עוגייה קטנה
Active member
ומה לגבי כרטיס אשראי ופנקסי צ'קים
תודה רבה
תודה רבה
האם בנק דיגיטלי מתאים לך בכלל?ומה לגבי כרטיס אשראי ופנקסי צ'קים
תודה רבה
לא מתאים לכל אחד.הבנק הדיגיטלי :
דרך אפליקציית מובייל ב-PEPPER ניתן לנהל חשבון עו"ש, לקחת הלוואות,
להפקיד לפקדונות וחסכונות, לקבל פנקס צ'קים וכרטיס אשראי.
וצריך המון סבלנות לתקשר איתם בהודעותלא מתאים לכל אחד.
1. אין גישה ב WEB
2. אין סניפים בכלל
פפר שייך ללאומי.אני בדיסקונט. מאוד קל לתקשר איתם חוץ מה-9 ש עמלה בחודש שמעצבנת אותי. לא מגיעה בכלל לסניף
האם בכל זאת כדאי לעבור ל- PEPPER. שייך לבנק כלשהו?
פותחים חשבון חינמי בבנק אחר.תודה לך. בינתיים לא לעזוב את דיסקונט?
לשיקולך. אם את רוצה לנסות את פפר, אפשר לפתוח אותו כחשבון שני. ממילא אין דמי ניהול. אפשר או אחרי הפתיחה או בשלב מאוחר יותר לבחור לנייד את החשבון הישן לפפר דרך האפליקציה.תודה לך. בינתיים לא לעזוב את דיסקונט?
נכון. יש בבנק שלי. בנק תאצ'ר. גם טירחה. צריכה לגשת לשם לחתום. רחוק ממני. אגב מה האינטרס שלהם שלקוחות יעברו לזה. הם הרי לא מקבלים עמלהבתחילת שנה הבאה אמור להתחיל לפעול הבנק הדיגיטלי החדש של אמנון שעשוע. אין לי מושג איך הם יהיו, נקווה שיביאו רוח חדשה לשוק הארכאי הזה.
מעבר לזה, בדקי אפשרות לקבל הנחה/ביטול דמי הניהול בבנק הנוכחי שלך, או מעבר לחשבון רגיל בבנק אחר שיהיה מוכן לאפס את דמי הניהול.
אגב, למה חייב להיות בנק דיגיטלי? היום כל הבנקים הנפוצים מאפשרים למיטב ידיעתי ביצוע פעולות באמצעים דיגיטליים.
קטונתי מלהתייחס למודלים העסקיים של הבנקים.נכון. יש בבנק שלי. בנק תאצ'ר. גם טירחה. צריכה לגשת לשם לחתום. רחוק ממני. אגב מה האינטרס שלהם שלקוחות יעברו לזה. הם הרי לא מקבלים עמלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.