שלום לכם, שאלה בעניין השריית שעועית לבנה....

יהלי 14

New member
שלום לכם, שאלה בעניין השריית שעועית לבנה....

אני הולכת להכין מרק מינסטרונה, בין כל הירקות יש גם שעועית לבנה בכמות של 1 כוס שאותה יש להשרות כמובן לפני הבישול, אממה....
לאחר ההשרייה כמות הכוס הפכה לכמות של כמעט 2 כוסות. אז איך להתייחס לזה ?לפי הכמות שלפני ההשרייה ? או לאחריה ?
וגם... האם מומלץ לבשל את השעועית בנפרדלפני הבישול או שזה מספיק במהלך בישול המרק ?
תודה ושבת שלום
 

shlang

New member
כוס לפני ההשרייה, יש לבשל בנפרד

את השעועית עד שתתרכך ואז להוסיף למרק, יש להמליח לקראת סוף הבישול את המרק שהשעועית לא תתקשה מהמלח
 
למעלה