שלום לכם . שאלה לי

s h a y 4u

New member
שלום לכם . שאלה לי

מודה מראש על העזרה אני מתלבט על נגן . התקציב שלי הוא עד 2000 שח חשוב לי מאוד מאוד לדעת מי מציע את איכות הסאונד הטובה ביותר והחזקה ביותר ! ...שאר הפונקציות לא חשובות לי

s h a y 4u

New member
התחילו ליעץ לי אבל...

אני לא יודע חלק אומרים לי אייפוד 6G חלק אומרים לי אייריבר וגם קריאייטיב זון מצא חן בעיני הגודל והמשקל אבל מה מבינהם איכות סאונד גבוהה באמת וגם מה מביינהם נותן עוצמה בווליום עדיין תעלומה בשבילי ומה העניין של האייפוד הדק הזה 6G שהוציאו. הוא יותר טוב מקודמו? ושוב תודה אם תגיבו ...בטח אתם עייפים מלייעץ כבר לא?!

Kennypro

New member
זה תלוי

זה תלוי מה אתה מחפש ומה מתאים לך. הזכרת שחשובה לך האיכות, אז אם אתה מחפש איכות סאונד גבוה - הייתי ממליץ לך על נגן MP3 של חברת Creative. הנפח ושאר הפונקציות זוהי כבר בחירה שלך. שבוע טוב.

gt-master

New member
שלשת החברות מעולות

כעיקרון הסוני HD5 ואולי גם HD3 יהי הטוב ביותר . איכות סאונד מעל כולם (אומרים,לא שמעתי בעצמי),הכי קטן יחסית ל 20 גיגה, פשוט ונוח להפעלה כי אין שם רדיו והקלטה. זמן סוללה טוב מכולם. מבין שלשת החברות שהזכרת ,אצלי הקריאטיב זן מיקרו הוא החלש ביותר אבל גם בו אני לא שומע במקסימום ואני גם לא ממליץ לך כי רק תהרוס לך את האוזניים. בקיצור אני לא חושב שעוצמת הווליום זה מדד כי בכל מקרה זה מספיק ותמיד ניתן לקנות אוזניות טובות עם התנגדות נמוכה,דבר שיגביר את עוצמת השמע. כל החברות המובילות איכותיות ובעצם מומלץ לך לשחק ולשמוע ולבחור לפי טעמך.

למעלה