שלום לכם מכביסטים צעירים.

kotneravit

New member
שלום לכם מכביסטים צעירים.

שמי רוית ואני אם לשלושה. עם תחילת החופש הגדול "עקרנו" לתל-אביב ובני הצעיר בן ה-14 (כיום בכיתה ח') נאלץ להיפרד מהמכבי, מהפעולות אליהן היה מגיע מדי שבוע, מהמחנות ומהמדריכים המקסימים (זה המקום לומר תודה גדולה לכולכם על הזמן וההשקעה, אתם נפלאים), ומאז מסרב להצטרף לתנועת הנוער הקרובה למיקומנו החדש (השומר הצעיר אם אינני טועה) או כל תנועה אחרת. לצערי לא אוכל להסיע אותו בכל שבוע לפעילות בסניף המכבי, אך אולי יש דרך לפעול בתנועה גם בלי להגיע לסניף? אני יודעת שקיים "מכבי צעיר ארצי". אולי שם הוא יוכל לפעול? השנה, כך טרח לספר לי, יתקיים ה"קורס" הגדול ובו, לצערו וגם לצערי, הוא לא יוכל להשתתף כיוון שאיננו חבר בסניף. אין דרך בה הוא יוכל לפעול במהלך השנה בפעילויות שונות ב"מכבי צעיר ארצי" ובסוף השנה יצטרף לחבריו בקורס? חבל לי לראות איך מדי החאקי תלויים בארון ללא שימוש, ויותר חבל לי לראות איך גם הוא מסתובב לו בבית "ללא שימוש". לתשובתכם אודה, רוית קוטנר [email protected]

idanshaf2

New member
לרוית שלום...

קודם כל אני שמח לשמוע שבנך מחובר מאוד לתנועה, זהו דבר נדיר מאוד בימינו שנער מתחבר ברמה כזו לתנועת הנוער ולמסגרתה. לצערי הפעילות במסגרת המכבי הצערי הארצי מיועדת בעיקר למבוגרים שסיימו את שנות התיכון במסגרת התנועה. אני מציע שתיצרי קשר עם מנגנון התנועה ותנסו למצוא פתרון, לפי דעתי חשוב שילדך יצא לקורס המדריכים גם אם אינו פעיל בסניף מסוים, אני בטוח שיהיה סניף שישמח לאמץ אותו, בכל מקרה הפעילות בקורס היא לא במסגרת סניפית אלא במסגרת קבוצות מעורבות מכל הסניפים. לגבי פעילות כבוגר בתנועה, אני מקווה שימצא הסידור שיתאים. מייל למנגנון התנועה: [email protected]. ניתן לפנות לכל אחד מבעלי התפקידים: אסף גורן: מזכ"ל התנועה יעל כהן: רכזת הדרכה ארצית צמח ישי: רכז מפעלים אני אישית ממליץ לפנות ליעל כהן... בהצלחה

assafein

New member
עידן!!

יש בת"א את המכבי י-ם, לא? זה יכול להיות אחלה פיתרון בשבילו

idanshaf2

New member
אני לא יודע מה מצב הפעילות

של המכבי ים.. לפי מה שהבנתי היו שם קצת בעיות בהפעלת הסניף, לכן הפנתי אותה למנגנון שאני בטוח יוכלו למצוא פתרון מתאים

שלום רוית..

אין לי כ"כ רעיון איך לעזור לך, ונראלי שלפניי כבר ענו לך.. רק רציתי לציין שאני מאוד שמחה לשמוע על הילד המקסים שלך
וכן, על המסירות שלך והדאגה לרצות אותו. =] באמת שזה חימם לי את הלב. שבוע נהדר ובהצלחה לכם.

למעלה