שלום לכם, יש לי שאלה

FuCk1Ng A

New member
שלום לכם, יש לי שאלה

אתמול רכשתי 3 נגני MP3, בעלי קיבולת של 1 ג'יגה כל אחד. הגעתי הביתה שמחה וטובת לב, ההתקנה עברה חלק, הכל טוב ויפה. בשני המכשירים הראשונים הצלחתי באמת לנצל את כל הקיבולת, אך אבוי - במכשיר השלישי, כשנותרו לי עוד 187 מגה בייטים פנויים, לא הצלחתי להכניס עוד מוזיקה. אני מקבלת שוב ושוב את אותה הודעה - שהדיסק מוגן בפני כתיבה. האם יש לכם מושג איך פותרים את זה? זה עניין שבשבילו צריך לשלוח את המכשיר למעבדה, או שאת ההגנה הזאת אפשר להסיר לבד? כל העסק ממש מעצבן, יש לכם הסבר איך בכלל קורה דבר כזה, שזיכרון של מכשיר שאמור להיות חופשי עד מקסימום הקיבולת שלו, פתאום מחליט שהוא מוגן? אודה לכם מאוד על כל עזרה או הצעה.

יאיר B

New member
כמה אפשרויות:

1. יש קיבולת מקסימלית של 99 שירים בתיקיה. אם עברת אותה - יתכן והנגן לא יסכים להוסיף שירים. צריך לפתוח תיקיה חדשה. 2. בטעות הופעל כפתור HOLD שנמצא בצד הנגן. במקרה כזה צריך לשחרר את הכפתור ולחבר שוב למחשב. 3. איזו תקלה פנימית (או קובץ פגום שמשגע אותו): לנסות לפרמט ואז לטעון שוב את השירים (אזהרה: פירמוט מוחק את כל מה שיש על הנגן!!! לגבות לפני!) 4. אם שום דבר לא עוזר, סביר להניח שיש תקלה בנגן. לשלוח לתיקון.

למעלה