שלום לכם מתקשרים ומתקשרות למיניכם...

אור12186

New member
שלום לכם מתקשרים ומתקשרות למיניכם...

אני רוצה לשאול שאלה לגבי החיים שלי כי אני ממש בסוג של משבר לא קטן... אני לא ממש מבינה בתיקשור אבל אמא שלי עסקה בזה קצת פעם אז אני יודעת שאפשר לקבל תשובות מהמלאכים שלכם לגבי כמעט כל דבר... אני אור בת 21 מירושלים אני אמא חד הורית לינון בן 4 וחצי חודשים המקסים! אבא של ינון ברח חזרה לארץ מוצאו צרפת אני מגדלת את ינון לבד ומאוד קשה לי! אני חייבת לדעת אם אבא של ינון יתעניין בו בזמן הקרוב או בכלל... ואם אני הולכת להכיר מישהו רציני בקרוב או אפילו אם תהיה לי חתונה.. אני חייבת את העזרה שלכם שיהיה לי לפחות תקווה למשהו טוב.. שלא תבינו לא נכון אני אוהבת את הילד שלי יותר מכל דבר אחר בעולם! אבל אני ילדונת בעצמי... וה"לבד" הזה כל כך קשה לי! בבקשה תעזרו לי! כל פיסת מידע תתקבל באהבה לטוב ולרע... אם אתם צריכים עוד פרטים עליי תודיעו לי כי אני לא מבינה ממש בזה... תודה רבה רבה מראש...

אור יקרה

אכן את סוחבת עלייך נטל כבד מנשוא. עלייך לדאוג לעצמך, לילדה שבך - למצוא דרך ולהעזר במי שיכול להקל עלייך את הנטל - חברים, משפחה. לדאוג שיהיה לך זמן משלך, בלי בנך המקסים - ובו תוכלי לבלות ולהנות. זה חשוב וישמור על האנרגיות שלך והשימחה שבך. ניכר כי האב אכן מנותק. כרגע לא נראה שהוא בוחר להיות נוכח. וזה כנראה משהו שידעת כבר קודם. עלייך לדאוג לעצמך, לשמןצ איכות משלך כדי שתוכלי להמתלא באנרגיה ויהיה לך ממה לתת לילד. את חשה בדידות גם בגלל המצב שנוצר כשאת מגדלת לבד אבל גם בגלל שאת מתמודת עם משהו חדש - תינוק - שבשלב הזה לוקח ממך כל זמן וכוח. תוכלי להפיג את הבדידות גם בבילוי עם אמהות אחרות לתינוקות, ויש כמה כאלה בסביבה - במשפחה וגם בקרבת הבית. מיצאי לך מישהי כזו או שתיים - וזו תהפוך לחברות, תוכלי למצוא שם אוזן קשבת. תינוקות גדלים מהר - וזה יילך ויהיה קל יותר.

אור12186

New member
הילה תודה רבה לך! באמת!

הורדת לי המון דמעות עם מה שכתבת... אני באמת ידעתי שהוא לא רוצה קשר עם הילד אבל האמנתי בתוכי שזה ישנה אותו ואני רואה שלא... אני מאוד רוצה לדעת אם הוא חושב על הילד שלו ואם זה מציק לו איפה שהו שהוא לא יודע מי הוא... אני רוצה לדעת אם הגבר שאני מדברת איתו בימים האחרונים יהיה הגבר בשבילי... ואם לא מאיזה כיוון ומתי הוא יגיע אם בכלל... המון תודה לך אין לך מושג כמה עזרת לי! תודה תודה תודה את מקסימה הילה!

בבקשה נשמה!

שחררי את הגבר שהלך. כרגע אין שם אנרגיה שלו בכלל - לא נראה שהוא ממש מתעסק עם הדברים, אלא יותר בורח מהם. לגבי זוגיות אחרת - כפי שאמרתי חשוב שתפני זמן וכוח לטובת עצמך כדי שדברים ייצמחו בכיוון הזה. אני יודעצ שזה הרצון שלך - אבל כרגע עולה שאת צריכה לבחור להתקד בנושא הזה, בזוגיות, כדי שזה יתממש.

למעלה