שלום לכם (חדשה בפורום)

חניר

New member
שלום לכם (חדשה בפורום)../images/Emo140.gif

שמחתי לדעת שיש סוף סוף פורום בנושא זה. אני מאוהבת בדולפינים מגיל 11 וזה המון שנים שעברו מאז ואפשר לאומר שזה יותר משלושים שנים. הבית שלי כולו דולפינים כי חייבת להיות מוכפת איתם ולראותם כל שעות היממה כשעצוב לי מספיק לי מבט אחד על אחד מהם והכל עובר. צללתי איתם שנורקלתי איתם שחיתי איתם ומה לא והכל באילת בריפ היתי שם אורחת קבע. רציתי להציע למנהל הפורום היות והוא דיבר על התארגנות ליפני פרויקט מסויים. ויש לי מה להציע לך אשמח אם אקבל את אי-מייל של שאוכל לעניין אותך. מי יודע אולי ימצא חן בעינך. ולכל הפורום ולכל האנשים המכסימים והמיוחדים שאוהבים כמוני דולפינים באשר הם המשיכו ותתירבו הביאו את החברים וכל הזמן לדבר על הנושא כמולמשל מה שקורא בפליפינים ששם שוחטים דולפינים למאכל. שיהיה לכלם יום של ים של דולפינים!!!!!!!!!!

חניר

New member
תודה על התגובה

יש לי בעיה קטנה בלהגיע למיפגשים למרות שהיתי מאוד רוצה לעשות זאת היות ואיני גרה בארץ. למרות שבזמן הקרוב ביותר אכן מגיעה ואשמח להיות באחד המפגשים. ובמידה ויהיה מפגש בין התאריכים ה-18 לספט' ל-9 לאוקט' אגיע. מודה לך על הזמנתך. ושיהיה לך ולכלם ים של דולפינים.

פגישת מחמל"י הקרובה

פגישת המתנדבים הקרובה תתקיים ביום שישי, ה - 30/9, בשעה 14:00, במכללה הימית במכמורת. נשמח לראותך שם. לפרטים נוספים על הפגישה את יכולה להיכנס לאתר האינטרנט שלנו - http://immrac.haifa.ac.il

למעלה