שלום לכם. מידע.

ברבור22

New member
שלום לכם. מידע.

יש לכם מושג אם ישנה קושחה לנגן אקספרס של סאנדיסק בעברית? ועם היא עם רדיו? אם כן מאיפה משיגים אותה? וכמה זה עולה? והאם עדכון הקושחה יכול לפגוע בנגן? תודה לכם וערב טוב!

כמעט בטוחה שאין עברית.

אבל בכל אופן - קשוחה לא עולה כסף ולא פוגעת בנגן בהנחה ועושים את זה נכון.

יאיר B

New member
כמו שגור אמרה, קושחה בעיקרון לא עולה כסף.

מבחינה רשמית היא מגיעה מאתר היצרן (תמיד, אם כי יש מקרים שיש קושחות אלטרניביות כמו פרוייקט הרוקבוקס שיוצר קושחות על בסיס לינוקס לנגנים מסויימים - לא לנגן שלך). עדכון קושחה יכול לפגוע בנגן אם עושים שטויות ולא עוקבים אחרי ההוראות (וחשוב - לדאוג תמיד לסוללה מלאה, כיבוי של הנגן באמצע העדכון עלול להרוג אותו). לגבי עברית - אאל"ט יש לו עברית הפוכה. מאחר והוא דגם ישן (יחסית), אני לא חושב שהם עוד מתחזקים אותו.

ברבור22

New member
וואו תודה!

על כל המידע... א. מה בנוגע לרדיו? זה דבר שמתווסף או נחסר על ידי הקושחה נכון? ואם אני לא טועה ישנה עברית... ראיתי אצל חבר... לפי מה שאמרת שהם לא מתחזקים אותו פירושו ש...? אין להם יותר קושחות לנגן הזה? ערב טוב ושוב תודה!

יאיר B

New member
אני חושב שרדיו זה גם עניין של חומרה,

כלומר אם לא היה רדיו מראש, לא תוכל להוסיף אותו ע"י הקושחה. לגבי עברית - ממה שאני יודע - יש עברית הפוכה (ואז צריך להפוך תגיות כדי שהיא תהיה ישרה). מצד שני, אולי לחבר יש איזו קושחה ישנה שבה היתה עברית (בחדשות אין). לגבי לא מתחזקים, הכוונה היא שלא מוציאים יותר קושחות עבורו (זה תמיד קורה בסופו של דבר עם נגנים ישנים - זה ככה בכל החברות).

ברבור22

New member
תודה!

יש מצב לקישור לקושחה שלו עם העברית והרדיו? או שזה מסובך מידי? תודה מראש! ואם זה קשה אז אל תטרח!

יאיר B

New member
בפורום של הנגן (באתר סנדיסק) מצאתי את

השרשור הבא: http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=express&thread.id=2972 שמדבר על הקושחה האחרונה של הנגן הזה (לכל נגן שלהם יש פורום משל עצמו ושם מעלים את הקושחות האחרונות). אני לא רואה הבדל בין הדגמים עם רדיו ובלי (יש נגנים אחרים שבהם רואים הבדל). על עברית לא מדברים שם, יש גרסא אירופאית והאמריקאית (אולי האמריקאית היא זאת שבלי הרדיו, אבל אני לא בטוח בזה). ההמלצה שלהם (ואני מצטרף אליה) היא להשתמש בתוכנה שלהם (סנסנא אפדייטר) לצורך עדכון הנגן.

ברבור22

New member
תודה!!

אני לא קורא אנגלית... באותה רמה שלך זה בטוח... לכן הסתבכתי לחפש שם... תודה על המידע... אני אנסה! שוב תודה!

למעלה