יש אצלנו זיקוקים?!
מהתחנה המרכזית הישנה.. אם אתם מגיעים מב"ש, אתם תראו מן אתר בנייה כזה מעבר לכביש - תעברו את הכביש לכיוונו, לחלק השני של התחנה המרכזית הישנה. נפלא.
עכשיו, תלכו לכיוון אחד הכבישים שעוטפים אותו משני צדדיו. אחד מהם זה רחוב תרמ"ב, והשני... וואללה, לא זוכר איך קוראים לו, אבל יש שם תחנת דלק של סונול ולידה יש מפגש שאול, שזה שווארמה VERY BIG.
בכל מקרה, אתם הולכים מרחוב תרמ"ב, שזה לא הרחוב עם התחנת דלק, ויורדים עד לסוף הרחוב. עכשיו, יש 2 אופציות - האופציה שהיא אפשר ללכת לאיבוד בה, והאופציה שהיא יותר קצרה, אבל אפשר לטעות בה. בכל מקרה, בשלב הזה הגעתם לרח' ז'בוטינסקי. האופציה שבה אפשר לטעות, וגם זה יהיה מאוד קשה - אתם פונים ברחוב שנמצא מלפניכם, קצת ימינה כשאתם ניגשים - רח' כצנלסון. יש בפינה בנק הפועלים. אתם הולכים עד סוף הרחוב (בסוף הרחוב יש כיכר.), בכיכר פונים ימינה, הולכים עד סוף הרחוב (שד' בן גוריון.), יש שם קאנטרי בסוף הרחוב, ממשיכים עוד ועוד עד שמגיעים לדרך עפר מתחת למן תלולית כזאת, שמובילה לכביש. רב התלולית מכוסה צמחייה, אבל יש שם דרכים שמאוד קל לעלות אותן, זה אפילו לא לטפס, ואז עוברים את הגדר הפרדה (פשוט עוברים מעליה... לא משהו גבוה, גדר הפרדה כבישית טיפוסית.), חוצים את הגשר, עוברים שלושה מעברי חציה - 2 לא מרומזרים ואחד מרומזר, כשהם באמצע הכביש כזה.. יש שם שלט קטן של רח', "דרך צה"ל"... לא ברור לי למה נתנו לכביש הזה שם עד היום, בכל מקרה. עברנו את המעבר חצייה? עכשיו האופציה הפשוטה זה לחפש את שאר בני הנוער
אפשר להמשיך עוד ישר, ולרדת במדרגות, או ללכת קצת שמאלה, ולראות מן מחסום כזה לכלי רכב, עוברים אותו, והולכים עם הכביש (כלפיי מעלה) עד שרואים את המקום... הדרך היותר ארוכה, שגם היא מתחילה בז'בוטינסקי - הולכים לאורך ז'בוטינסקי עד שמגיעים לגשר ראשון... עכשיו, סביר להניח שאם תלכו בדרך שאמרתי, אתם תראו את מגן-דוד-אדום ראשל"צ לידכם, ואתם רוצים לעבור צד. אז במעבר חצייה כלשהו (במעבר חצייה, תעשו לי טובה - אני לא רוצה שתדרסו לי על המצפון.) אחרי שעברתם צד, אתם ממשיכים ישר, כל הזמן ישר, עד שאתם מגיעים לאן שתיארתי קודם, אחרי שעברתם את הגשר (מעל כביש 4.. זה גשר גדול, לא גשר שאפשר לטעות בו. אם אני מדבר על גשר, זה הגשר היחידי שיש.) ואת הרמזורים, וזהו.