שלום לכם. יש לי שאלה בנוגע

שלום לכם. יש לי שאלה בנוגע

לזכויות של חולי סרטן. אני פונה אליכם פעם ראשונה אחרי שגלשתי בפורום אחר באופן קבוע וחשפו אותי לפורום חשוב זה. קרוב שלי אובחן כחולה סרטן בחודש אוגוסט 2002. מאז הוא לא הגיש תביעה לביטוח לאומי. ידוע לי שאפשר לקבל הנחות מהרבה גורמים כמו חח"י, ארנונה, רכב וכו. אם התוודאתם לנ"ל, אודה אם תעדכנו אותי איך מתבצע התהלך ומה נדרש כדי לממש הנחות אלה. כל מידע יסייע. בתודה מראש.

lital_helmer

New member
פא"ב יקרה...

עניתי לשאלתך בפורום האחר..
(אני לא יודעת איך עושים קישור לתשובתי) אני רק יכולה להוסיף מנסיון אישי שיש למי לפנות באגודה למלחמה בסרטן כדי לקבל מידע..אין לי כרגע את מספרי הטלפון אבל אני בטוחה שמישהו כאן יוכל לתת לך אותם. ליטל

ביטוח לאומי

כמו שליטל אמרה - הטלפון של הטלמידע של האגודה למלחמה בסרטן 03-5717888 ופשוט לבקש חוברת זכויות. מעבר לזה אפשר לפנות לעו"סית באגודה ששמה אורית שפירא. ואם יש לך צורך במידע נוסף לגבי טיפולים או המחלה עצמה גם כן אפשר לבקש בטלמידע והם שולחים בדואר לכתובת לפי בקשתך. חוצמזה, אם הקרוב מטופל בבי"ח, אז גם שם יש עובדות סוציאליות שתפקידן הוא לסייע בדיוק בנושא של זכויות של חולים כמו הנחות וקצבת נכות ועוד. תרגישו טוב גלי

../images/Emo65.gifהיי! במידה והוא מטופל

כיום בביה"ח, הוא צריך לגשת לעובדת הסוציאלית שם שתעדכן אותו בזכויות הניתנות לו ומן הסתם גם תפנה אותו לאן שצריך (טפסים- מקום עבודה אם יש...שירותים מיוחדים,קיצבה וכו'...). אצלי הסיפור אובחן בסביבות יוני...סיימתי את הטיפולים הראשונים באוגוסוט והגשתי תביעה רק בסביבות דצמבר... הם משלמים רטרואקטיבית(מלבד 3 חודשי המתנה למיטב ידיעתי)... תרגישו טוב בהצלחה

למעלה