שלום לכם , פעם ראשונה פה

danistar

New member
שלום לכם , פעם ראשונה פה ../images/Emo13.gif

שמי דני ואני מנהל פורום התמיכה לחולי פסוריאזיס . סרטים הם אחד התחביבים שלי ( בעיקר בקולנוע ביתי ) . הנה כמה שראיתי לאחרונה ונהניתי : "האחות בטי" עם מורגן פרימן - סרט חמוד מאוד ( קומדיה ) המספר על אישה שבעלה נרצח בידי צמד רוצחים סדרתיים והיא עדה לכך ונכנסת להלם . היא מחליטה לברוח לחפש את גבר חלומותיה .. רופא בסדרת סבון שהיא מכורה לה . לשם כך היא עוזבת את ביתה בעיירה שקטה ובורחת ללוס אנג´לס הגדולה כשהרוצחים בעקבותיה , סרט חביב מאוד ולעיתים גם מצחיק "מה נשים רוצות" - סרט חביב מאוד ובטח מוכר לכם . אני נהניתי ממנו . "פרל הרבור" ( בקולנוע ) - סרט די שמאלצי על הפצצת היפנים בפרל הרבור במלחמת העולם השניה דרך משולש רומנטי . מה שהיה טוב הם קטעי ההפצצה . מדהים !! , אני מחכה שיגיע ל DVD. "CAST AWAY" עם טום הנקס - סרט לא רע . מחר אני מקבל את "מארגנת חתונות" ... זהו לעכשיו . בהמשך אמליץ על עוד כמה סרטים ולסיום בקשרלסרט הישראלי הטוב ביותר. הקומדיה הבלתי מעוערת מבחינתי : גבעת חלפון אינה עונה !! בייי דני

אתה צודק. גששים לנצח!

אגב, הנה רעיון אולי נקים פורום הגשש החיוור יש לי הרגשה שזה הולך להיות גדול

אין לי מילים ../images/Emo45.gif

גבעת חלפון אינה עונה פשוט סרט אדיר!!!!!!!!!!!!! "שעה...שעה אני מחפש פה את הניאגרה....." אני נקרעת מצחוק כל פעם מחדש!

danistar

New member
הגעתם למקום הנכון

אחת השריטות העמוקות שלי הם הגשש החיוור .. אני זוכר אותם מאז שאני קיים ומדקלם ציטטות נבחרות שלהם כחלק מהתשובות שאני נותן . גבעת חלפון הוא הסרט המצחיק הטוב ביותר שנעשה בארצנו . אין לו שני . מישהו פה זוכר מה זה קמר"ש אלור"א ?? מישהו פה זוכר איך מכינים קפה ?? איפה קנה ויקטור חסון שטח אדמה ( וכמה ?? ) מסרג´ו קונסטנצה ?? מישהו זוכר מאיזה ספר לומד המילואימניק וסרמן ומה עושה סרג´ו בשביל ארוחת צהרים ?? כמה אבנים יש לשעון , מאיזה חברה , כמה הוא עולה ולמי הוא רוצה למכור אותו ?? אתם הבנתם את זה ?? אגב קיים כבר אתר ופורום גששים .. כן כן ( אתר צר במובן הרחב של המילה ) הנה הלינק חבריה זה סרט קאלט . אין מה לעשות

פיסטוק16

New member
הגששים

אין כמוהם צוות בידור הכי טוב שיכול להיות ובקשר לפורום בוא נפתח פה אחד משלנו הממשק פה יותר נוח מבכל אתר אחר

danistar

New member
רעיון מצוין ../images/Emo13.gif

אני חושב שבשביל ההגינות צריך לשאול את מנהל הפורום ההוא קודם אם הוא מוכן להנחות פורום בתפוז ואם לא - אני מתנדב !!

danistar

New member
אין להם תחליף . נקודה

העלתי בפני הנהלת הפורומים את רעיון הפורום על הגששים . אנחנו עכשיו בהליכים , יש לי הרגשה שזה יעבוד .. דני

מה דעתכם על זה?

שר האוצר נכנס למסעדה רומנית אוכל צ´ורבה בא אליו שר הפנים ושואל אותו: כמה? אומר לו שר האוצר : שבע אומר לו שר הפנים: מה שבע? אומר לו שר האוצר: ממ

JOE KALIBER

New member
מצטער שרק עכשיו אני מגיב

הגששים הם פשוט גאונים וגבעת חלפון הוא פשוט סרט ענק ואגב לזה ששאל שאלות אני יעאנה על מה שאני זוכר שהוא שאל אחרי זה שאני אראה את התגובה שלו אני אכתוב עוד בכל מקרה הספר "לכל שאלה תשובה" ויקטור חסון קונה 3 דונם (אם אני לא טועה) מסרג´ו בהרצליה פיתוח בצד של הים הוא מנסה למכור שעון פוג´י עם שלוש אבנים לוסרמן נראה לי.. או לזה שמנסה לקבל חופשות כל הזמן וסרג´ו מוכר לויקטור איזה מטר מרובע על דיונה ולפני זה שופך שם קצת נפט וככה נוקם ומקבל ארוחת צהריים וויקטור מבטל לו את החוב

למעלה