שלום לכם..יש לי שאלה

לורן*

New member
שלום לכם..יש לי שאלה ../images/Emo13.gif

היי..לפי מה שקראתי חלמתי כמה חלומות צלולים,רק לא השתמשתי בהם בכלל.. אני מתכוונת אני לא חישבתי את זה כחולם אלא סתם.כאילו ני נחה וזוה.. זה היה מין חלום שבו אני שומעת קולות,ושומעת כל מה שמתרחש בבית.. אני גם זוכרת שבחלום רצתי באיזה תחרות..וכמובן ניצחתי..עשיתי כאילו שכל המתחרים יפלו ורק עכשיו הבנית שבעצם די שלטתי בחלום. האמנם?

האמנם ....

תקשיבי, זה מאד פשוט, אם בזמן החלום ידעת שזה חלום אז זה היה חלום צלול, אם בזמן החלום לא ידעת שאת חולמת אז זה לא היה חלום צלול. לא כל חלום ששולטים בו הוא חלום צלול, יש הרבה חלומות שבהם את שולטת על מה שאת עושה ואת גם חושבת ועושה פעולות אבל זה עדיין לא אומר שזה חלום צלול, חלום צלול הוא רק חלום שבו את יודעת שאת חולמת תוך כדי שהחלום מתרחש. גם כשאת מבינה שאת חולמת ( כלומר החלום כבר צלול ) את לא חייבת לשלוט בחלום ולשנות דברים, את יכולה פשוט להמשיך "ליזרום" עם העלילה בלי לנסות להתערב בדברים שקורים סביבך. בכל מקרה זה שאת יודעת שאת חולמת בזמן החלום מאפשר לך גם לישלוט בצורה מודעת בדברים שקורים ומתרחשים סביבך, את פשוט נמצאת בעולם ווירטואלי שבו את יכולה לעשות מה שבא לך, פשוט הכל ! ביי ביי אלון

לורן*

New member
אז זה לא..תגידו ואפשר לשנות את ה-

עתיד/הווה בחלום<? כלומר שאחרי שחולמים אותו..ישאר זכר? או לפחות אפשר לחזות את העתיד.? אשמח לתגובות..

יש כאלה שמאמינים בזה

יש אנשים שטוענים שהם יכולים לחזות את העתיד בעזרת החלומות שלהם, כלומר הם מסוגלים לחלום על דברים שיתרחשו בעתיד, אני אישית לא מאמין שזה אפשרי בזמן חלום צלול אחרי טיפה אימון את יכולה לשלוט שליטה מלאה בחלום ולעשות מה שבא לך, לשנות את הנוף והסביבה למשהו אחר, לשנות אנשים ובעלי חיים ... תלוי רק בך וברצונות שלך ! אלון

למעלה