אני נסעתי בתחילת מרץ
שזה בערך כמוך, והיה ממש קר. הכל היה מכוסה בשלג וכדו'. בגדים - הכי חם שאפשר; לקנות גופיות פליז וטרמיות, גטקס חובה, גרביים מחממים וטרמיים אם אפשר, לגוב כל יום אפילו שני זוגות. מעיל ממש עבה, חם צוואר או צעיף (חם צוואר יותר נוח, מחמם ופחות מסורבל), כובע גרב נוח (חשוב שיהיה נוח, כי תצטכי לחבוש אותו הרבה שעות), ולא פחות חשוב, נעליים. אטומות למים - חובה, אחרת הרגליים שלך יירטבו תוך חמש דקות (הכל מכוסה שלג, והוא גם גבוה). אם אפשר אז יש גם נעליים ששומרות על החום בפנים. זה נשמע קצת מפחיד אבל זה באמת ככה, מאוד קר, אבל זו גם חוויה. אני אוהב מאוד חורף, אז נהניתי מזה. אוכל - אפשר ממתקים וחטיפים, אבל לא יותר מדי, את לא תאכלי את הכל. אני הכי ממליץ, במיוחד במזג האוויר הזה, לקחת הרבה מנות חמות ותרמוס עם מים חמים (יהיה אפשר למלא בכל בוקר במלון). גם לפעמים האוכל בערב לא משהו, וגם בצהריים, כשאתם בחוץ וקר ורעבים, הרבה יותר נחמד לאכול משהו חם וטעים (יחסית) מאשר לאכול לחמנייה עם ריבה. מים אין צורך להביא, נותנים חופשי. להתקשר - אני לא יודע אם זה הפיתרון הכי טוב, אבל כשאני נסעתי לקחתי את הסלולרי שלי (אורנג') ואמא שלי סידרה משהו עם אורנג', לא יודע בדיוק מה, ומדי פעם התקשרו אלי. מה שטוב זה שאפשר לשלוח SMS-ים וזה במחיר רגיל (מאורנג' לאורנג'). מסע מוצלח!