שלום לכם חברי הפורום, תוכלו בבקשה ל

icy rain drop

New member
שלום לכם חברי הפורום, תוכלו בבקשה ל

לעזור? סמסונג 514, כל מה שצריך לדעת על המכשיר... תודה מראש

oleg_kh

New member
כנס למאמרים, יש עליו מאמר.

חוצמזה, הוא לא רוטט בהודעות, השעון המעורר לא פועל כשהטלפון כבוי, הרטט ח-ז-ק ומצויין. קליטה מעולה חבל על הזמן (אפילו בתוך מעליות משנת תרת"ח בקרית גת ודימונה) עוצמת שמע ואיכות קול מרשימה. שומרי מסך, אייקונים, צלצולים, הודעות תמונה, לד משנה צבעים (נורית שירות תקראו לזה איך שבא לכם). מכשיר נחמד, יש לי אותו, אבל יש טובים ממנו.

icy rain drop

New member
תודה רבה רבה....

אם תצטרך אותי אי פעם, רק תשרוק
ושוב תודה. icy.

icy rain drop

New member
לאחר קריאת המאמר יש לי עוד שאלונת

מה אתה יודע בקשר לפריסת תשלומים בקניית המכשיר ללא סים קארד? תודה ומצטערת על הטרטור, icy.

oleg_kh

New member
תשובה..

באמת שאין לי מידע מדוייק, אבל אני חושב שאין שום בעיה ל-36 תשלומים. אם את קונה אותו בביג-טוק (ככה הוא יותר זול) אז אפשר חלק מזומן חלק תשלומים וכו´. אם לא יתנו לך פתרון לתשלומים אז תלכי לאחד המשווקים המורשים שם זה כמו חנות פרטית וניתן להסתדר איתם על משהו. מקווה שעזרתי.

פגעסוס

Well-known member
מידע מדוייק

כאשר קונים ברזל בלבד (ללא סים) ניתן לחלק את התשלום ל 3 תשלומים בלבד (או לקנות בתשלום אחד כמובן). בנוגע לתעריפי ביגטוק יתכן שמחיר של המכשיר זול יותר אבל התעריפים יקרים יותר... בתוכנית הרגילה (TO GO FIX) התעריפים הם: לאורנג´ ולבזק - 56 אגורות לדקה ופלאפון, סלקום, מירס - 98 אגורות לדקה בתוכנית ביגטוק זה טיפה יותר מסובך: שעות שיא הן - ימים א-ה מ 07:30 עד 21:30. ובימי חג מ 07:30 עד 16:00. שעות פנאי הן - מה שנשאר. לאורנג´ - בשעות שיא 67.5 אגורות לדקה. בשעות פנאי 57.5 אגורות לדקה. לסלקום, פלאפון,מירס - בשעות שיא 1.25 ש"ח לדקה. בשעות פנאי 1.51 ש"ח לדקה. לבזק זה אפילו יותר מסובך... ימים א-ה: מ 07:30 - 08:00 - 70 אגורות לדקה מ 08:00 עד 18:00 - 72 אגורות לדקה מ 18:00 עד 21:30 - 70 אגורות לדקה מ 21:30 עד 07:30 - 60 אגורות לדקה יום ו: מ 08:00 עד 13:00 - 72 אגורות לדקה מ 13:00 עד 16:00 - 70 אגורות לדקה מ 16:00 עד יום ראשון ב 07:30 - 60 אגורות לדקה. בכל מקרה התעריפים של ביגטוק יותר יקרים. **** בנוגע ללכת למשווק מורשה. נכון שהוא מתפקד כחנות פרטית ויתכן שהוא יציע לך את המכשיר בתשלומים יותר נוחים. אך דוקא בגלל זה הייתי בודק היטב כל מה שהוא אומר מאחר והוא קשור לאורנג´ קשר דק מאוד וידוע שמשווקים מורשים אומרים חצאי אמת או משקרים על מנת להשיג לקוחות. לאחר מכן ללקוח נוצרת בעיה עם אורנג´ והמשווק מתנער מאחריות תוך טענה שהוא מעולם לא אמר ללקוח את מה שאמר. את כל מה שהמשוו אומר לך תקחי בערבון מוגבל. אם הוא מציע לך תוכנית מהממת, אל תחתמי על כלום לפני שתבררי את התנאים המדוייקים של התוכנית מול נציג שירות טלפוני...**** GYXOIO

פגעסוס

Well-known member
תיקון קל...

בתוכנית ביגטוק: לסלקום פלאפון מירס בשעות הפנאי משלמים 1.15 ש"ח לדקה ולא כפי שנכתב...

oleg_kh

New member
קודם תקרא - אחרי זה תענה ../images/Emo70.gif

דיברתי על מכשיר בלבד. היא שאלה על ברזל, עניתי על ברזל. היא רוצה לשים את הכרטיס שלה במכשיר ולא לקנות קו חדש. אז בביג טוק המכשיר יותר זול וזה גם כולל 100 שח שיחות אז יוצא כאילו שילמת על המכשיר רק 900 שקל. ברור? בכלל לא דיברתי על מחירים של ביג טוק ואתה פה כותב לי אנציקלופדיה שלמה על התעריפים... היא גם לא רוצה בכלל להשתמש בביג טוק כי יש לה כבר קו רגיל! בקשר למשווקים, אין מה לדבר בכלל על המסלולים שלהם כי רק אורנג´ קובעת את המסלול והמחירים. לגבי המכשירים עצמם, ניתן להסתדר איתם גם ל-3600 תשלומים לא רק ל-36.. כמו שאמרתי, קודם תקרא - אחרי זה תענה. נראה לי אתה רק זורקים לך מילה, אתה ישר מתחיל לספר כל מה שרק ידוע לך על המילה הזאת... סוף.

פגעסוס

Well-known member
לא התכוונתי לחלוק עליך...

רק להשלים מידע. אני מסכים איתך שאצל משווק מורשה ניתן לרכוש בכמה תשלומים שהוא מוכן להציע, אני רק רשמתי את כמות התשלומים שאורנג´ מציעים. כמו כן הוספתי אזהרה לגבי המשווקים המורשים כי קרה לא אחת שאנשים נכנסו לחנות כזו ויצאו עם דבר שהם בכלל לא התכוונו לקנות. בנוגע לתעריפי הביגטוק, שוב לא רמזתי לרגע שאמרת דבר שאינו נכון, אבל מאחר והצעת לה לרכוש ביגטוק פירטתי את התעריפים... כללית אורנג´ לא ממליצים לשים סים רגיל במכשיר ביגטוק (הם טוענים שהמגעים שונים) אבל בפועל ברוב המקרים זה פועל.. לסיכום, אני רק רוצה לאמר שאני מצטער אם זה נראה כאילו אני מתקן אותך או אם גרמתי לך אי נוחות בדרך זו או אחרת, באמת שלא היתה לי כל כוונה כזאת ואני מקווה שמצא בליבך את היכולת לסלוח לי
GYXOIO

oleg_kh

New member
לא!!!

חח.. סתאאם. צודק פשוט הייתי עצבני מצטער. אעלק המגעים שונים, הורגים אותי האורנג´ האלה.. אני כבר שנה משתמש במכשירי ביג טוק כמו גדול.

icy rain drop

New member
טיים אאוטטט! (רק עוד שאלה??)

יש לי מכשיר בשם... נוקיה 5110, ביג טוק והכל. אני אעדיף ביג טוק, רק לא הבנתי איך אפשר לפרוס את התשלומים? ואתם ממש אחלה.
לכולכם......

למעלה