שלום לכם. לאיזה בנק דיגיטלי מומלץ לעבור

ויוי 25

Well-known member

הבנק הדיגיטלי :

דרך אפליקציית מובייל ב-PEPPER ניתן לנהל חשבון עו"ש, לקחת הלוואות,

להפקיד לפקדונות וחסכונות, לקבל פנקס צ'קים וכרטיס אשראי.

k-don

Well-known member

הבנק הדיגיטלי :

דרך אפליקציית מובייל ב-PEPPER ניתן לנהל חשבון עו"ש, לקחת הלוואות,

להפקיד לפקדונות וחסכונות, לקבל פנקס צ'קים וכרטיס אשראי.

לא מתאים לכל אחד.
1. אין גישה ב WEB
2. אין סניפים בכלל

אני בדיסקונט. מאוד קל לתקשר איתם חוץ מה-9 ש עמלה בחודש שמעצבנת אותי. לא מגיעה בכלל לסניף

האם בכל זאת כדאי לעבור ל- PEPPER. שייך לבנק כלשהו?

אני בדיסקונט. מאוד קל לתקשר איתם חוץ מה-9 ש עמלה בחודש שמעצבנת אותי. לא מגיעה בכלל לסניף

האם בכל זאת כדאי לעבור ל- PEPPER. שייך לבנק כלשהו?

פפר שייך ללאומי.

אין דמי ניהול חשבון
צ׳קים בחינם
כ״א בחינם
אין עמלות שורה

מצד שני אין (עדיין) חשבון משותף או חשבון מט״ח (למי שרלוונטי).

אין לך מה להפסיד, תפתחי חשבון נוסף אצלם לניסיון.

יער צדקת. ממש סיוט להשיג את פפר אפילו שיחה ראשונה (כנראה רק בישראל) עדיף כבר לשלם את ה-9 ש עמלה

האם ידוע לך אם קיימים בנקים דיגיטלים נוספים. תודה

בתחילת שנה הבאה אמור להתחיל לפעול הבנק הדיגיטלי החדש של אמנון שעשוע. אין לי מושג איך הם יהיו, נקווה שיביאו רוח חדשה לשוק הארכאי הזה.

מעבר לזה, בדקי אפשרות לקבל הנחה/ביטול דמי הניהול בבנק הנוכחי שלך, או מעבר לחשבון רגיל בבנק אחר שיהיה מוכן לאפס את דמי הניהול.

אגב, למה חייב להיות בנק דיגיטלי? היום כל הבנקים הנפוצים מאפשרים למיטב ידיעתי ביצוע פעולות באמצעים דיגיטליים.

בתחילת שנה הבאה אמור להתחיל לפעול הבנק הדיגיטלי החדש של אמנון שעשוע. אין לי מושג איך הם יהיו, נקווה שיביאו רוח חדשה לשוק הארכאי הזה.

מעבר לזה, בדקי אפשרות לקבל הנחה/ביטול דמי הניהול בבנק הנוכחי שלך, או מעבר לחשבון רגיל בבנק אחר שיהיה מוכן לאפס את דמי הניהול.

אגב, למה חייב להיות בנק דיגיטלי? היום כל הבנקים הנפוצים מאפשרים למיטב ידיעתי ביצוע פעולות באמצעים דיגיטליים.
נכון. יש בבנק שלי. בנק תאצ'ר. גם טירחה. צריכה לגשת לשם לחתום. רחוק ממני. אגב מה האינטרס שלהם שלקוחות יעברו לזה. הם הרי לא מקבלים עמלה

נכון. יש בבנק שלי. בנק תאצ'ר. גם טירחה. צריכה לגשת לשם לחתום. רחוק ממני. אגב מה האינטרס שלהם שלקוחות יעברו לזה. הם הרי לא מקבלים עמלה
קטונתי מלהתייחס למודלים העסקיים של הבנקים.

אבל אני מנחש שמדובר בהבנה שהעתיד הולך להיות בדיגיטל. סניפי הבנקים היום מלאים בקשישים שמבצעים פעולות פחות רווחיות לבנק, כמו משיכת כספי הביטוח הלאומי או תשלומי חשבונות. דמי הניהול ודמי השורה על הפעולות האלו כנראה לא מכסים את כל העלויות שבהחזקת סניפים, משכורות של עובדים עם ועדים חזקים וכו׳, ברור לבנקים שהדורות היותר צעירים יעברו לדיגיטל (או כבר הסיטו פעילות לדיגיטל), והם רוצים להיות שם. הם גם מודעים לכך שהתדמית של הבנקאות הקלאסית אצל הצעירים לא משהו, ולכן מפתחים פעילות אונליין ייעודית במיתוג נפרד. גם הדחיפה/עידוד של הרגולטור לפתיחת בנקים חדשים יכולה לנגוס להם בעוגה, אז הם רוצים להיערך לכך. מה האינטרס? הכסף הגדול. משכנתאות, הלוואות, ייעוץ השקעות/פנסיוני, במידה מסויימת גם עמלות סליקה של כ״א. הם יכולים לוותר על העמלות הקטנות ולהרוויח יותר מלקוח דיגיטלי שיבצע את הפעולות הפיננסיות הגדולות אצלם מאשר לקוח קלאסי שעולה להם בנדלן ועלויות שכר.

למעלה