judi1'לה ../images/Emo140.gif
למה נוצר בך הרושם שאני כועסת?????
, אני ממש לא!!! פשוט הבעתי פליאה,בפורום שכזה אין רבי משתתפים,ולא יכולתי לקבל ולו תשובה אחת לאחר שכתבתי את השאלה (הרי לא סתם ביקשתי עזרה פה
). הייתי שמחה להיות קבועה פה, אבל מנסיון העבר, התחוור לי שאני לא ממש מתאימה לפורום הזה, מכיון שאני דוגלת בפורמט אחר של דו-שיח מקצועי, פורום בו אפשר לא רק לדון על אסטיקת המנה ומשקלים מדוייקים, אלא גם על העברת מתכונים מוצלחים, קבלת טיפים, חוות דעת, משהו "זורם" יותר, גם על מנה "פשוטה" לכאורה. אני ממש רחוקה מסגנון הגשה של גורמה, אולי כי אני באה מרקע אחר של תפקידו של האוכל, ולא חלילה שאני מזלזלת בסידור המנה, זה מקסים ומעורר התפעלות ותאבון, אבל אני,,,, איך לאמר??? יותר פושטית בקטע הזה (מה לעשות שריטה פרטית שלי
). לגבי הפטיסייר (הטעים כל כך
), אין לי עודף חלמונים, אבל רציתי להכין כמות גדולה יותר, כי דוקא יש לי חלב מיותר ורציתי לנצל אותו, אז חשבתי שאם אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא, ככה אוכל לנצל את הקרם בזמני החופשי,ולא להיות מוגבלת איתו, (למרות שכמו שהבנת, אני יכולה לאכול את הקרם הזה לבד עם כפית חחחחחחחח). ג'ודי יקרה, תודה על ההזמנה, וקבלת הפנים שלך כל כך חביבה אלי, שזה עושה לי חשק להכנס קצת יותר לפה. תודה לך
ואני ממש לא כועסת, ככה
אני נראית כשאני כועסת, וככה
כשאני לא