שלום לכם יש לי שאלה

שלום לכם יש לי שאלה

אני רוצה לעבור לתחומים יותר מעמיקים בתחום הרוחני, אני מתעדת ללכת לקורס מדיטציה ומשם לתיקשור. רכשתי הרבה ספרים רוחנים כדאי שאוכל לדעת כיצד להיכנס "למים" החמימים :) וכל פעם עיני נופלות על הספרים "שיחות עם אלוקים". אתם יכולים לתת לי קצת רקע על זה? האם כדאי לי לרכוש את זה? (ואנא ממכם אל תהיו "משוחדים" בכל זה) מספיק לרכוש ספר אחד או שעלי לרכוש את כל הסדרה הזאת כי בכל זאת זה הרבה כסף.... תודה על עזרתכם.

bios

New member
אני מאוד ממליץ

בסדרת הספרים האלה ניל דונלד וולש מעלה על הכתב סדרה של תקשורים שהיו לו עם אלוהים. בהתחלה זה נשמע מופרך אולי, אבל בספר מוסבר למה זה לא מופרך לטעון שאתה מתקשר עם אלוהים, כי בעצם הנשמה של כל אחד מאיתנו היא חלק מאלוהים, ולא מדובר במשהו רחוק מאיתנו שאנחנו רק יכולים לדבר אליו בלי שהוא עונה. לדעתי אלו ספרים מדהימים, שנותנים דרכים למציאת תשובות וראייה כוללת לכל תחומי החיים. אצלי הם שינו באופן מהותי את דרך ההסתכלות על החיים. סגנון הכתיבה (שאלות ותשובות) מאוד קולח, ממש כמו שיחה עם חבר, וזה בדיוק הרעיון - שאנחנו יכולים להיות בידידות עם אלוהים, ולא מדובר במעין זקן זועף שרושם את החטאים שלנו וסוגר איתנו חשבונות. אם את חוששת מהצד הכספי, את יכולה להתחיל בספר הראשון ולראות אם את מתחברת לזה. העקרונות הבסיסיים נמצאים כבר שם. אני רק מזהיר אותך שאת עלולה להתרשם כל כך מהחוכמה והיופי של הדברים שנאמרים שם, שתשתוקקי לקנות את הספרים הבאים.

למעלה