אני הייתי מחליף את העצה...
בלי להעליב את רעות, כמובן. וודקה רד-בול לדעתי זה משקה רע, בד"כ של ילדים, שרוצים לדפוק את הראש בזול במועדון (ועכשיו בטח יקפצו עלי קלאברים או משהו). לא רואה שום סיבה להגיש את זה - אלא אם יש לך חשק מיוחד לאסוף אנשים משלוליות קיא על הרצפה בבית שלך (ואם לא שותים את זה בשביל להשתכר, אני כבר ב-א-מ-ת לא יכול להבין למה לשתות את זה). שמפנייה זה יין נתזים לבן שמיוצר במחוז שמפיין בצרפת, ועונה על אילו ואילו קריטריונים נוספים. אם התכוונת ל"צ'מפניה" בעשר שקל - שוב הייתי מוותר על התענוג וקונה משהו אחר במקום. אז מה כן? בירות זה תמיד טוב. יש 'חבית' של גולדסטאר שאפשר לקנות, יוצא די משתלם (לא יודע לגבי הטעם, לא נראה לי יכול להיות אסון). יש בקבוק גדול של הייניקן - אבל זה לדעתי משתלם פחות ויותר מוצלח בתור גימיק (תלוי מה התקציב שלך). אפשר להשיג מחירים מוזלים על שישיות, או על ארגזים של בירה, כשקונים בכמות ל-20 איש. אם האוכלוסיה מתאימה - יין. במחיר של פחות משישיית בירה אפשר לקנות בקבוק יין נחמד. כמה בקבוקי יין פשוטים, מסדר גודל מחיר של חרמון אדום (ירדן), שיאון אדום (רמה"ג), גאטו נגרו וכו' (כמה שקלים מתחת ל-30 לכל אחד מהם) יכול ללכת סבבה (שוב, אם מדובר באנשים שאוהבים. אפשר לעשות ערבובים פשוטים בכמויות, למשל: קערת פונצ', סיר של סיידר אלכוהולי חם, כמות של מרגריטה, וכו' (מתכונים - בפורום יין ואלכוהול). כאן יש לך בחירה באיכות המרכיבים, וככה את יכולה לשלוט על המחיר. אפשר לקנות בקבוק ספירט החל מ-15-20 ש"ח (מומלץ שלא), ואפשר להגיע ל-50-60 ש"ח לבקבוק באיכות לא רעה בכלל (אבסולוט למשל). תלוי בכיס. אם יש תקציב, ויש קהל - בקבוק ויסקי פשוט לא עולה יותר מידי, אפשר לארגן (אפילו ברשתות שיווק) בלנטיינ'ס (סקוטלנד) ב~110 ש"ח פלוס מינוס, ג'יימסון (אירלנד) ב-~130 ש"ח (זה כבר לא ברשתות שיווק), ויש דברים קצת יותר זולים (שאני פחות אוהב) כמו גראנט'ס, או ג'וני ווקר אדום, שיכולים לרדת אפילו מ-100 לבקבוק. זה רעיונות על קצה המזלג. אם פותחת השרשור תיתן פרטים נוספים, אפשר יהיה לתת רעיונות נוספים.