שלום לכם, שוב אני

שלום לכם, שוב אני ../images/Emo13.gif

צליל, תודה על הפרוש של פתיחת הרגש, אבל זה היה כבר מאוחר מידי. אני עשיתי את הצעד הראשון. ובעקבות הצעד שאלתי את הקלפים "האם צפויה להתפתח מע' יחסים עם X בשבועיים הקרובים": 4 חרבות כוכב קוסם 6 חרבות 5 חרבות 9 מטות סיכום: 7 מטות אודה לתשובה

batgalim

New member
הי אוהבת יחידה (איזה שם !!!)../images/Emo23.gif

כל הכבוד על לקיחת האחריות לידיך. מצדיעה לך! ולפירוש - נראה על פניו שהתפתחות הקשר תלויה אך ורק בך, מבחינתו - איקס לא יזיז את עצמו אם לא יקבל דחיפה נוספת או רמז משמעותי ממך. נראה כי תצטרכי לפעול בנחישות, דבר שיעמיד אותך בעמדת התגוננות ובחשש לגבי הצפוי. האם איקס נמצא כעת במערכת יחסים אחרת? בשבועיים הקרובים לא נראה שתהיה התפתחות כלשהי, אך מכיון שקלף הסיכום הוא 7 מטות המעיד על הצלחה מול יריבים, הייתי מציעה לך לפתוח פריסה נוספת לגבי פוטנציאל ההתפתחות של הקשר ביניכם - פריסה קלטית לתקופה של חודשיים - מה הפוטנציאל הזוגי ביני לבין איקס.

היי בת-גלים ../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif

הנה הפריסה שעשיתי כהמלצתך: 1. מה עוזר - 9 גביעים 2. מה חוסם - כוח 3. שיעור רוחני - נזיר 4. בונוס - 3 מטות 5. עבר קרוב - 2 מטבעות 6. עתיד קרוב - אוהבים 7. זוית אישית - אס גביעים 8. זוית של החברה - מלכת המטבעות 9. רוצה אבל פוחד - 5 גביעים 10. סיכום - 2 גביעים

צוף3

New member
הי.

ניכר כי את חוששת להישאר קרחת מכאן ומכאן. הפוטנציאל קיים, אך לטעמי לא ברמה של מיסוד הקשר אלא רק כזוגיות נעימה וחברות טובה. בחודש הקרוב תהיה התלבטות בין שתי האופציות והתלבטות זו לטעמי שתהיה קלילה ולא מחייבת תחילה, תביא לדילמה אמיתית בחיי שניכם, בשל בני הזוג שלכם. את רואה את הקשר עם איקס כפוטנציאל אמיתי לאהבה, יש לך כלפיו רגשות אולם משהו מונע ממך להביע את שעל ליבך, ולטעמי זה הרבה מעבר להיותך נשואה. אני חושבת שפריסות בפורום בנושא כה עמוק כשלך לא יוכלו לספק לך את התשובות והפתרונים האמיתיים למצבך. נראה כי את מתנדנדת, תלויה בין שמים לארץ ומתקשה בתקופה הזו להחליט או להבין מה מתרחש בנפשך. ייתכן שיש כאן משהו מעבר, ובמידה וכן, ייעוץ אישי יכול להיות מענה מצויין. אשמח לדעתך :)

למעלה