שלום לכם, פורום נחמד

אילנה ש

New member
שלום לכם, פורום נחמד ../images/Emo39.gif

שמי אילנה, נהנתי מאוד לקרוא את ההודעות בפורום, האוירה כאן ממש טובה, למרות שחלק מהסיפורים הם עצובים עד דמעות, אך טוב שיש כאן כזו אוירה של תמיכה וחברות, הייתי מאוד שמחה להצטרף אליכם. אני בת 45 ויש לי ילד בן 5, לפני 3 חודשים בעלי הודיע לי כי הוא מצא אהבה והוא עוזב, זה היה קשה, אבל הסתבר שזה לא החלק הקשה ביותר...אבל זה בטח סיפור מוכר לרובכם (האכזבה, העלבון, המלחמה על כל שקל במזונות של הילד, ההאשמות ועוד) אני פונה אליכם בבעיה קצת שונה, אני כבר לא צעירה ואני לא מצפה (למרות שגם לא פוסלת) להקים שוב משפחה ולכן אני לא חושבת שאני רוצה (מה שבטוח לא כרגע) להכיר מישהו. אבל הייתי מאוד שמחה להכיר אמהות שגם הן חד הוריות עם ילדים בגיל של בני, על מנת לצאת להצגות ילדים, טיול בשבת וסתם חברה. אני מרגישה די מוזר, כי כל החברים שלנו הם זוגות, ופתאום הם כבר די מתחמקים מלבוא ופחות מזמינים, והמשפחה - כמה כבר אפשר להיות עם משפחה - גם להם חיים משלהם. אז רציתי לדעת אולי יש קבוצות של חד הורים שנפגשים לשם חברה להם ולילדיהם, שיוצאים ביחד לטיולים ומארגנים מפגשים. אם מישהו/י מכיר/ה קבוצות כאלו, אשמח לקבל פרטים ותגובות.

קודם כל, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ו...

יש קבוצות מכל מיני סוגים, בעיקר במרכז. יש קבוצות תמיכה, ויש קבוצות שמתארגנות לבילויים לצערי, אין לי פרטים כדי להפנות אותך, אבל... חפשי בעיתונות המקומית, בעיקר בתל-אביב ו... סבלנות!! עם הזמן תהיי מוקפת נשים במצב דומה. יש תהליך מעבר קשה בכל שינוי החברים שהיו כבר לא מתאימים וחדשים עדיין אין...
אז התעודדי, וקחי פרח
וגם
אנחנו איתך!! את כבר לא לבד

יהודה 59

New member
אילנה../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אילנה ברוכה הבאה הרשי לי גם להציע לך את פורום פרק שני שבו משוחחים על איך מי מתי וכו´ לגבי פרק ב´ וכמובן אם זה מתאים לך אביגיל מקווה שאת לא כועסת

ברוכה המצטרפת אילנה ../images/Emo140.gif

מפיתום כועסת יהודה
, פרק שני זה גם בית בשבילי (מדי פעם
)

שלום אילנה

גם אני קוראת כבר זמן מה את ההודעות בפורום, נהנית ומתרגשת, ועד עכשיו לא הצטרפתי. אבל הבעיה שהעלית מדברת אלי. אני עצמי חד הורית עם ילדה בת 5. ידוע לי על פעילויות לחד הוריים בויצו רמת גן וגבעתיים ובטח יש גם בערים אחרות אבל אני לא מכירה אישית. לא הצטרפתי לפעילות שלהם אבל אני מכירה אישית אנשים שנפגשים בויצו גבעתיים ונהנים מאוד מהפעילויות. את יכולה להתקשר לויצו גבעתיים או לכל ויצו אחר, פשוט שמעתי על גבעתיים דברים טובים (לא יודעת מספר טלפון אבל אפשר למצוא בספר טלפונים). הם עושים פעילויות להורים וילדים, רק להורים וגם טיולים. בהצלחה

למעלה