שלום לכם פורום

שלום לכם פורום../images/Emo8.gif

וואלה לא ידעתי שיש לזאתי פורום, נייס. אז טוב שיש פורום וטוב שנכנסתי, כי אני רוצה לשאול אם מישו יודע את שמות הסרטים שאליסה שיחקה בהם, ובעיקר הסרטים שהיה לה שם קטע אירוטי. כי נתקלתי בזה באינטרנט, וזה משו מדהים חבלז
ואני רוצה לקחת מהספריה, רק שאני לא יודע מה השם של הסרטים. אז אם אפשר מישו? תודה חברים

כן נו

שאני אומר אירוטי אני לא מתכוון לסרט ממש אירוטי שהוא רק אירוטי. הכוונה יעני לסרט רגיל שיש שם פה ושם סצנות אירוטיות. לפי מה שראיתי יש לפחות שני סרטים עם קטעים כאלה שלה, אחד זה שמישי מצרפתת אותה כשהיא נשענת או יושבת על קיר, משו כזה....והיא קצת מופתעת/נבהלת...לא זוכר... אבל זה היה קטע מדליק. ויש עוד אחד שהיא בקטע אירוטי במיטה עם עוד אישה וגבר. ואם אני לא טועה יש עוד קטע שמישו מבוגר מנשק אותה בכוח.....לא זוכר בדיוק. אני אנסה לעשות חיפוש באינטרנט ולהביא לפחות את התמונות.

always be me mc

New member
עונה לך:

א. אז אם אתה מחפש באינטרנט למה אתה צריך אותנו בכלל? פשוט חפש ובסופו של דבר גם תגלה איזה סרט ב. אסור להעלות תכנים לא צנועים לפורום ובמידה שתעלה אני אאלץ למחוק.

always be me mc

New member
אה והסרט שבו אליסה מצרפתת

זה סרט משעמם בטירוף לא כדאי לך לראות תאמין לי גם לא בשביל זה

../images/Emo12.gif וואו

אבל מה שמדובר בשרשור ההוא זה לא מה שאני מבקש כאן. אני לא מבקש תמונות עירום שלה או משו כזה, (ולא ידעתי שיש
) אני מבקש שמות של סרטים בהם היא שיחקה ושהיה שם קטעים קצת ארוטיים, זה הכל. לא תמונות ולא כלום.

always be me mc

New member
דווקא...

מה שההוא עשה בשירשור ההוא התחיל ממה שאתה מבקש פה. הוא ביקש לפגוע ברגשות של חברי הפורום באמצעות פניה למשהו שהם לא אוהבים לדבר עליו, לחשוב עליו ושלא נדבר על לתת עליו מענה. עצם הבקשה בדבר כזה שחברי הפורום לא מאמינים בו ורגישים אליו זו פגיעה ברגשותיהם. אתה באמת חושב שחברי פורום אשר מעריצים/אוהבים את הדמות שעליה בנוי הפורום ומעריכים אותה יותר מאת גופה או כל דבר פיזי או מיני אחר שהיא מספקת באמת יתנו לך מענה לצרכים הפיזיים/מיניים שלך? איזה פורום שיכבד את עצמו יתן קישור לתכנים לא ראויים של השחקנית שלו? תחשוב על זה. הבקשה שלך הייתה בלשון עדינה אומנם אך מה שהיא מייצגת מסמלת נושא לא עדין בכלל בעיני הפורום

always be me mc

New member
שלומלום גם לך ו:

אליסה שיחקה בהרבה סרטים וגם מבחינה ארוטית לא קצת(לצערי) אבל יש לי שאלה יותר חשובה אליך האם באמת רמת החשיפה המינית בסרט חשובה לך יותר מרמת משחקו של שחקן?(כי בדרך כלל בסרטים כאלה העלילה היא עלובה עד מגוחכת בטירוף), אם הסרט הוא מעולה אך עירום אין שם ממש האם תחשיב את זה לסרט טוב או גרוע? האם עירום זה הכרחי בכל סרט שאתה רואה? סתם תהיות והייתי רוצה לעזור לך אבל יש לי דילמה מוסרית.. אז תעזור לי לעזור לך

אוףף חחחח סיבכת אותי

עם השאלות שלך. עזבי פרשנויות פליזז, ביקשתי בקשה פשוטה, שמותתת של סרטים שהיא שיחקה. ואין לי ראש להתחיל לעשות חיפוש באינטרנט, קצרו לי תדרך

יודעת מה?

אפרופו 'תהיות', גם לי יש תהייה, בואי נעזוב רגע את מה שרציתי ותני לי לשאול אותך/אותכם שאלה. אתם קצת לא פיירים לדעתי, ומסובבים את הגלגל איך שנוח לכם. אתם הרי מעריצים של אליסה מילאנו, וחלק מהקריירה שלה זה גם הסרטים והתמונות ששם היא עושה סצנות אירוטיות וכאלה, נכון? אז מה הקטע לחשוב שהתמונות והסצנות האירוטיות שלה זה מחוץ לתחום כאן?? זה הרי חלק מהקריירה והאומנות שלה. היא בטוח לא עשתה את זה בכוח, היא עשתה את זה בכייף ומתוך רצון שלם, אז מה הסיפור?? לדעתי, אם אתם פורום ישר שאוהב אותה עד הסוף אז גם הקטעים האלה הם חלק בלתי נפרד מהאלילה שלכם, ולא צריך להתעלם מזה. אני לא אומר שתתחילו למלא את הפורום בתמונות עירום שלה, ודאי שלא. אבל ככה להתעלם מהמציאות אותה בחרה בבחירה חופשית אליסה מילאנו היקרה?? שעד כדי כך שנכנס בנאדם ואפילו שמות של סרטים לא נותנים?? חחחח חברים יקרים, קצת נסחפתם לדעתי. ואני מבטיח לכם שאם תשאלו את אליסה בעצמה היא לא תתנגד. אבל.....כמו כל פורום, את המנהלת כאן והחוקים הם שלך ולא שלי, ובטח לא אפר אותם. אבל לפחות הבעתי את דעתי

always be me mc

New member
מגיבה לך../images/Emo140.gif

זה לא(רק) איך שנוח לנו. זה פורום, פורום זה מקום מכובד. מתייחסים בו לדברים מכובדים אנחנו בהחלט לא מכחישים את החלק הזה בקריירה שלה(אתה לא יודע כמה פעמים סרט אירוטי במיוחד שלה הוזכר פה), אבל אנו גם לא מרגישים צורך להדגיש אותו יותר מדי. לדעתי הוא מוזכר פה במידה הנכונה חוץ מזה שאחרי הכל הסרטים האלו היו בעברה ואנו מעדיפים להסתכל אל העתיד ומה כל כך חריג ומוזר בזה? ועל איזה רצון שלם אתה מדבר? אלו היו התפקידים היחידים שהציעו לה והיא קיבלה אותם כדי להיות רב גוונית אם היה לה סרט נורמלי עד טוב אני בספק אם היא הייתה עושה סרטים שכאלה(עם כל האהבה שלה לגופה הסרטים האלה פשוט לא משהו) ונכון זה חלק מהאלילה שלנו בעצם לא אקרא לה אלילה כי לאף אחד לא מגיע שיקראו לו כך אבל שוב אנחנו לא מכחישים(אולי אם היית רואה את הדיונים שהיו פה פעם אז היית מבין) אבל גם יש הבדל בין לדבר על סרט שכזה ולבין לתת קישור למשהו שכזה. ולמה אתה פשוט לא מבקש במסרים ומה שיהיה יהיה? אתה בטוח שאתה לא מנסה לעשות סצינה? המ.. אבל יש משהו במה שאתה אומר בנוגע לשמות של סרטים אני באמת תוהה אם לתת לך או לא וכי מצד אחד זכות שלך לראות או לא לראות מה שאתה רוצה אך מצד שני הזכות שלנו לא לתת לך בהכרח את מה שאתה רוצה אם זה פוגע ברגשות שלנו(המ. חופש המידע נגד חופש המצפון) אז זהו. אבל אני אחשוב בנוגע לשמות של סרטים אני באמת אחשוב על זה כי יש שם משהו בדברייך. ושמחה שהצלחת לבטא את עצמך

לעשות סצינה?../images/Emo4.gif

נראה לך?? פגעת בי עכשיו
ומבחינתי כדאי באמת שתמחקי את השרשור הזה, הוא באמת לא נחוץ כל כך לפורום. ולמה לא פניתי במסרים?? כי לא חשבתי שמישו כאן יראה בזה דבר חריג לבקש ע"ג הפורום את השמות של הסרטים שלה. ואם בא לך כדאי שתמחקי את השרשור. מכאן והלאה אני (אולי) אעשה במסרים אישיים.

always be me mc

New member
המ.. לדעתי דווקא הדיון מעניין וחבל

למחוק אותו וגם מה אז תגיד עוד שאנו מוחקים דיונים כדי להתכחש. דבר שני אני מצטערת אם נעלבת
אמרתי את הקטע עם הסצינה לגמרי בצחוק
ותנסה במסרים יש לי הרגשה שזה הפעם יעבוד.

spelling

New member
מוסיף...

שאליסה ואימא שלה היו בדיון ארוך בבית משפט בגלל שמישהו זייף והפיץ סרטים שלה מהסוג הזה ויש לה אתר מיוחד ששומר על פרטיות מדברים כאלה..ועוד סיבה זה שיש חברי פורום צעירים יותר מאיתנו שהתכנים האלה לא מתאימים להם בכלל! ככה שאני לפחות לא חושב שיש סיבה לראות תסרטים האלה..אבל בנוגע לסרטים הרגילים זה באמת לא בעיה לחפש לבד... ולמרות שאנחנו בפורום של אליסה זה לא אומר שאנחנו אוהבים תסרטים שלה מהסוג הזה ואפילו בהרבה דיונים כולם גינו את התקופה הזאתש לה..

למעלה