שלום לכם חדשה בפורום

שלום לכם חדשה בפורום

ועשיתם לי ממש חשק גדול לנסות ליצור משהוא בעצמי. היצירות שלכם פשוט אומנות. קראתי כל מה שאפשר כאן לילמוד וניסתי ליצור עוגת יוגיהו בעצמי, יש לציין שזה ממש לא קל וצריך ידע ונסיון רב, העוגה שהכנתי ממש לא הצליחה לי היה לי שבר בציפוי בצק סוכר, ולא השתמשתי בהרבה קורנפלור. אולי בגלל שהנחתי את הצפוי על עוגה לא קרה היה לי קשה לתקן את הפגמים, מה עושים במקרים כאלה? אשמח לעצות ושיפורים מעלה לכם תמונה מכל מלמדי השכלתי

noyus

New member
נו רוצים תמונה כבר......

פעם מישהיא פירסה איך להקטין גודל של תמונהה- נו תנו לה את הקישור...............

noyus

New member
אממ מצאתי חחח../images/Emo13.gif

איך מעלים תמונה לפורום? איך מקטינים תמונה? • כשכותבים הודעה חדשה/תגובה להודעה יש למטה "הוספת קובץ"• יש לוודא שהקובץ אינו גדול מ250KB.• במידה והתמונה יותר מ-250K, צריך להקטין אותה לפני שמצרפים להודעה.• הקטנת תמונה: פותחים את ה"צייר"paint במחשב, מעלים את התמונה המבוקשת, ובתפריט Image בוחרים באופציה stretch/skew, ומקטינים את התמונה באמצעות האחוזים המופיעים על המסך. זאת אומרת, אם כרגע התמונה הינה 100%, בוחרים בשתי האופציות (אורך ורוחב) פחות, עד שרואים שהתמונה הגיעה לגודל הרצוי.

מנסה ../images/Emo178.gif אולי עכשיו

תודה לך noyus מקווה שזה יעבוד אגב זו עוגה ראשונה שניסתי ובנוסף נסתי גם את העוגיות המקושטות אנסה לצרף גם אותם

יש הצלחתי../images/Emo6.gif הנה גם העוגיות

תודה על העזרה

noyus

New member
יששש עזרתי למישהי -פעם ראשונה../images/Emo70.gif

איזה עוגיות יפותת.... והעוגה, גם כן יאפפהה!!! תיהי בטוחה שהעוגה שלי הייתה דומה ל
לילה..... שלא תדעי כמותה.. אחלה של דבסרים לפעם ראשונה. שוב-אהבתי את העוגיות

יופי של עוגה ועוגיות

לפי דעתי הסדק הוא בגלל שהמשטח עליו הנחת את העוגה אינו חזק דיו. זה פשוט נראה שבר "קלאסי" של משטח לא עמיד. כיסוי פגמים אני עושה ע"י הוספת אלמנטים שיושבים בדיוק על מקום הפגם, ואם יש צורך אז גם מסביב. חשוב מאד גם לעבד היטב את הבצק לפני הרידוד עד שהוא אחיד לחלוטין וגמיש לעבודה

תודה על התגובות

את צודקת איילת נראה לי שבאמת הבסיס לא היה יציב איך אפשר להסיר שאריות של קורנפלור מהציפוי? ואיך משתמשים בצובטן ? תודה לכם על העזרה

בסרת שאריות קורנפלור עם מברשת

יבשה צובטן - כשמו כן הוא, צובטים את הבצק מיד לאחר הציפוי על מנת ליצור את הדוגמא הרצויה

למעלה