבקו ומכבידים עלי, לנשום נשימות עמוקות בלי לחץ בחזה. זוכר את הטבעות ,הן קצת לוחצות לי עדיין. תודה.

ווואאללהה...חשבתי על זה

על מה שאמרת... "אני רוצה נקיון..." דווקא כשאני נוגעת בג'יפה אני יותר מתרחבת, יש לי יותר אויר לנשימה הטבעת מתמוססת ... מקללת, מתרגזת, מתפרעת ואח"כ... כוויה חדשה עם עוד עוצמה ... מישהו פעם אמר לי בקשר למקום חדש: "אחרי שתכנסי שם לשירותים, זה כבר יהיה שלך..." מקווה שאת מרגישה טוב ויותר מרגישה היום... לחבר מחדש זה... אאאאאאאאאאייייייייייייייייייייי כבר אמרתי שאני אוהבת מילים לא מובנות נכון?

טל!

אני כאן,מסייר מדי פעם,להציץ שהכל בסדר עם כולם... אז רק שתדעי שאני מחזיק אצבעות,ובטוח שתעברי איתנו את התקופה הזו בשלום... ותודה לך על השם,זה תפס כאן טוב.... מצב רוח..

למעלה