שלום לכם, שאלה בעניין השריית שעועית לבנה....
אני הולכת להכין מרק מינסטרונה, בין כל הירקות יש גם שעועית לבנה בכמות של 1 כוס שאותה יש להשרות כמובן לפני הבישול, אממה....
לאחר ההשרייה כמות הכוס הפכה לכמות של כמעט 2 כוסות. אז איך להתייחס לזה ?לפי הכמות שלפני ההשרייה ? או לאחריה ?
וגם... האם מומלץ לבשל את השעועית בנפרדלפני הבישול או שזה מספיק במהלך בישול המרק ?
תודה ושבת שלום
אני הולכת להכין מרק מינסטרונה, בין כל הירקות יש גם שעועית לבנה בכמות של 1 כוס שאותה יש להשרות כמובן לפני הבישול, אממה....
לאחר ההשרייה כמות הכוס הפכה לכמות של כמעט 2 כוסות. אז איך להתייחס לזה ?לפי הכמות שלפני ההשרייה ? או לאחריה ?
וגם... האם מומלץ לבשל את השעועית בנפרדלפני הבישול או שזה מספיק במהלך בישול המרק ?
תודה ושבת שלום