שלום לכם פורום נחמד ומתוק

שלום לכם פורום נחמד ומתוק../images/Emo13.gif

זקוקה מאוד לעזרתכם. אני התנדבתי לקינוחים לליל הסדר אצל חמותי. מעבר לשתי עוגות שאני מכינה אני מחפשת מתכון למשהו מתוק שלא צריך מקרר ואפשר לשים במנז'טים. יש רעיונות?

pirge

New member
קוביות בראוניס,כדורי שוקולד,כדורי קוקוס

במייפל ואגוזים, תמרים ממולאים באגוזים מצופים שוקולד מומס וקוקוס,כדורי חרוסת מסילאן ופיצוחים,ראו תמונה.

pirge

New member
כדורי חרוסת לפסח-ממתק חלומי

חרוסת וגם כדורי חרוסת בקוקוס--- ועוד--ו pirge ו 10:52 | 07/04/05 חרוסת משודרגתו pirge / מתכונים ו 08:46 |03\04\04 נוסתה בכל הצורות—מומלץ בחום לקראת חג הפסח. 100 גרם בוטנים שלמים--- לא קלויים 100 גרם שקדים שלמים בתפזורת -----לא קלויים 300 גרם אגוזי מלך בתפזורת ------לא קלויים 100 גרם שקית שומשום ---לא קלוי להכניס לתבנית יבשה ולקלות עד לפריכות. לערבב מדי פעם שלא יישרף. עד להזהבה קלה. לערבב עם 500 גרם סילאן. אפשר להוסיף גם 4-5 כפות ממרח תמרים. כדאי להוסיף לפי בחירה: גרנד מרנייה קינמון יין מתוק שאתם אוהבים קליפת הדרים מגוררת לשים בספלוני נייר ולפזר קוקוס. אם העיסה דלילה מדי, אפשר להניח בעזרת כפית כמות קטנה בתוך צלחת מלאה בקוקוס ולגלגל לכדור בעזרת הקוקוס. אפשר למלא בעיסה, צנצנת יפה ולהגיש מתנה. אפשרויות אחרות לחרוסת הזו: למשל, להכין כדור קטן ולהניח בתוך פרוסות עיגולי תפוחי עץ. או למלא אותה בתוך פירות יבשים. או לטבול בשוקולד בטעם גרנד מרנייה. (ליקר תפוזים) אפשר לצקת את כל התכולה לתבנית מרובעת ולחתוך ריבועים---על כל ריבוע לשים שקד\חצי אגוז\צימוק וכו'.........במידה והעיסה רכה מדי, להוסיף בוטנים או אגוזים טחונים במג'ימיקס. לשמור בספלוני ניר. או להוסיף מצות שבורות ולהכין עוגה בתוך תבנית אינגליש קייק. מתאים לכל השנה. כדאי להכין מהתערובת כדורי שוקולד ולטבול בקוקוס או מיזרה אחר.לשים במנג'טים\ספלוני ניר. לשמור במקרר\פריזר. נשמר הרבה מאד זמן. אפשר להכין כבר היום . זה רק ישתבח עם הזמן. תערובת שנשארת אחרי החג, ממלאים בבצק עלים\פריך. תהנו,מפירגה.

היי m i c h a l u n a ברוכה הבא ../images/Emo140.gif

כמה כיף לראותך גם פה איתנו
פירגה נתנה לך דברים משגעים!!! ולומר את האמת גם מומלצים מאד!!!

למעלה