שלום לכם חברים ,על דעגה ???

שלום לכם חברים ,על דעגה ???

ידידים היקרים שלי שלום רב לכם על דעגה אינני פורש ס"כ אני עובד על תירגום על משהיא שאני רוצה לתת לה הכבוד הגדול ביתר עד שכלתי תתקן מה שכתבתי סבלנות כימו אומרים הצברים שלנו . הגב אני מצלם הקופי שקבלתי לפני מספר שנים מארכיון מבריסל זה הכרטיס רשום במחנה מעבר בעיר מלין של אבי ז"ל שימו לב לאות R פרוש RESCAPE , ניצול אני מקווה שאפשר לראות הפרטים . קבלו הטוב שבעולם סבא אריה

../images/Emo140.gif../images/Emo51.gifרבה סבא אריה, הכרטיס

מרגש, האם תסכים שהוא יופיע ב"אלבומים" במדור "תעודות" עם הסבר שלך. תודה לך שאתה חולק איתנו את המסמך.

ענת ,בני שלום לכם

מהיום וכול מה שהיה לפני זה ברשות שלכם אין צורך לבקש ממני שום אישורים ידידי בני כול מה שאני מתרגם מצרפתית לעברית זה עבור הפורום כי אני שם לב שהרבה צערים גולשים באתר זה ,אז למענם הגב היום ,לי ורעיתי שמחנו שמחת נצחון של שתי הנכדות התאומות לידר וגנית בשחיה סיגנון גב 50 מטר ( לא החזק שלהם ) לידר מקום 4 וגנית 5 סיגנון חזה 50 מטר לידר מדלית זאב גנית מדלית כסף הפרש של 2/10 השניה נו חברים סבא אריה יכול ליהות שמח קבלו הטוב שבעולם סבא אריה החזה הוא הסיגנון החזק של לידר ופרפר של גנית ( שלא היה בטוכנית היום )

doram44

New member
העיר מלין...

לסבא שלי קראו שם משפחה מלין MALIN בעיברית הוא כתב את זה בכתיב אידישאי מאלין. אין הרבה מלינים בארץ חלקם הגדול קיצרו את שמם ממליניאק או מלינובסקי... אנחנו מלין. על שם העיר ? או אולי על שם תותי העץ או אולי קטנטנים מרוסית.. כשביקרתי בפינלאנד בכלל חשבו שזה בכלל שם פרטי יש להם שם כזה נפוץ לבנות .

שלום לך ידידי דוראן 44

שלום לך אני מסכים איתך , יכול ליהות שהוא קצר שמו כידי להימלט מצרות אנטישימי והוא לא יחיד . הגב העיר MALINES בצרפתית או בשפה הולנדית מכלן MECHELEN על כול מקרה זה יכול להיות מקרי בלבד . בזכרונות יהדות בלגיה העיר מלין אינה זכורה בכלל לטוב משם נשלחו היהדות בלגיה למחנות השמדה הדומה לכול בלגי השם "ברנדונק" כפי שכתבתי קודם קבל הטוב שבעולם סבא אריה

למעלה