שלום לכם ממש תופעה מוזרה

שלום לכם ממש תופעה מוזרה

השעה 15.25 עד עכשיו לא אכלתי כלום חוץ מעוגיה מאד קטנה לפניי שלוש שעות אבל שתיתי שתיי כוסות סודה עם סירופ דיאט..ומדדתי סוכר כי גם הלכתי היום כשעתיים כטיול.....מדדתי והיה לי 174 למה ??????????לא מבינה איך זה כול כך גבוהה......אולי אוכל משהו ושעה אחרי אמדוד ונראה..........יש לכם תשובה למה זה ?????????

mrkorr

New member
תופעה מוזרה

לא אכלת כלום - ממתי?
מתי אכלת פעם אחרונה ומה אכלת?
ואיך טיפלת? כדורים? זריקות?

לא אכלתי כלום מאתמול בשעה 09.00 בלילה

ואני לא מטופלת לא בכדורים ולא זריקות.....היות ובבדיקות האחרונות יצא לי סוכר 140 הרופא שלי המליץ לי להוריד 5 קילו (וכבר הורדתי 2.5)..ולעשות הליכות ובעוד שלושה חודשים הוא יבדוק שוב....אבל בינתיים קניתי את המכשיר ומודדת ועד עכשיו היה יוצא לי בבוקר 130-140 אחרי ארוחת ערב 140-150 אבל אף פעם לא היה 164

IrisPeleg

New member
זאת הבעיה כשלא אוכלים

כאשר לא אוכלים הרבה שעות, רמת הגלוקוז יותרדת והכבד מתחיל לפרק גלוקומין לגלוקוז.

זאת בדיוק הסיבה שממליצים לאכל כל שעתיים או שלוש שעות

בהצלחה

אבו זקן

New member
גליקוגן, לא גלוקמין

הראשון הוא הצורה בה פחמימות נאגרות הכבד ובשרירים, השני הוא תרופה.

ולקליאופטרה: בימים של אזעקות, יירוטים, נפילות והיסטריה המונית שמלובה ע"י ערוצי תקשורת רודפי רייטינג רמות הסוכר בדם נקבעות במידה רבה ע"י כמות הורמוני הסטרס בדם (קורטיזול ואדרנלין הם המוכרים ביותר). כדי להשלים את הבלגן בו נפתחה ההודעה, מעורב כאן גם ההורמון גליקגון שהוא מעין "אנטי אינסולין".

בקיצור, תמשיכי לעקוב אחרי הסוכר אבל אל תייחסי חשיבות רבה מדי למספרים הגבוהים בימים אלה.

יותר מידי גלו...

זאת אני.
החשבון שלי נחסם, נידרשתי לשנות סיסמה ולא הצלחתי..

בכל מקרה אתה מאד צודק.
יותר מידי גלו-ים:
גלוקוג, גלוקגון, גלוקיגן, גלוקומין...

תודה על התיקון

תומרונתם

New member
מנהל
אם צריך להוריד 5 ק"ג במשקל כדי לטפל בסכרת

הדרך הכי לא טובה, זה להפסיק לאכול.
בנוסף למה שאיריס אמרה, צום ארוך מידי גורם לתאים שלך להיות "רעבים" ולייצר סוכר בעצמם.
דיאטה להורדה במשקל תמיד צריכה להיות מאוזנת, שבה את אוכלת ארוחה עיקרית שלוש פעמים ביום, וארוחת ביניים ביניהן (כך שלא יוצא מצב שאת לא אוכלת כלום יותר מ-3-4 שעות). מבחינת הסכרת את צריכה לוודא שהארוחות לא עמוסות בפחמימות.
והכי חשוב - פעילות גופנית סדירה, הליכות זה מצויין.

קליאופטרה ...

חוששני שהרופא שלך הוא רופא כללי. תבקשי/תדרשי להגיע לאנדוקרינולוג מומחה לסוכרת, ויפה שעה אחת קודם.

למעלה