שלום לכם !, מה אתם מכינות לשבת ?

APRSMON

New member
שלום לכם !, מה אתם מכינות לשבת ?

אצלי יהיה טשולנט עם קישקע, אני תמיד עושה את העיסה של הקישקע ומכניסה לטשולנט, האם מישהי נסתה לבשל את ההעיסה הזו בתוך שקית קוקי כאשר זה מוכנס לטשולנט? או אולי יש פטנטים אחרים ?, אשמח לשמוע לדעתכם. את הטשולנט אני עושה עם בשר בקר, עצמות ושוקיים. כבר הכנתי סלט סלק עם שום. סלט כרוב עם סויה חומץ סוכר, ועל זה גרגרי שומשום. כאשר אני עושה טשולנט הם לא רוצים מנות ראשונות ולא מרק, כי אומרים שהטשולנט ממלא ורוצי להנות ממנו בלבד. לקינוח מכינה בראוניז למי שרוצה לפתן עם ליצי אננס ותותים ועוגת תפוחי עץ ואוכמניות "קרמבל" (.עם פרורים קריספיים).
 

יפית מן

New member
שלום לכולכם,ושוב איתכם../images/Emo24.gifושוב איתכם../images/Emo140.gif

בנות מה שלומכם?שוב המחשב משחק איתי ,אבל אני לא אתן לו לנצח אותי,שינסה ויראה שאם יפית לא כדאי לו להתחיל..... אפרסמון יקירתי תני בבקשה מרשם לקוגל של הטשולנט שאת עושה זה מאוד סביר להכניס את זה בשקית קוקי נא לרשום מרשם עוד לפני שבת בתודה מראש ...יפית
 

APRSMON

New member
יפית בבקשה מתכון לקישקע ביתי פולני.

מרכיבים ל"קישקע": 3 בצלים קצוצים 1/4 כוס שמן קנולה, או שמעלץ אם יש. 1 כפית פלפל שחור גרוס 1.5 כפיות מלח 2 כוסות קמח מים כמה שצריך. לערבב הכל ביחד עד שיש אפשרות ליצור מין נקניק, לשים על הטשולמט למעלה, תספרי אחרי שבת איך יצא לך. אצלי אוהבים את הטשולנט בגלל הקישקע. חה חה חה.
 

ל י א ת א

New member
לכבוד שבת

כמה תכנונים היו לי לפני הקניות... לא נורא זה מה שיהיה בסוף: מרק גרונות הודו וירקות עוף עם תחתיות ארטישוק ואפונה אורז לבןרגיל ופשוט... לבוקר עוגת גבינה עם ביסקוויטים שהכנתי עם הילדון... חמין חומוס פרווהעם שקית אורז... עוף מתוק עם המון בצל. וסלטים: חומוס,טחינה,פלפלים קלויים,כרוב וגזר,כרוב ופטרוזליה עם הרבה לימון ומטבוחה(קנויה) נכון נשמע המון?
ויש גם פשטידת פטריות לארוחת ערב...
 
אצלי שבת איזי

ערב שבת- פילה מושט בתנור מרק עם גרונות הודו עוף ממולא באורז עם כבד בתנור שבת בבוקר- מכינה רק סלט ביצים וסיר חמין. סלטים: טחינה, קוביות סלק, כרוב סגול חמוץ מתוק, חצילים בתחמיץ ומטבוחה קנויה. עוגות: עוגת תפוחים ועוגת מייפל. סה טו. עם כל השלג דחיתי גם את הנקיון למחר כי השלג עם כל הכייף לא חבר של בית נקי.
 

רותי410

New member
זאת שבת איזי?????????

ואחר כך את מתפלאה שאני כל הזמן מייללת שאני לא בליגה שלכם??? ולאמתו של דבר, החמין כל כך ממלא שאף אחד לא רוצה לאכול יותר, כך שממש חבל לעבוד קשה אם אף אחד לא נוגע בדברים האחרים. ואני רוצה בשבוע הבא בלנ''ד להכין את עוגת התפוחים שלך, ממליצה? שבת שלום לכולם
 
רותילה אני ממליצה בחום!

עוגה מעולה. חורפית וכיפית ליד כוס תה וליד בכלל. לגבי השבת הכייף שאני מאד זריזה במטבח. תאמיני לי שחוץ מסלק שבישלתי ביום חמישי והעוגות שהיו במקפיא, ביום שישי לא נכנסתי למטבח עד השעה 11,30 ועדיין הכל היה מוכן. וזה חוץ מנקיון שגם אותו הספקתי בשישי. היה לי שבוע עמוס אז הכל נדחה. ולגבי החמין את מה זה צודקת. אני תמיד מכינה כבד למנה הראשונה והפעם גם אני ויתרתי והגשתי רק סלט ביצים עם סלטים וסלט ירקות, ואחריו חמין וזהו! אגב. הכנתי עוגיות טחינה לא אפויות מעולות!! לקחתי ממאגר מתכונים ויצא כל כך טעים שכמעט לא נשאר. פצפוצי אורז, דבש, טחינה גולמית וכו יצא מעולה. אם תרצי מתכון בשמחה. זה לא שלי ואני אתן את הקרדיט אם יהיה ביקוש.
 

cial 1

New member
שבוע טוב לך רותי410 ולכולם../images/Emo24.gif

משלומך רואה רק גולדה פה יפה איך היא עוזרת לכולם ממש קיף מאוד מרוצה מזה ישר כח גולדה ולך רותי סליחה שגם הדגשתי להכול כאן אבל כך צריך אין צורך בהרבה תגובות תכנסי אני רוצה לתת כמה מהדברים שהכנתי לכלה לבן ולי כמובן היה קשה הקור מחזיר הכול אחורה אז בין המתכונים ההכנות גם תרופות קונים. מה לעשות כך הגיל והשפעות עליו וגם הוירוסים מהר תופסים מקום אצל החלשים כמוני והדקסמול סינוס לידי וסירום תות שאני לא בעד תות צריך במטבח טוב זה המסר שלי כואב לי שיוכי לא כאן ומאיוש חסר הרבה גם פריגה ועוד אז שיהיה לך שבוע מבורך הבריאות לשמור מהקור לא ניתן להיות תמיד רק ליד התנורים או המזגנים גם הם קוקלולו ויש לי חברה שהיא גם עוזרצ לי חזרה מUS הייתה בברוקלין קנתה לי כמה דברים יפים למטבח אפילו פודינקים? ושוב תבניות של סליקון גם קטנים כך אכין מפה ועוד לחמניות קטנות והרבה דברים וגם התחלתי בלעות כמה( חסר לי רק למלות את הבולג) יש לי אבל צריך להיות זהירה הרבה באנגלית וגם טובה וכך הכול ניתן לעשות גם להכניס מאות או עשרות לינקים זה LINKS הכוונה לעוד אתרים של תכום האוכל ומה שאני רוצה גם חדשות אין בעיה לכול זה לי אין כוח עדיין להתמקד בנושא אבל הוא פתוח. מה לעות כך אם אתה נותן משהוא הוא הולך ךכול העולם וכך יש הרבה ערכה בכול המבנים של נושה האוכל. טוב חומד כנסע אם יש לך זמן שוב שבוע טוב לך דגש אני תמיד שואלת על כולם וכולם לא שואלים וזה מה שכוב בפורום הזה. להיות חבר זה יותר חשוב לי מהמתכון מוצלח או לא חבר תמיד מוצלח בשבילי חני
 
למעלה