שלום לכם חברי הפורום היקרים

רן בת

New member
שלום לכם חברי הפורום היקרים

מחר יהיו ניידות ללקיחת דוגמית מוח עצם לתרומה, בכל עיר ובכל בית חולים תהיה ניידת. אנא מכם, אם אינכם נמצאים במאגר התורמים עדיין, עשו מאמץ לבוא. הצלת חיים היא דבר מקודש. ועוד בקשה, קטנה לכם, אך מאוד גדולה לנו, ציבור הנכים בישראל: היכנסו בבקשה לפורום "זכויות ומגבלות (נכים)", כאן בתפוז וחיתמו על המנשר המפורסם שם. המון תודה מראש על כל עזרה.

הי רן בת ../images/Emo140.gif

ניסיתי להכנס אבל המנשר אינו נפתח. אנסה שוב מאוחר יותר. ראיתי שאת פעילה בפורום ואז נזכרתי שבאמת כתבת כאן בזמנו שעברת ניתוחי ראש. מה מצבך כיום ? אליש.

רן בת

New member
הי אלישוע

תודה שניסית להיכנס למנשר. אכן כן, עברתי שני ניתוחי ראש, כשהשני היה לפני שלושה חודשים. כנראה שאכן, כפי שכולם אמרו לי, יש לי מלאכים ששומרים עלי, ומנתח מח מצויין. אני אומרת מאה פעם תודה ליקום ולמי שלא יהיה על כך שאני רואה בעיניי, הולכת על רגלי, ובכלל, אני חיה. רוב הלוקים במפרצת המוחית, מתים מזה. אז אני מודה מודה מודה.

../images/Emo45.gifאכן. אז עכשיו את על מדללים ?

הבנת מה בעצם קרה שהגעת לזה ? זה חשוב. הגוף שלך הולך עד הסוף, עד הכס הקדוש. יש בו משהו שנוטה להתפרע ולהיות שלוח רסן. מעניין מה היו הנסיבות שקדמו לזה. ולמה להוציא זאת כך הרי יש אפשרויות פחות קיצוניות.

רן בת

New member
וכמו שחברה שלי כל הזמן אומרת לי

לא יכולת לשבור ציפורן? - הכל את צריכה לעשות בגדול. טוב, אז האמת המרה היא שאני ביקשתי את הארוע המוחי הזה, כנראה שהרגשתי קטנה וחסרת חשיבות, שהייתי צריכה איזו מחלה מאיימת על מנת להרגיש גבורה. אני לא על מדללים משום שאצלי היה ארוע מוחי מדמם (התפוצץ לי עורק במוח). כנראה מום מולד, לפי דברי הרופאים, זה נקרא AVM, כלומר, וריד ועורק שאינם מחוברים כמו שצריך, עד שנחלשים ונקרעים.

enatti

New member
ואין ספק

שאת גדולה. הצלחת להתגבר, להתחזק וזכינו שתשתפי אותנו בסיפורך. תודה ענת

בואי נגיד שחלמת חלום

והתעוררת בבוקר וזכרת אותו. העורק הוא הכביש - המסלול - המנהרה - המסגרת - המעגל שמובילים אותך. ואת נעה לך שנים על גבי שנים בתוך המסגרת שוב ושוב ושוב אולי ללא תכלית ובתחושת אין מוצא. וכך מצאת את עצמך מבטיחה לעצמך שבהזדמנות הראשונה שתוכלי תברחי אל מחוץ למעגל. תשברי את המסגרת, תחצי את הגבול. מה שאולי לא העזת לעשות באמת. זה לא שהעורק נקרע אלא שבאופן שיטתי נחפרה לה המפרצת עד ליום שפרצה את המסגרת. סתם מחשבה על המטפורה הגופנית. הוריד הוא כלי דם שמשיב את הדם חזרה אל הלב ואל הריאות לטעינה בחמצן. הוא כחול בגלל היותו רווי בדו תחמוצת פחמן. העורק הוא כלי דם שמוליך את הדם המחומצן מהלב אל כל הגוף. הרעיון המטפורי הוא ללכת ולחזור וחוזר חלילה, בית-עבודה, בית-עבודה וכו', שיגרה מייגעת.

רן בת

New member
מבחינה מטאפורית אני מסכימה עם

כל מילה שכתבת, אך מבחינה ביולוגית, נולדתי עם זה בראשי, ועד שזה לא מתפוצץ, אין אפשרות לדעת שזה קיים בכלל בראש. אין כל סימנים שמראים שזה שם.

כאן כבר צריך לבדוק את הריונך

ומה היה מצבם הנסיבתי של הורייך בתקופה שקדמה להריון ובזמן התעברותך ומצבה של אימך במהלך ההריון. זה גם לא בטוח שזה מולד. איך אפשר לדעת ? ובשבילי באופן אישי חשוב לדעת אם את מתחברת למטפורה. האם חשת או שאת חשה כך ? אליש.

רן בת

New member
תחושותיי לגבי המטאפורה,

התחברתי לכל מילה. באמת לא היה שום דבר שונה ומרגש בחיי. בית, עבודה, מפגשים חברתיים. מערכות יחסים גרועות ביותר עם גברים גרועים ביותר, והערכה עצמית מאוד מאוד נמוכה. יודעים שזה מולד משום שאנאוריזמה היא מולדת. זהו פגם בכלי דם שמתהווה בעובר בעודו מתפתח בבטן אימו. אפשר לחיות עם זה עד 120 בלי שזה יתפוצץ, ואפשר גם לא. אני מכירה סיפורים של ילד בן 6 שנפטר מזה, בחור בן 25 שנפטר מזה, בן 22 ועוד ועוד. בזמן הריוני, הורי היו די בתחילת דרכם, עם הרבה דאגות קיומיות. שני מורים מתחילים עם משכורות בדיחה.

רן בת

New member
הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים היה

הארוע המוחי הזה. בזכותו, או בעזרתו גיליתי דברים ותכונות שלא ידעתי שקיימות בי. קודם כל הצלחתי לצאת מהדבר הזה שלמה לחלוטין, למעט דברים קטנים ולא משמעותיים לי כל כך. נעשיתי מאוד יצירתית. אני עושה עבודות יצירה מדהימות. השתפרתי מאוד בבחירת בני זוג, ובעוד חודש אני הולכת להתחתן עם הבחירה המוצלחת שלי. הביטחון העצמי שלי גם עלה פלאים בעקבות זה.

הרבה ברכות ומזל טוב

ליקראת המאורע המשמח!

פיספסתי את האפשרות לתרום

הייתי עם בעלי בסידורים בצפת ובקריית שמונה ופיספסתי את ההתרמה אבל שלחנו תרומה ב SMS כפי שפרסמו בעיתון עבור משאבים למבצע

yardennes

New member
עוד בעניין של מח עצם ושל אומרי הקטן

פספסתי וידעתי על ההתרמה רק היום בערב. האם המבצע לא יימשך?
המון בריאות

רן בת

New member
המבצע הנוכחי הזה, כבר אחרי

שעתיים נגמרו המבחנות לבדיקות, ולכן הופסקו הבדיקות. אני מניחה שאפשר ליצור קשר עם "עזר מציון" על מנת לדעת מתי אפשר שוב לבוא לתרום.

למעלה