שלום לכם מ

שלום לכם מ../images/Emo104.gif

נכנסתי לעדכן שמצבו של בעלי משתפר. צפי חזרה יום שני טסים אחרי 3 שבועות של כיף. ועכישו לשאלה שלי. עד עכשיו הואלא עבד, 5 וחצי חודשים בבית, היום הרופא אישר שהוא יכול לחזור לעבודה סדירה, צריך לשכנע את הרופאה שם אבל יש כמה בעיות: הראשונה- הארכת חוזה בעיות חוקיות שם שעוד לא נפתרו (גם לעוד כמה אנשים) ב15 לחודש תהיה פיגשה די גורלית מבחינת הפרויקט, יחליטו אם לסגור אותו או לשלב, אם כן סגירה פירושה חזרה לארץ, שילוב צימצום חלק מהאנשים. ב17 הבנתי שתצא ההודעה. עכשיו- איזה שאלה אני מנסחת ? שלאה על הפוריקט עצמו ? או שאלת פוטנציאל על הבעל והעבודה שלו ? צריכה רק זמן להתחיל להבין את הכיף פה. תודה על כל עזרה עידית

ולגבי ההרגשה

מרגישה שעוד לא ניצלנו את פוטנציאל השהייה שם גם אחרי 3 שנים, נפתחו לי המון דלתות דווקא בתקופה הכי יפה שלי שם ואז המחלה. אבל אני אריחב אם צריך אחרי הפריסה.

ולגבי ההרגשה

מרגישה שעוד לא ניצלנו את פוטנציאל השהייה שם גם אחרי 3 שנים, נפתחו לי המון דלתות דווקא בתקופה הכי יפה שלי שם ואז המחלה. אבל אני אריחב אם צריך אחרי הפריסה.

batgalim

New member
בוקר טוב עידית ../images/Emo42.gif

תפרסי בקלטית: מה הפוטנציאל של בעלי בעבודה על פרוייקט x בתקופה של חצי שנה?

צוף3

New member
קלף מיותר

מה הפוטנציאל של בעלי בעבודה על פרוייקט... בחצי שנה הקרובה? סיכום 5 + סיכום

והפריסה לשאלה

מה הפוטנציאל של בעלי בעבודה על פרוייקט VF בחצי שנה הקרובה? אס החרבות אביר החלומות מלכת המטבעות תשעה מטבעות שלושה מטבעות סיכום: הכהן הגדול מאחר ואני ממש בראשית הדרך אני אשמח להבין איך מקשרים מילה לקלף בפירוש וכמובן לקרוא את הפירושים שלכם.

ופרסתי פירסת שאלה + טריפת קלפים ?

בקלטית. לאט לאט אני מתחילה להפנים
ד"א מסקרן אותי איך אתם מערבבות ומחלקות קלפים שלכם (במקרה הזה פרסתי בארת כי הקלפים מעבר לים) אבל בבית אני מערבבת שואלת תוך כדי, חוצה לחצי ומעלה את החצי התחתון למעלה עם יד ימין. פעם קראתי שצריך יד שמאל אבל אישית מרגישה לא בנוח עם זה. איך אצלכם ?

../images/Emo9.gifעכשיו נפל האסימון פריסה קלטית

הנה מה שיצא וסליחה על הבלאגן אבל ככה לומדים
SORRY הנה לפי סדר המספרים 1. מה עוזר או בעד : מלך המטבעות 2. מה חוסם או נגד : עשר חרבות 3. שיעור רוחני לשאול בהווה: שטן 4. בונוס לשאול אם ילמד את השיעור הרוחני : כוח 5. עבר קרוב - כ 4 חודשים : נער המטות 6. עתיד קרוב כ4 חודשים: שש חרבות 7. דימוי וזוית אישית : הנזיר 8. זוית הראיה של החברה : קוסם 9. רוצה אבל פוחד: מלך הגביעים 10. סיכום - יכולת כיוון הרוח: שישה מטות כבר מנסה את כוחי בפירוש

הנה מה שאני מנסה פעם ראשונה

להעמיד אותי בפינה יפה - טוב
כי פה יתחילו סוף סוף השאלות שלי
1. מה עוזר או בעד : מלך המטבעות הבנת הקלפת שלי הבסיסית שזהו קלף המתאר אדם אמיץ עם חוכמה ואינטלגנציה, הרעיון המידי שלי שמתקשר אלי הוא שזה בדיוק מתאר את הבעל. עכשיו איך מפה אני מתחילה לקשר את זה לשאלה ששאלתי ? פה אני מנסה קצת יותר ממה שהעזתי עד עכשיו להבין. 2. מה חוסם או נגד : עשר חרבות בכי עצב ואולי מוות, אולי זה שהוא חולה עצר אותו בעבודה ? 3. שיעור רוחני לשאול בהווה: שטן השיעור הרוחני שלו הוא להתחיל לעבוד בצורה אחרת ? עכשיו שאישרו סוף סוף השבוע לחזור לעבודה לאחר 5 -6 חודשים בבית זה יהיה עבודה סוחפת שממנה הוא יצמח ? 4. בונוס לשאול אם ילמד את השיעור הרוחני : כוח אם הוא יבין שהפחד הוא משהו שאפשר לשים בצד בעקבות כל מה שקרה הוא יעלה למעלה יותר ממה שציפה ? 5. עבר קרוב - כ 4 חודשים : נער המטות נאמן לעבודה למרות הקשיים 6. עתיד קרוב כ4 חודשים: שש חרבות הקלף הזה הבהיל אותי, בלי לקרוא משמעות אני מבינה שצפוי לנו מסע מעבר לים, הגב בתמונה מראה על סיום של משהו בלי חזרה, סיום הרילוקשיין ? 7. דימוי וזוית אישית : הנזיר הנזיר גם אחרי שקראתי היה לי קשה להתחבר לרעיון של הזיקנה, אני ראיתי בזה אדם שמחפש משהו, עסוק בתהייה, החיפוש עם המנורה הוא חיפוש של משהו מסוים שאליו אולי הוא שואף ? 8. זוית הראיה של החברה : קוסם הסביבה רואה אותו כאדם הכי נחות כרגע מבחינתם (אולי בגלל שהיה חולה ?) 9. רוצה אבל פוחד: מלך הגביעים יש מישהו שאמור לעזור לו והוא מפחד לבקש את עזרתו ? 10. סיכום - יכולת כיוון הרוח: שישה מטות יהיה ניצחון, חדשות טובות זהו בערך עכשיו אפשר לתקן, לעשות לי סדר אני אשמח לשמוע כל ביקורת שתתקבל.

צוף3

New member
חייבת להגיב ../images/Emo25.gif

האמת שכבר מאוחר לי ואני כבר טואטאלי לא בריכוז, אבל השירשור הארוך הזה גם הצחיק אותי וגם ריתק אותי איך שניסית לפרש את הפריסה, ואני חייבת ל"העמיד" אותך בפינה על שני דברים משמעותיים יקירה: קודם כל, 6 חרבות זה הקלף "החיובי" בסדרת החרבות - הוא מדבר על מעבר ונסיון להגיע למקום טוב יותר, להתחלה חדשה, וזה מצויין עבורכם כקלף עתיד. הקוסם בעמדת הסביבה לטעמי לא מתארת את בעלך כנחות בעיני סובביו אלא נהפוך הוא - כסוג של גיבור שעל אף הקשיים לא אומר נואש וביכולות מופלאות קם על הרגליים ומצליח לתמרן גם את הקשה במצבים לטובתו. קלף הסיכום - 6 מטות הוא קלף משגע, הוא מעיד על חדשות טובות, הצלחה - ניצחון עבורכם!!!!!!! פריסה יפהיפייה ופירוש ראשוני מרתק. נהניתי ! ! !

צ ל י ל 8

New member
גם אני רוצה לאמר כמה מילים:

יש דברים שהיית קרובה מאוד ויש שהיית רחוקה מאוד. כמו שצוף כתבה, לגבי 6 חרבות והקוסם ממש הרחקת לכת
מלך המטבעות מראה את בעלך כאדם מסור לעבודתו, בעל מעמד טוב. 10 חרבות כנגד, מזהיר אותו מפני שקיעה ברחמים עצמיים בגלל מצבו, כי כמו שנאמר יש לו עבודה טובה ויכולת. השיעור הרוחני הוא להשתחרר מהכבלים שהוא שם על עצמו. בקלף השטן האנשים הכבולים הם כבולים מרצון. השלשלאות שלהם רפויות והם יכולים להשתחרר מתי שירצו.אסור לו לחשוב שבגלל המחלה הוא לא מסוגל לעשות דברים. הבונוס הוא כוח. כלומר, הוא יצליח בכל מקרה. הוא ידע להשתלב היטב בחזרה לעבודה. בעתיד הקרוב, 6 חרבות מראים על כך שהוא יקבל עזרה ותמיכה. אין לו מה לדאוג. הנזיר מראה עליו כאדם ששוב קצת התייאש ופחות מאמין בעצמו. הסביבה בטוחה שהוא יצליח מעל לכל ספק. הוא פוחד שהוא לא יוכל לשלב את המשפחה עם עבודתו. אולי כי הוא התרגל כבר לשבת בבית. -6 מטות שוב מדגישים את ההצלחה שלו. כך שמה שבטוח זה שאין לו ממה לחשוש. שישים את עברו בצד וימשיך הלאה.

הצלחתם לרגש אותי כל כך

קודם כל ניסיתי בעצמי כי אני אוהבת לפעמים לקפוץ למים, ואמרתי ביקורת בכיף אחרת איך אלמד
למרות שמאוחר ואני שניה לפני השינה, צליל כתבת עליו כל כך נכון. המחלה גרמה לו "לפחד" איך לשלב בית ומשפחה ולא להפסיד אףף אחד מהם, הפחד מהחזרה קיים אבל הכוח ינצחץ התחלתי קצת להבין איך לעשות את הקריאה מול השאלה. רגע אני טסה חזרה הביתה
מתחיל לי להיות כיף להבין סוף סוף גם בעצמי. ושמחה ששיעשעתי אתכם.

צ ל י ל 8

New member
את תמיד מוזמנת בכיף ../images/Emo24.gif

גם לפרש לאחרים. כך תוכלי "להשתפשף".

אני אתחיל לנסות בכיף

אולי שבוע הבא שאהיה ליד המחשב שלי, יום שני טסים הביתה חזרה מישראל. מקוה שהקלפים יפתחו לנו את הדרך הטובה לאן שלא יהיה.

למעלה