שלום לכם מפילצן שבצ'כיה

שלום לכם מפילצן שבצ'כיה

השבוע ביקרתי במוזיאון לתיאטרון בובות החדש שהוקם בעיר. המוזיאון הוא ברובו היסטורי ומתעד את התפתחות תיאטרון הבובות בצ'כיה ובעיר פילצן ובאזור אוסטרבה, בו נולד וחי ג'זף סקופה - שנחשב לאבי תיאטרון הבובות הצ'כי וממציאם של הדמויות שפיבל והורבינק. (תוכלו לראות את שניהם במוזיאון לאמנות תיאטרון הבובות בחולון). הייתי אורח של תיאטרון אלפא, שארגן פסטיבל תיאטרון בובות. צפיתי ב-24 הצגות במהלך 5 ימים אינטנסיביים. אני אעלה כמה תמונות כשאחזור לארץ.

עינבלית

New member
אהוי!

יה סנם עינבל. אני אוהבת את צ'כיה
(ומבינה את השפה) איזה כייף לך! התמונות מרגשות.

פ י ו ל ה

New member
איזה כיף לך!!

הייתי בפסטיבל לפני שלוש שנים.. וואו לא ייאמן איך שהזמן עבר. ובזכות הפסטיבל הגעתי לפורום! מתה כבר לראות עוד תמונות...איזה מדהימים הצ'כים האלה הא?

תודה שחלקת איתנו את החוויה במילים ובתמונות

נשמע ונראה שנהנת מכל רגע למרות שלצפות ב 24 הצגות בחמישה ימים יכולה להיות גם חוויה מתישה משהו... כמובן שנשמח לראות תמונות נוספות ולשמוע באיזה הצגות צפית ואת חוות דעתך עליהן!!! אז נמתין עד שתשוב לארץ בשלום...או שאולי כבר חזרת?!

חזרתי. את ההצגות שאהבתי תוכלו מן הסתם

לראות בשנה הבאה בפסטיבל בחולון (בהנחה שנעבור את כל המהמורות של תשלום ותנאים, כמובן).

גליתוי

New member
אילן שלום!

מתי מתחילה מכירת הכרטיסים לפסטיבל? ניסיתי להזמין כרטיסים לכל המשפחה לתיאטרון של דון פדרו ונאמר לי שעדיין לא התחילה המכירה. יש אפשרות לשמור כרטיסים לחברי הפורום המעוניינים? בתשלום כמובן! אני לא יודעת מה תהיה מידת הביקוש אבל אני ממש רוצה לראות את האופרה. תודה! גלית 1

הי גלית. המכירה תחל ב-1/7

אני אבדוק עם המדיטק (שמנהלים את הקופות) טם ניתן לנהל רשמות ממתינים.

אילן, מתקמצן במילים אה?! ../images/Emo8.gif

נו טוב... לפחות ספר לנו איזה הצגות ראית!!! מה לילדים? מה למבוגרים? הסבר, פרט ונמק

איזה מתקמצן. מי יש לו זמן לדבר? מחר הפסטיבל..

וסוף שנת הלימודים בביה"ס, וכבר עובדים על 2 הפקות גדולות לשנה הבאה. אחת עם תזמורת הקאמרטה ועוד פרוייקט שאני לא יכול לדבר עליו עדיין אבל קשור במקהלה מצוינת ומלחין מאד מוכר... אז הצגות שראיתי בגולה זה מה שחשוב?

טוב הבנתי, לא צריך לצעוק../images/Emo70.gif

מבין שידך,רגליך וראשך עמוסים לעייפה אז אני מוותר לך ( למרות שכן, גם הצגות שראית בגולה זה מה זה חשוב ומעניין ) כשהעומס והלחץ ירדו וכשיהיה ניתן לספר פרטים על ההפקות הגדולות החדשות - כולנו נשמח לשמוע פרטים שבוע טוב, קל ומוצלח

למעלה