שלום לכם חברים שלום לך מאיר ניצן

שלום לכם חברים שלום לך מאיר ניצן

שלום לכם. אכיר לכם את עצמי. אני תושב ראשל"צ כ 30 שנה. למעשה יותר מחצי חיי עברו עלי בעיר הזו. למעשה אינני זוכר את הפרה היסטוריה טרם מאיר ניצן. אני זוכר את תקופתו. ככה זה בפרספקטיבה לאחור דברים נשכחים או מתגמדים. אבל מאיר ניצן לא התגמד בכלל. הוא גדל, התפתח עם העיר. כנראה שאישית הוא גם "לא ניזוק"... אומרים שהוא פיתח את העיר. האמנם? ידידי חברי הפורום. הצטרפתי אליכם כדי להציג לכם כמעט בכל יום פן אחר בתפקודו של ראש העיר והעיריה שבראשותו. אינני חבר בשום ראשות ואין לי כל תפקיד. אני כאחד שחי בעיר ומתבונן בנעשה בה מרגיש עלבון עמוק. יש לי הרגשה שאותו ענק (תרתי משמע) היושב בעיריה או מתייחס אלינו בביטול או בתחושה שאנחנו מטומטמים ולא רואים בעינינו את העוולות הנעשות בעיר הזו שתהיינה בכיה לדורות. נתחיל בנושא הראשון: מחלף ראשון לציון. מחלף קראתם לו? השם גשר הוא קומפלימנט לזוועה התחבורתית הזו!!! היכן ראיתם בעולם מחלף שכדי לחצות אותו צריך לעבור 3 רמזורים? כמה מחלפים ראיתם שכדי לפנות ימינה צריך לעחלות על הגשר ולרדת ממנו? כמה מכם ניסו להבקיע את דרכם בשעות 6:45 בבקר והלאה לכוון גהה צפון? בקיצור. כוללללו גשר עלוב, פתרון תנועה עלוב, התעללות בתושבים המשלמים במיטב כספם לעיריה חסרת ישע וחסרת רצון להושיע, ובראשה המהנדס הדגול: מר מאיר ניצן.

Guy Schlesnar

New member
כמו שאני זוכר מתקופת הבחירות

אף אחד פה לא סובל במיוחד את מה שמאיר ניצן עושה,והדבר האחרון ברשימת הזוועות הוא קניית רהיטים לבניין העירייה ב10 מיליון דולר,במקום להשקיע סכום כזה בעיר,כשיש הרבה מקומות שצריכים שיקום ושדרוג. מוזר האמת... אף אחד לא מצביע למאיר ניצן,ובכל זאת הוא נבחר.

אכן תופעה מוזרה

גיא יקירי הצבעת על תופעה מוזרה ונכונה. אכן אף אחד לא הצביע בעדו. כולם מקטרים. אבל כמו סלאח שבתי, "ענק הדור" ידע לטפל במקומות הנכונים ולהיבחר. חוצמזה: מי עמד נגדו? אם תעקוב אחר פעולותיו: מטרתו להאדיר את שמו ולהטיל עליה את צילו לאורך שנים. היית בבוקרסט? היה אחד צ'אוצ'סקו שפעל באותה צורה. כינויו של ניצן הוא לא בכדי. סיפור הרהיטים הוא פסיק בדברים שאביא כאן לפניכם. אבל התחייבתי להביא כל יום סיפור אחד. כי צריך לעכל את הדברים. יש לנו קיבה רגישה ואנחנו לא רוצים ללכלך את עיר החלומות בקיא שלנו.

yuval11114

New member
תודה רבה למאיר ניצן

גולשים נכבדים אני רוצה מנגד לחזק את ידיו של ראש עירנו הנבחר. הוא הביא את עירנו למצב שיש בה למעשה כל מה שתושב צריך. כמובן שאין אדם חסין מטעויות. ואם תסתכלו סביב אין לו אלטרנטיבה טובה יותר. הוא מומחה בניהול מערכת גדולה כמו עירנו. תודה לאל שאיש לא נבחר במקומו כי אז העיר היתה מתדרדרת. השאלה מי יכול בעתיד להחליפו ? זה בטוח יהיו שמוליק טומשין או יוסי שניר. נחיה ונראה... ראשוני גאה.

יובל, כמוך אני והוא מחפשים

יובל טוב שהגבת. בדיוק לכך ציפיתי, שיהיה מישהו שיעמוד מנגד ויתפתח ויכוח חם וקונסטרוקיבי. אינני בדעתך. לדעתי ניצן צנטרליסט ללא תקנה. עיר גדולה צריכה להיות מנוהלת על ידי צוות מומחים. בהסתכלי על העיר מבפנים ומהצד אני רואה רמת ניהול בינוני ומטה ואוכיח זאת בהמשך. ראיה אחת אולי שולית לדעתך: ראשון היא מגובות הארנונה הגבוהות ביותר בארץ. בראשון המוני בתי עסק שגם הם תורמים כספים "לא מבוטלים" ובכל זאת העיריה בגירעון עמוק. האם לכך אתה קורא מומחה לניהול? צר לי אבל עלי לחלוק עליך. אשמח לשמוע ממך גם להבא.

דעתי האישית בלבד...

אני תומכת בראש העיר מאיר ניצן. אני הצבעתי עבורו בבחירות האחרונות. האמת לא הכרתי ראש עיר אחר מלבדו . סה"כ אני חושבת שאין ראש עיר מושלם, כמו שאין אדם מושלם. לא נראה לי שיש עיר מושלמת בארצנו ובכלל. אבל אותי תמיד לימדו להסתכל ולחפש את הדברים הטובים, כי דברים רעים תמיד נמצא. אז אני מסתכלת על כל הדברים הטובים שהעיר שלנו קיבלה בזכות האיש שבראשה עומד, ויש לשמחתי הרבה על מה להסתכל . אם זה בפיתוח העיר, הגנים הציבוריים, התחנה המרכזית החדשה, תחנת הרכבת , פיתוח חוף הים ועוד ועוד... אז נכון לא הכל מושלם והמחלף הזה לא משהו, ופה יש פקקים , ועוד הרבה דברים אחרים , אבל למה? למה לבשבש ברע ולא בטוב . ומי יכול להבטיח לנו שראש עיר אחר היה נוהג טוב יותר והיה עושה יותר מראש העיר הנוכחי.

enbalush

New member
מסכימה,ואם לציין דברים חיוביים שעשה

אז הוסיף עוד אחד חשוב... הוא עובד בשיתוף פעולה עם עמותת "ראשון אוהבת חיות" שמצילה בעלי חיים רבים בעירנו וזה לא דבר שכל עירייה עושה (בדיוק בגלל זה "אילת אוהבת חיות" נפלה). העמותה קיבלה מתחם גדול משלה בספורט כיף לבקשתה, שלטי חוצות שהעירייה לקחה את ההוצאות עליה ולאחרונה נפתחה מכלאה/כלביה חדשה לגמרי בתחומי ראשל"צ, מושקעת ונקיה.

תשובה לרויטל ולירון ו enbalush

נרגש ממה שכתבתם. על איזה גנים אתן מדברות, על איזה תחנה מרכזית (ראו את המסר השני שלי בדבר הכניסות לעיר מדרום)? נרגש מהטיפול בחיות. רק להזכיר לאדון ניצן שיש גם חיות על שתים בראשל"צ והן המשלמות מסים, אז שיתחיל לדאוג גם להם בזמן שנשאר לו. למשל, כל נושא מיחזור הבקבוקים שקיים בכל עיר קטנה בארץ, בראשון לא קיים לחלוטין. אבל הבטחתי כל יום סיפור אחר ולכן אגיע לכך בהמשך. בינתיים, תתחילו להתרגל לכך שאינני מתכונן לשחק את הילד הטוב בפורום. אני חושב שהשגיאות מבלי משים אינן מקריות, אלא ניזונות משיקולים אחרים לחלוטין!!!

אין מה להתרגל, וזכותך להיות

מה שאתה רוצה להיות בפורום הזה ומחוצה לו . אבל לדעתי חבל סתם לזרוק דברים באויר. יש לי רעיון אולי תכתוב אתה וכל אחד אחר את מה שבאמת מציק לו , ואני יאסוף את כל הדברים ויעביר אותם לראש העיר ואבקש תגובות לפרסום בפורום , ואולי אף אבקש ממנו או מאחד מבכירי העיר לבוא להתארח פה בפורום . מה אתם אומרים?

רעיון טוב

רעיון טוב להזמין אותו אינני מבין רק את המשפט, "חבל לזרוק דברים באויר". הסבירי, פרשי והרחיבי. גם ככה האויר מאד מזוהם

הכוונה שלי במשפט הזה היתה

שחבל לזרוק את הדברים לאויר בלי לעשות איתם משהו- בלי למצוא פתרונות לדברים . ולכן חשבתי על רעיון הארוח .

פתרונות

אבא שלי לימד אותי פעם וסליחה על הביטויים שלשפר ביצועי בית זונות לא מספיק להחליף את הסדינים. אבל מה לעשות. בחרנו בהם ל 4 שנים ואנחנו תקועים איתם ל 4 שנים, אז בואו ננסה להחליף את הסדינים... תארחי, אבל לא איזה קיקיון שניצן משכיב אותו בזפטה אחת - אלא מישהו בריון בעל יכולת (יש כזה?)

Guy Schlesnar

New member
גם הדברים הטובים

פיתוח העיר והגנים הציבוריים-במערב העיר או במקומות שעכשיו בונים בהם. תחנת רכבת הבטיחו כבר כמה שנים טובות,אבל הבניה התחילה לתפוס תאוצה רק קצת לפני הבחירות. מקריות? מאיר ניצן לא דואג לעיר,הוא דואג לו ולחברים שלו.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דברים כדרבנות!!! על איזה גנים ציבוריים אתם מדברים? על איזה פיתוח? בכיה לדורות. עוד אפרט ואסביר את הקטסטרופה הנעשית מול עינינו. רכבת? בדיחה. הבן שלי שצורך את הרכבת נוסע לתל אביב או רחובות. יש גישה, יש רכבות. איך קרה שלעיר עם רזרבה ענקית של קרקע לא מצאו מקום למסילה מתל אביב? גם בקוויןם המתוכננים הראשונים של הרכבת הקלה נפקד מקומה של ראשון. המשפט האחרון נכון וזאת הרוח הגבית מאחורי פעולותיו.

SupeRonit

New member
בקשר לרכבת ../images/Emo26.gif כנסו והחכימו

כאשר הרכבת נבנתה מאיר ניצן גרם לדברים להיראות כאילו הוא אחראי לבניית הרכבת בראשון.. אך מי שאחראי על בניית רכבות ברחבי הארץ,לא משנה איפה הוא גוף שנקרא "ראשות הנמלים והרכבות".. ובקשר לשאר הוויכוח אני לא נכנסת לעמדות פולטיות..בטח לא עכשיו שאני לפני בגרות באנגלית (מחר) ומגן בהיסטוריה (יום שישי) ואין לי זמן להכנס לדיונים..

Ignition

New member
איך אפשר ללמוד לאנגלית בדיוק ?

תירוצים הא..?.

SupeRonit

New member
בגלל זה ציינתי גם את המגן בהסיטוריה

ימי שני,רביעי וחמישי-אני עובדת שלישי-בגרות חמישי בערב-אירוע מה שלא מותיר לי הרבה זמן להתכונן (אז מה לעז%^$& אני עושה כאן?!?!?!?!)

תודה. החכמת אותי

אכן, החכמת אותי. אבל מה ההישג הגדול של התחנה הזו? קו צדדי ושולי של באר יעקב והוא עוד חוגג. הייתי במקומו יושב בשקט ומתבייש בגדול. אגב, שמתם לב היכן תקעו את התחנה? גם זה מצביע על ליקוי מאורות. לא לא. אין כאן ענין פוליטי. יש כאן סיפור עצוב של ניהול על ידי חבורת שרלטנים ואופורטוניסטים. ענייינים ארציים לחלוטין: קרקעות, תכנון, מים, ביוב, אשפה וכו'. בהצלחה בבחינות רונית. Take it easy.

למעלה