שלום לכם שינקינאים

nloval

New member
שלום לכם שינקינאים../images/Emo140.gif

אני נטע, אני בכלל ירושלמית והייתי אולי פעם אחת בשינקין. האם תוכלו להסביר לי, מה כ"כ מיוחד ברחוב הזה שסוחף אליו כל כך הרבה אהדה, -האם נוצרה ממש תרבות סביב הרחוב הזה? -האם הרחוב סבל פיגועים בחייו ? -האם כתיבתכם בפורום ואצם פתיחתו ופתיחת האתר לרחוב שינקין זה כמו "מעשה סגידה" (אני בהחלט לא מזלזלת) לרחוב ולתרבות שהוא יצר ושנוצרה בו.? -עד כמה שינקין עיצב אתכם ועד כמה אתם מעצבים את שינקין? -האם אתם מרגישים מהיכרות עם ערים אחרות שניתן לקבוע לרחוב שינקין "רחוב תאום" נאמר ביושלים הייתי חושבת על רחוב עזה או המושבה הגרמנית כעל רחובות שיש סביבם תרבות שהתפתחה . - אני לא נכנסת לאתר מכיוון שזה ממש נראה לי כמו סוג של סגידה/הערצה מיותרת לרחוב יחיד שמה שמייחד אותו זה מס' חנויות אפנתיות ו"סלבריטאים" (כל מיני כוכבי טלנובלות / תכניות מציאות וכיוצא בזאת) שונים שמגיעים אליו מידי פעם . צ'או בלוס, נטע הירושלמית הגאה

אהלן נטע ../images/Emo13.gif

ראשית, אני לא חושבת שאני יכולה להגדיר עצמי כשינקינאית. אמנם הייתי שם מספר פעמים מכובד, ואני אוהבת את הרחוב ונהנית להיות בו, אבל מכאן ועד להגדרות הדרך ארוכה
. בכל אופן, אני אעשה לענות לך על השאלות- מנק' מבט של מישהי לא שינקינאית ואפילו לא תל אביבית. האם תוכלו להסביר לי, מה כ"כ מיוחד ברחוב הזה שסוחף אליו כל כך הרבה אהדה, -האם נוצרה ממש תרבות סביב הרחוב הזה? אני מניחה שכן. זו לא תרבות של ספרים מיוחדים או מוזיקה מיוחדת, אבל בהחלט נוצרה אווירה כזו ואנשים מסויימים שגורמים לרחוב לתסוס ולחיות, ויש דברים שאפשר לראות רק בשינקין. זה גם סוג של תרבות , לא? -האם הרחוב סבל פיגועים בחייו ?אני בטוחה ב99.9 שלא, ב"ה ובליעיןהרע! -האם כתיבתכם בפורום ואצם פתיחתו ופתיחת האתר לרחוב שינקין זה כמו "מעשה סגידה" (אני בהחלט לא מזלזלת) לרחוב ולתרבות שהוא יצר ושנוצרה בו.?גמאני חושבת שזה קצת מצחיק לפתוח פורום לרחוב, אבל למה לא? זה משהו שמעלה את המורל לאנשים, זה רחוב שממש כיף להיות בו, אז מה רע? אני לא רואה בזה סגידה...אני אישית לפחות ממש לא מוצאת את עצמי פורשת שטיח באמצע הכביש בשינקין ומשתחווה לחנויות שמסביב
-עד כמה שינקין עיצב אתכם ועד כמה אתם מעצבים את שינקין? אני לא מעצבת את שינקין, מהסיבה הפשוטה שאני שם פעם ב..., -האם אתם מרגישים מהיכרות עם ערים אחרות שניתן לקבוע לרחוב שינקין "רחוב תאום" נאמר ביושלים הייתי חושבת על רחוב עזה או המושבה הגרמנית כעל רחובות שיש סביבם תרבות שהתפתחה המושבה הגרמנית רחוקה מלהידמות לשינקין, ולא שהיא לא טובה- היא מדהימה! אני גם מתה על המקום הזה. פשוט..זה לא אותו דבר.

פטלה

New member
הי נטע

אני רואה שלא נכנסת לאתר ובגלל זה את לא מבינה כלום. אם לא היית ברחוב אז לפחות תקראי כתבה שתיים ותסתכלי על התמונות-יש מלאן. ובירושלים-אף רחוב לא דומה. זה שיש פה ושם כמה חנויות מעצבים לא עושה את זה דומה. זה באווירה

nloval

New member
קצת פתיחות פטלה

אני מבינה מספיק, אך אשמח לשמוע מאנשים שכותבים בפורום הזה מה דעתם על תרבות השינקין. לא צריך לתקוף!

לנטע ...

היי נטע שמעי רוב השאלות שאת שואלת התשובות שלהם נמציאים באתר אני חושבת ששם פירטו כבר הכל גם מזוית של אנשים אז את יכולה לראות ולהתרשם באתר וברוכה הבאה הינה קישור:

הי נטע

שאלת כמה שאלות מעניינות ביותר ואני באופן אישי כתבתי על כך מאמר בתוך האתר חפשי במגזין אני יכול לומר לך בכמה מילים שרחוב שינקין הוא רחוב שמייצג את הישראליות הפועמת.... אנשים יפים ושמחים... בתי קפה... שופינג.. בילויים.. אופנה.. וכן, גם מפורסמים באשר לעניין הסגידה לרחוב האתר לא הוקם בשביל לסגוד לרחוב אלא כדי לקדם אותו ואת המדינה שלנו האתר הוא בינלאומי ועד היום נכנסו אליו עשרות אלפי אנשים מכל רחבי העולם כולל ארה"ב, אירופה, אוסטרליה, הודו ואפילו לבנון, אלג'יר, ירדן ושאר מדינות רחוקות... מסתבר שישראל ושינקין מעניינים את כל העולם יובל

nloval

New member
יובל,

כירושלמית זה לא יעזור. ההווי של שינקין, שאתה טוען שהוא מייצג את הישראליות הפועמת מייצג בכלליות פן אחד מיני רבים בישראליוּת, הוא מייצג את הפן הבורגני-תל אביבי ואין לי שום בעיה עם זה, להיפך, כשאני מגיעה לתל אביב ופעם בכמה זמן לאיזור שינקין וכאלה, אני מרגישה ממש בחו"ל. אין מה להשוות , האווירה בתל אביב שונה לגמרי מכל אווירה אחרת בארץ. ולכן לדעתי רחוב שינקין מייצג את תל אביב הבורגנית, אין שום קשר בינו לבין שאר חלקי הארץ אפשר אולי להגדיר את הרחוב ואת תל אביב עצמה כתופעה (לטובה כמובן
) ישראלית. מעין כור היתוך של תרבות. ואולי בעצם מה שאני תיארתי זה הנורמאלי ואילו אני, זו שחיה בירושלים הבירה , אני חיה בבועה או שירושלים היא תופעה. . . כבר שמעתי על הרבה אנשים שמקבלים מחלות וסחרסחורות בירושלים ונמנעים מלהגיע לעיר האפורה, קרה, בועתית וכו' שבת שלום ובהצלחה עם השקת האתר ברשת העולמית נטע

למעלה