שלום לכם, יש לי שאלה

tsiporganeden

New member
שלום לכם, יש לי שאלה

אני עובדת באחד המפעלים הגדולים ביותר בארץ, כבר 32 שנים, הבוס שלי לשעבר חסם את הקידום שלי (בטענה שאני לא משקיעה מספיק בעבודה- שקר מוחלט), ולמרות שהביקורות עלי טובות והבוס הנוכחי שלי המליץ עלי לקידום, מנהל משאבי אנוש אינו מעונין לקדם אותי כבר 10 שנים אני דורכת במקום, כל נסיונותי להתקדם (התנדבות, עזרה לאחרים, קבלת עוד עבודה, וכו'..) עלו בתוהו, פשוט בגלל הבוס לשעבר שלי והביקורות השקריות שלו אני לא מקודמת, מה עוד אני יכולה לעשות כדי להתקדם בעבודה?

תני תמונה

ערב טוב לך ציפורה נחמדת כדי להתייחס באופן עינייני למצוקה שבפניך חשוב להכיר קצת יותר נתונים. תוכלי להרחיב בבקשה, מהו תחום המקצוע שלך ? איזה סוגי מטלות בחלקך, או קרובים לתחום האחריות שלך ? מהי באופן כללי אווירת העבודה במפעל ספרי באופן חופשי כל מה שאת מוצאת שרלוונטי

adih770

New member
את מי לא רוצים לקדם?

שלום לך ציפורה. את עובדת ותיקה ובוס שלך לשעבר חסם לך את הקידום. את מבחינתך עשית הכל כדי להתקדם. אני בגישה שמשהו לא מתקדם,נעצר,לא נח,מופיע לנו בחיים כבלתי רצוי זה מקום שאנחנו עדין לא מכרים את עצמנו מספיק. אני מציע לך להתבונן פנימה. אני אשאל אותך כאן כמה שאלות, נסי להתבונן , עדיף אם יש לך מרחב שקט ונינוח לפני שמתחילים למשך כ20-30 ,מתאים? מדוע את רוצה להתקדם? מה לא מתאים לך היכן שאת נמצאת? מה את אומרת לך על מצבך בעבודה היום?(חשבי על כל השיחות ש"רצות" לך בראש). איזו שיחה הכי משמעותית עבורך? (שם יש לך עניין לעבוד עליו). את מי פוגשים שפוגשים אותך? מי את מול העבודה שלך...? (שמחה,נהנת,כועסת,נוקמת....) אם הכל אפשרי , מה היית רוצה עבור עצמך בעבודה? כשמה שאת רוצה להיות יהיה מי תהיא? על מה את צריכה לוותר כדי להיות מי שאת רוצה להיות? מה את מרווחה מהמקום בעבודה שאת לא מתקדמת? האם משהו עלה לך? אם כן אשמח שתשפי אותי. בהצלחה. עדי הררי.- מאמן שמאמין שאת כבר יכולה ומסוגלת לעשות כל שתרצי תפקידי הוא להיות שם עבורך.

למעלה