שלום לכם צריכה עזרה בפרוש

שלום לכם צריכה עזרה בפרוש

שלום אני בת 24, ולפני שבוע נפרדתי מחבר שלי שיצאנו חצי שנה ביחד ומאז לא היה ביננו שום קשר הייתי רוצה לדעת אם הוא יתקשר או יצור איתי קשר. השאלה היא כזו (העתקתי משואלת אחרת פה) האם X יתקשר אלי בחודש הקרוב? מה שיצא לי זה: אס החרבות עשר מטבעות מלכת המטות שבע גביעים השטן סיכום - יום הדין תודה רבה לכל העונים

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב לך ../images/Emo140.gif

שאלתך אינה מנוסחת נכון, כי היא ענה רק עפ"י כן או לא. אנא עשי שוב פריסת שאלה לבדיקת הפוטנציאל בינכם: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני ובין X בחודשיים הבאים? 5 קלפים+קלף סיכום

אבל זה מה שאני רוצה לדעת

אם הוא יתקשר כן או לא. אני יעשה גם את הפריסה השניה שאמרת לי. אבל מה שמעניין אותי זה לדעת אם הוא יתקשר אלי תודה לך

מישהי פה שאלה את השאלה הזו

וענו לה בגלל זה שאלתי אותה אם תקראי תראי שאני העתקתי את השאלה שלי מבחורה אחרת פה בפורום שרצתה לדעת את אותו הדבר.

צ ל י ל 8

New member
מי שבחר לענות לשאלה ההיא,

אולי יבחר לענות גם לשלך. אני לא רואה טעם לעשות פריסה כזו. ניתן לבדוק מה הפוטנציאל שלכם ולראות אם בכלל יש לכם עתיד.

שאלתי כמו שיעצת לי ואני מקווה

שתוכלי לעזור לי עכשיו. השאלה ששאלתי היא זו: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבין X בחודשים הקרובים? יצא לי ככה: האיש התלוי שבעה גביעים ארבעה גביעים נער החרבות שני מטות וסיכום- שמונה מטות תודה וסליחה

גב

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

מה - האיש התלוי הפוטנציאל הרומנטי - שבעה גביעים ביני - ארבעה גביעים לבין X - נער החרבות בחודשיים הקרובים - שני מטות סיכום- שמונה מטות שלום "חכה...", למרות שמדברייך נשמע שהוא נפרד ממך, יכול להיות שאת נפרדת ממנו? או שעשית משהו שגרם לו לחוש חוסר אמון או שעורר חשד כלפייך? בכל מקרה הוא נמצא במקום כזה עכשיו, חסר בטחון וחושש. דווקא קלף 4 גביעים במיקום שלך מצביע על דחייה. אם לא את דחית אותו , אולי הקלף פשוט מראה על כך שאת מרגישה דחויה על ידו. (אשמח לשמוע ממך מה נכון). איכשהו עולה לי בראש שזה סוג של פרידה שלאחריה בני הזוג נפגשים ונפרדים לסירוגין בשל איזו משיכה להיות ביחד ומצד שני בלבול רגשי גדול. לפי הפרישה נראה שבחודשיים הבאים את תהיי במצב של תסכול אם תצפי ממנו לעשות את הצעד, פשוט תמתיני לשוא. אני חושבת שאם את רוצה לדבר איתו, כדאי לך להזיז את העניינים ולעשות את המהלכים. קלף התלוי בפתיחה קורא לך לשנות את הגישה ולהתעלות מעל רגשות הפגיעה, החשש וחוסר הבטחון. אמנם היה כאן ויתור על מערכת היחסים (בשלב זה לפחות), אבל it's up to you לישר את העניינים (גם אם הוא יתקשר, הוא נמצא כרגע במצב בו אני לא מאמינה שהוא זה שינסה לבוא לקראתך, לכן אני אומרת שכדאי לך לבלוע את הגאווה ולפנות אליו ממקום אמיתי). מה דעתך?

אני נפרדתי ממנו או יותר נכון גרמתי

לו להיפרד. הקשר שלנו נגמר מגעיל מצידי ואני לא יודעת איך הוא יקבל את זה שאני יתקשר. נפרדנו כמה פעמים בחודש האחרון אבל לא בגלל חוסר משיכה. אני רוצה לדעת אם יש בכלל סיכוי שנחזור ויהיה ביננו משהו. אני מפחדת מדחיה מצידו אני לא יתקשר אליו כי אני כועסת אליו בגלל איך שהוא יתנהג. אני אוהבת אותו וגם הוא אותי את זה אני יודעת, כרגע אנחנו רחוקים אחד מאוד מהשני פיזית וריגשית. אני לא יודעת מה לעשות או אם בכלל לעשות משהו.

גב

New member
הי חכה...../images/Emo24.gif

לגבי המשיכה - כתבתי שאתם חוזרים זה לזו בגלל משיכה (לא בגלל חוסר משיכה!), אבל שיש ביניכם בלבול רגשי. תראי, את גרמת לו להיפרד בגלל התנהגות לא יפה מצדך. הוא מרגיש חששות לדבר איתך בגלל חוסר אמון (או משהו בסגנון). לכן כתבתי שאל תצפי ממנו לבוא לקראתך (כמה אפשר לדרוש מבנאדם?!). לכן, לגבי מה צריך לעשות, הפרישה נותנת תשובה - אותה כתבתי לך - והיא שאת צריכה לבוא לקראתו. אם הוא יכעס...מה לעשות, יש לו סיבה. תבלעי את האגו, תספגי את הכעס, ותבואי לקראתו. כדאי להחליק את הדברים כדי לבסס משהו שיוכל להחזיק בלי כל כך הרבה עליות ומורדות גם לטווח הארוך. ושוב, זה תלוי בפעולה ובשינוי שיבואו מהכוון שלך! שיהיה לך בהצלחה

צ ל י ל 8

New member
שלום לך..

מה - האיש התלוי הפוטנציאל הרומנטי - שבעה גביעים ביני - ארבעה גביעים לבין X - נער החרבות בחודשיים הקרובים - שני מטות סיכום- שמונה מטות אני חושבת שכרגע אתם בכיוון שכל אחד מתבצר בעמדתו ולא מוכן לוותר. אני לא רואה פוטנציאל לקשר בינכם. נראה לי כי גם קודם הקשר היה ברובו מבלבל ומתעתע בגלל אי אילו סיבות. אני חושבת שהבחור נמצא כרגע בסערת רוחות ומתקשה להחליט מה הוא בוחר לעשות. יכול להיות שהוא חושב שאת משעממת אותו? בכל אופן, יש לקשר הזה הרבה הרבה עבודה קשה

צ ל י ל 8

New member
לא בדיוק לוותר, אבל

את צריכה לעשות מה שאת מרגישה בלב. את היחידה שיכולת להחליט מה לעשות בחייך ואיך הם יתנהלו, גם אם הטארוט צופים שיקרה כך וכך. שום דבר לא קבוע מראש. לכל אדם יש יכולת שינוי בחייו. עשי את השיקול הנכון שנראה עפ"י תחושתך האישית וכך תרגישי הכי טוב עם עצמך.

הלוואי וידעתי מה לעשות

אני יודעת שהוא עשה לי הרבה רע ובכל זאת אני אוהבת אותו כי בהתחלת הקשר היה לנו טוב. בתוקפה האחרונה הוא ממש התנהג מגעיל עלי. תודה רבה לכן

הלב אומר לחכות שהוא יתקשר

כי אני עשיתי הרבה והוא מתעלם ולא עונה לי, אז אם זה מה שהוא רוצה אני לא ימשיך אם זה. שיבוא הוא ויגיד לי מה הוא רוצה באמת. תודה לך צליל

הייתי רוצה שתעזרי בפרוש של

השאלה השניה ששאלתי פה אם את יכולה. תודה אני מקווה שזה יעזור

למעלה