שלום לכם פורום שר הטבעות

• פותח הנושא t t4
  • פורסם בתאריך

t t4

New member
שלום לכם פורום שר הטבעות../images/Emo63.gif

שלום לכם! זו הפעם הראשונה שאני מבקרת פה. גם בי יש הערצה מסויימת לספר ולסרטי שר הטבעות. הפעם האחרונה שראיתי את הסרט (ה-2) היתה ביום העצמאות, בארבע בבוקר בערוץ סינמה כלשהו, מאוד נהניתי, ובייחוד שזה היה במקרה... מה שעוד יותר יפה הוא שבאותו ערב (בסיום יום העצמאות) יצאתי עם חברים וחיפשנו מקום נחמד לשבת בו. הסתובבנו בזיכרון יעקב ובסוף נכנסנו לפאב שנקרא "ההוביט". פאב מושקע לאללה, טוב, לא לאללה, אבל מושקע, ועצם זה שהוא קרוי בשם זה כבר גורם לו להיות הרבה יותר מיוחד בעיניי. בקיצור מומלץ. גם מקום מעניין וגם דיי שווה. ושאלה
אליכם, חברי הפורום: מה אתם אומרים על זה- על תופעת הפאבים/מועדונים בנושאים ספציפיים, ובייוד בנושא שר הטבעות? ביי ושבת שלום!

אלרוס

New member
עוד זכרוני!

גמני מזכרון, בקשר לספרים, אני ממליץ לך להכנס לפורום 441 (פורום הספרים) אני מכיר את הפאב (למרות שבגלל גילי לא הייתי בו).

t t4

New member
נחמד כבר לקבל תשובה../images/Emo13.gif

תגיד לי, אם אתה כבר פה, מה הנושא העיקרי של הפורום: הסרטים? השחקנים? הספרים? עצם זה שהנושא הוא פנטזיה? או שכמו שהפנת אותי לפורום ספרים, הנושאים האחרונים לא ממש קשורים?

אלרוס

New member
אוקיי

כאן מדברים על כל מה שקשור לסרטים של שה"ט, אם תסתכל למעלה יש שורה אדומה שמפנה ל"פורום טולקין", כנס אליה או שתחליף את מס' הפורום ל441, שם מדברים על כל מה שקשור לספרים של טולקין, בשביל פנטזיה בכלל יש את פורום 161, פורום מד"ב ופנטזיה.

Nimst

New member
נראה לי רעיון חביב

שמייחד את אותו הפאב/מועדון לעומת אחרים. ואם הtheme הוא שרה"ט - מה טוב. הנושא העיקרי של הפורום הוא הסרטים, וכל מה שמסביב. את פורום הספרים את יכולה למצוא כאן.

את מזכרון????????

את מכירה את תום צור? את לומדת עם רון עופר? את מכירה את דניה?.

Nimst

New member
הבחורה בת 22..

אני בספק אם היא לומדת עם מישהו בבי"ס:)

maglor

New member
את?

אני בן, ולגבי דניה פגשתי אותה פעם אחת, היא הייתה או עדיין לא הבנתי לגמרי, חברה של חבר שלי.

t t4

New member
היי חבר'ה, תודה על קבלת הפנים../images/Emo70.gif

אתם ממש אחלה, גם משעשעים ביותר. אני שמחה שעוררתי אויזשהו עיניין ואפילו הקטן ביותר. אז תמשיכו ככה, וכנראה שאני אכנס לפורומים שהצאתם לי. תודה
נ.ב : אכן טעיתי, זה היה החלק הראשון...

Eowyn of Rohan

New member
ברוכה הבאה!

יש פאב בשם כזה? טוב לדעת.. לדעתי זה רעיון ממש טוב, מושך אנשים להתעניין ומיוחד.

aniviel

New member
ברוכה הבאה ומצטערת על השאלה...

אבל משהו שאמרת נראה לי 'קצת' לא הגיוני... אמרת שפעם אחרונה שראית את הסרט ה2 הייתה ביום העצמאות בערוץ סינמה כלשהו. אבל הסרט השני מעולם עוד לא שודר בטלויזיה, אפילו לא בהזמנות.
אז את כנראה מדברת על הראשון

aniviel

New member
אכן...

הראשון שודר כבר מספר לא קטן של פעמים גם בYES וגם בHOT

Galadriel 3000

New member
ברוכה הבאה!

בקשר לפאב- מגניב! לנו יש ברחובות רק איזה מקומצ'יק כזה שנקרא "מטריקס". לא יודעת אפילו מה המקומצ'יק הזה.

למעלה