שלום לכם...שאלה...

dani tsur

New member
שלום לכם...שאלה...

שלום, אז ככה: אני ילד בן 16 וגר אם אמא שלי, ושנה שעברה ניסינו לקבל ויזה בשביל לנסוע לחו"ל (לטיול של חודשיים) ולא קיבלנו, והשנה אנחנו רוצים לנסות עוד פעם, ודודה שלי רוצה לרשום לשגרירות מכתב שאין לנו כל רצון להישאר שם...המצב שלנו הוא כזה: אני ואמא שלי הגענו לארץ כשהייתי בן 2 וכרגע אמא שלי עובדת כמטפלת וגם וקבלת הבטחת הכנסה (או השלמת הכנסה, איך שקוראים לזה) מביטוח לאומי. יש לנו די הרבה קרובי משפחה בארץ (דודים, דודות וכו'), ובאמריקה גם יש לנו די הרבה. אנחנו רוצים לנסוע לסיאטל בשביל לבקר את סבתא וסבא שלי וגם את אחותה של אמא שלי והמשפה שלה...אבל היא עובדת במיקרוסופט וגם בעלה, והם שם בסיאטל מסתדרים נהדר, ואני פוחד שהם יראו את זה ויחשבו שאני רוצה להישאר שם... אז השאלה שלי היא כזאת: מה דודה שלי צריכה לרשום במכתב, לציין שיש לנו שם די הרבה קרובים שם או לא? ובכלל, מה לרשום?.... אני מודה לכם על העזרה!!! דני

טל ר

New member
אינני רואה איך דודה שלך יכולה לעזור

העניין הוא בינכם לבין רשויות ההגירה, ואינני רואה איך מכתבים מסוג זה יכולים לעזור. מבחינתם, לאמא שלך אין עבודה טובה בארץ (הרי היא מקבלת הבטחת הכנסה), יש לכם משפחה מצליחה בארה"ב, זה נשמע מתכון בטוח להישארות בארה"ב. אני מאמין לך שזו לא כוונתכם, אולם עליכם לשכנע את רשויות ההגירה בכך. למשל: האם יש לכם בית בארץ?

dani tsur

New member
../images/Emo93.gif

לא, אנחנו בשכירות, אולי מכתב מהבה"ס שאני ממשיך ללמוד שנה הבאה (כיתה י') יעזור... וכן, אני בכלל לא מתכוון ולא רוצה להישאר שמה.... Man...אני לא יודע מה לעשות...מה אני צריך לעשות בשביל להוכיח להם שאני לא מתכוון להישאר???!!!...

dani tsur

New member
שניה...

עכשיו החלטנו שאנחנו ננסה לקבל ויזה רק בשבילי, אז אם הם רואים שאני נוסע בלי אמא שלי, יש סיכוי יותר טוב לקבל?

אוליי זה יעזור.

אוליי אם דודתך מכאן תשלח לך "הזמנה לחתונה" או לאיזה אירוע משפחתי כך שעם הבקשה תוכלו להראות את ההזמנה ולהדגיש שהנסיעה היא לשם אירוע משפחתי.

למעלה