שלום לכם - רוצה לכתוב בבלוגריה

שלום לכם - רוצה לכתוב בבלוגריה

אבל איך כותבים דברים שהם נראים לי דברים שממש בא לי לכתוב אותם בבלוג, אבל אני חוששת שדברים אלו עלולים להיות דברים שיפגעו בי, מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוונת. עד כמה אני בטוחה כאן? סתם לדוגמא, אבל זאת ממש דוגמא : אם אני אחות בבית חולים ופוטרתי ואני רוצה לספר איך נוהגים מאחורי הקלעים באחיות ואיך מזלזלים בהן, מבחינת ההנהלה וכו' סתם דוגמא אז משהו בסגנון הזה, איך בעצם רוכשים בטחון לפרסם בלי לחשוש? תודה

דנטל

New member
לחשוב פעמיים

אם את חוששת שזה יפגע בך, אל תקחי סיכון. פרסמי כמה שפחות נתונים שיכולים לתת רקע עלייך, אפילו שני פרטים גיאוגרפיים ואחרים כדי להטעות.

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

א. אל תשתמשי בשמך האמיתי. ב. אל תתני יותר מדי פרטים שיוכלו להסגיר אותך. ג. אני במקומך אפילו לא הייתי רושם את שמו של בית החולים. ד. אם יש במה שאת רוצה לכתוב עוד שמות - גם אותם הייתי משנה. ה. כמו מי מעלי - לשנות את המיקום הגאוגרפי, ואם את שואלת אותי - אפילו את התאריכים. אם את פוחדת שזה יראה "כללי" מדי - פשוט תחליפי את השמות (של בית החולים, של האנשים וכו'...) בשמות אחרים. ככה יהיה מאוד קשה לנחש שזאת את.

suki da yo

New member
בעיקרון, אני לא חושבת יש ביטחון

מי שיחפש, לרוב יצליח למצוא. לכן, את צריכה לכתוב רק את מה שאת יכולה לעמוד מאחוריו בלי להסתתר. את השאר, תשאירי למגרה.

למעלה