שלום לכם, יש שאלה על קרם פטיסייר

מוצרלה

New member
שלום לכם, יש שאלה על קרם פטיסייר

האם ניתן להקפיא קרם פטיסייר? והאם אחרי שהוא מפשיר,נשאר עם אותו המרקם??? מודה לכם מראש על התשובות
 

מוצרלה

New member
יואוווווווו../images/Emo12.gif

ככה מקבלים אורחים?
לאף אחד אין תשובה?
בכל אופן, תודה רבה!
 

adidushim

New member
בואי נגיד את זה ככה...

אני מקווה שהשימוש שלך בקרם פטיסייר הוא רק עוד חודשיים פלוס מינוס.. בנתיים...תממתיני... או... תאכלי מילקי... (זה טעים בשרי ומשביע)
 

kaya11

New member
מוצרלה יקרה...

האנשים כאן שיוכלו לענות לך על השאלה כנראה לא נמצאים... לי אין מושג... אני מבינה בעיקר בסושי... מתוקים זה התחום של JUDI ויש פה עוד כמה טותחים בנושא... אבל אם יש לך שאלה על דגים אני יכולה לענות לך...
קצת סבלנות, הם יגיעו ויענו...
 

מוצרלה

New member
kaya11 (סוף סוף יש פה מישהו חחח)

תודה על התשובה, גם אם היא לא ממש עזרה לי. אבל ברשותך, אשמור לי את הזכות על שאלת דגים, לכשאצטרך.
תודה רבה לך
 

judi1

New member
הי מוצרלה יקרה..

..באמת חבל שלא מצטברים כאו יותר אנשים קבועים....לא רק קוראים .. מה את אומרת מוצרלה? בטח יש לך מה לתרום לנו..ומולם לא היית כאן..והנה את סופסוף באה .. אבל רק שואלת וכועסת...
הייתי רוצה שיהיו כאן עוד הרבה אנשים כמוך..ללמוד מהם. לשאלתך: אל תקפיאי קרם פטיסייר. המרקם שלו יתפרק..המים יצאו מהעיסה..וכל הקטע של להכין אותו כמו שצריך ילך לאיבוד.. את יכולה לשמור אותו ללילה במקרר..עם פלסטיק נצמד. אבל לא להקפיא. למה את רוצה להקפיא? הרי זה לא משהו שלוקח הרבה זמן להכין? יש לך עודפי חלמונים או מה?
 

מוצרלה

New member
judi1'לה ../images/Emo140.gif

למה נוצר בך הרושם שאני כועסת?????
, אני ממש לא!!! פשוט הבעתי פליאה,בפורום שכזה אין רבי משתתפים,ולא יכולתי לקבל ולו תשובה אחת לאחר שכתבתי את השאלה (הרי לא סתם ביקשתי עזרה פה
). הייתי שמחה להיות קבועה פה, אבל מנסיון העבר, התחוור לי שאני לא ממש מתאימה לפורום הזה, מכיון שאני דוגלת בפורמט אחר של דו-שיח מקצועי, פורום בו אפשר לא רק לדון על אסטיקת המנה ומשקלים מדוייקים, אלא גם על העברת מתכונים מוצלחים, קבלת טיפים, חוות דעת, משהו "זורם" יותר, גם על מנה "פשוטה" לכאורה. אני ממש רחוקה מסגנון הגשה של גורמה, אולי כי אני באה מרקע אחר של תפקידו של האוכל, ולא חלילה שאני מזלזלת בסידור המנה, זה מקסים ומעורר התפעלות ותאבון, אבל אני,,,, איך לאמר??? יותר פושטית בקטע הזה (מה לעשות שריטה פרטית שלי
). לגבי הפטיסייר (הטעים כל כך
), אין לי עודף חלמונים, אבל רציתי להכין כמות גדולה יותר, כי דוקא יש לי חלב מיותר ורציתי לנצל אותו, אז חשבתי שאם אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא, ככה אוכל לנצל את הקרם בזמני החופשי,ולא להיות מוגבלת איתו, (למרות שכמו שהבנת, אני יכולה לאכול את הקרם הזה לבד עם כפית חחחחחחחח). ג'ודי יקרה, תודה על ההזמנה, וקבלת הפנים שלך כל כך חביבה אלי, שזה עושה לי חשק להכנס קצת יותר לפה. תודה לך
ואני ממש לא כועסת, ככה
אני נראית כשאני כועסת, וככה
כשאני לא
 

judi1

New member
הי מוצרלה.

לדעתי יש כאן הרבה מרחב גם בלי קשר לסידור המנה. דווקא אני לא מי יודע מה מהמשקיעים בסידור אם כי מקפידה מאוד על אסטתיקה. כל מה שקשור לאותנטיות של תהליכים, לווריאציות על מתכוניחם ולהגיון שמאחריהן, לקיבוץ מידע מכל קצוות הארץ והעולם ולגיוס כוחות כדי להגיע למצויינות..כל זה יש לו יופי של פה מקום. המצוינות , מוצרלה, מצויה גם בפריט הכי פשוט בעולם. גם אותו צריך להכין כמו שצריך. מה את אומרת?
 

מוצרלה

New member
אני איתך, אבל

אני פחות מקפידה על אסתטיקה, לא שאני מגישה את המנה בצורה מרושלת, אבל עדיין לא משקיעה בקישוטים מסביב, במיוחד אם זו מנה עיקרית, אלא אם כן זה סלט או משהו בצלחת מרכזית. כמובן שהמצוינות מצויה גם בפריט הפשוט ביותר בעולם, ואפשר להתקין יופי של מנה, גם מתפוח אדמה אחד וקצת מלח.
 
למעלה