שלום לכם: פעם ראשונה כאן

שלום לכם: פעם ראשונה כאן

פניתי תחילה לפורום"שמנות ויפות". והעלתי את בעייתי והיא: שיש לי בטן שמנה. ואני לא שמנה רק עם בטן. אחרי שקראתי את התגובות שם -עשה רושם-ששם משלימים וחיים עם השומן. אבל אני רוצה בטן שטוחה ככל האפשר!ולא רוצה להיות שמנה. אז ככה:אני בת 30 +1 (נשואה) ואני אוהבת לאכול,המוזר הוא שאני משמינה רק בבטן(ואני מתבישת להגיד אבל גם בחזה יחסית) באופן כללי- מי שרואה אותי יעיד עלי:שאני לא שמנה,אך לא רזה. אתם יודעים באמצע כזה. שאני מסתכלת על הבטן שלי-אני לא אוהבת את המראה! אני רוצה להיות רזה.!!!!!! אז תגידו: הגעתי לפורום הנכון??????????

שלגיה**

New member
היי

לא יודעת להגיד לך אם הגעת לפורום הנכון..אבל מה שבטוח זה שכאן לא מתעסקים כל כך בבטן שטוחה או בשאיפה להיות רזה. תקראי את "הודעת המנהל" שכתבה דליה גולן ותביני מהי מהותו של הפורום. עקרון התהליך הבא לידי ביטוי באכילה שפויה ובפעילות גופנית הוא המנחה אותנו כאן וכל אחד ואחת כאן בדרך משלו. מה שכן כולנו כאן אוהבים לאכול השאלה הגדולה והבעייתית היא מה ובעיקר כמה. נושא הבטן (שטוחה,שמנה,משתפלת,בעלת קוביות וכו´..) אינו הISSUE בפורום זה. ובעניין בטנך -כמו שיש אנשים שמבנה גופם רחב בירכיים או ישבנם גדול וצווארם דק...כך יש אנשים שרחבים יותר בבטן...(לרוב נשים וגם גברים לא מתביישים בכרסם המתפתחת). יש דרכים לחזק את שרירי הבטן ע"י פעילות גופנית מתאימה אבל אין דרכים לחלק את שומן הגוף במקומות הנכונים כפי שאנחנו רוצים באמת. לגבי אם לאהוב את המראה או לא זה עניין אחר ואישי ועל כך צריכה התמודדות והתייחסות אחרת בעיקר שלך. גם אני רוצה להיות רזה אז מה? יש תור של מליונים לפניי ואחריי...החכמה היא לא "לעמוד בתור" אלא לעשות משהו שיביא לשינוי,הן במחשבה ולפיכך במעשה. כל טוב

למעלה